FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RollingPaper
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RollingPaper » 24 feb 2025, 08:23

Pustite momke nek stasaju :D

Koliko smo se zalili na naseg Amara a sad je jedan od najboljih desnih bekova lige.

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 24 feb 2025, 10:29

Jel propusta neko sljedece kolo od onih sto su dobili zute kartone jucer?
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

s4mke
Kontakt:

Post Postao/la s4mke » 24 feb 2025, 11:01

Sloboda do groba!!! :D

Zlata vrijedna pobjeda :njanjanja:

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 24 feb 2025, 11:03

KOliko nam malo treba da se probudimo. Hej, jedan gol i jedna pobjeda. Koliko malo tražimo
Samo je Sloboda iz Tuzle

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 feb 2025, 11:17

Power10 je napisao/la:
24 feb 2025, 11:03
KOliko nam malo treba da se probudimo. Hej, jedan gol i jedna pobjeda. Koliko malo tražimo
Mislim da bi ostanak uz neku Bozju pomoc slavili vise nego duplu krunu :urnebes:

Ali nema od toga nista.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 feb 2025, 12:12

Mi sm ispali jos u oktobru prosle godine. Uspjesan oporavak Berbicu i cestitke igracima na zalaganju i treneru Jankovicu na pobjedi. Sretno Azmiru sa hostaplerima i da sto prije sredi klub.

P.S. Nosonji i ekipi j.... sve od do...... da se ne zaboravi.
🔴⚫️

Sagrotan
Kontakt:

Post Postao/la Sagrotan » 24 feb 2025, 12:22

klasik je napisao/la:
24 feb 2025, 00:05
U ovakvom nacinu igranja, gdje se trci 90 minuta, grize, klize, nadjacava protivnik mislim da je svima jasno da je Said igrac manje, kolko god on bio majstor i legenda kluba on moze i mora jedino bit na klupi pored Jankovica ko prvi pomocni
Moraju od iduće sezone neki vani iz kluba jednostavno. Bezveze zauzimaju mjesto nekom možda boljem igraču. Jbt Real Ronalda uvali Juventusu kad vidi da nema meda od njega više, Sloboda ne može Saida, Haruna ili Hasanovića.

Sve okej, djeca Slobode, ljubav prema klubu. Ali od toga se ne živi. Živi se od rezultata i prihoda. A ovaj klub je davno još zaslužio i trebao doći do nekog rezultata. Ovo ispadanje i vraćanje nema smisla više. Azmir je sad tu pa neka krene od nule. Neka sam stvara ugovore, dovodi igrače. Bar u naredne 3-4 sezone da stvori stabilnog premijerligaša, nešto tipa Široki. Onda stepenicu po stepenicu pokušavati skočiti u prvi plan i borbu za Evropu. Ništa ne dolazi preko noći.

Najveću krivicu pripisati lopovima koji su krali klub i šakom i kapom. Pljuvati ih po gradu na svakom koraku i susretu.

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 24 feb 2025, 12:50

Dobro je što su se konačno uzela tri boda, sreća što je to bio slabašni Radnik, inače bi fasovali tri gola. Dosta loših stvari – situacija kad Radnik ide u kontru i ona očajna reakcija Hasanovića gdje ne zna šta bi, da li bi primio nekako ili nabio loptu u aut. Kod jedne kontre Radnika, odbrambeni igrači kao da ne mogu potrčati ili su samo toliko spori. Kod slobodnjaka za Radnik se jedan od drugog metar razdvojiše, što nikako ne smiješ raditi.

Što se tiče napada, 5-6 totalno nelogičnih poteza, tj. odluka igrača, a najgora mi je ona kad jedan naš, ne znam tačno koji igrač, ide s loptom i umjesto da je opuca, on ide prema korneru i centrira je do druge korner zastavice. Ali dobro, zato i nisu u nekim jačim klubovima i to je realnost.

Za pohvaliti je borba, tu se nikome nema šta prigovoriti.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 feb 2025, 13:07

montolivo18 je napisao/la:
24 feb 2025, 12:50
Ali dobro, zato i nisu u nekim jačim klubovima i to je realnost.
Ovo je srz svega. Zato i igraju tu gdje igraju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 feb 2025, 13:44

Problem je sto je vecina igraca iz sadasnje ekipe jos tu, nije problem sto oni nemogu igrati u boljim klubovima, problem je sto oni igraju u Slobodi i sto su dovedeni da igraju u Slobodi jer su ih menadzeri uvalili Slobodi u talu sa Acom i ekipom, ovi uvalili svoje igrace Slobodi a drugi dobili pinku od menadzera i igraca. Zato smo tu gdje jesmo, zadnji na tabeli i sigurni putnici za federalnu. Postepeno se rijesiti nekvalitetnih igraca u narednom periodu igranja u ovoj polusezoni i narednoj sezoni u federalnoj.......ocigledno da se nemoze odjednom sve rijesiti sa ovim dugovima koji su nam nabili ovi “privrednici“ iz carsije i koji itekako otezavaju normalan rad kluba.
🔴⚫️

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 24 feb 2025, 18:21

Svaka cast momcima za ono jučer, srce ko kuća. Ali Kurta kakva partija kao da je stoper 10 godina već. Nešto kontam možda i jest za stopera možda će se tu bolje uklopiti nego na poziciji defanzivnog veznog. Uvijek je bio dobar u duelima narucito kada treba pokupiti loptu il napraviti neki faul, jedino mi njegova fizička snaga ne ulijeva povjerenje da bi izdržao biti stoper protiv Sarajeva, Želje, Borca i Zrinjskog. Ali ne znam zašto mislim da može više pokazati na stoperu nego u veznom redu.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 24 feb 2025, 19:06

tuzlanskinacin je napisao/la:
24 feb 2025, 18:21
Svaka cast momcima za ono jučer, srce ko kuća. Ali Kurta kakva partija kao da je stoper 10 godina već. Nešto kontam možda i jest za stopera možda će se tu bolje uklopiti nego na poziciji defanzivnog veznog. Uvijek je bio dobar u duelima narucito kada treba pokupiti loptu il napraviti neki faul, jedino mi njegova fizička snaga ne ulijeva povjerenje da bi izdržao biti stoper protiv Sarajeva, Želje, Borca i Zrinjskog. Ali ne znam zašto mislim da može više pokazati na stoperu nego u veznom redu.
Ne znam ja bih takve jace utakmice igrao 3-5-2 sa liberom kao osiguracem, sjecate se da je rahmetli Sakib najvise bodova uzeo sa liberom i dobrom starim razultatom 1:0 2:1
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 24 feb 2025, 19:51

Bravo momci za jucerasnju borbu predstavu,kad se ostavi srce na terenu ,malo te i Bog pogleda ,kad imas protiv sebe i sudije i protivnika...
U slucaju 3 boda u Doboju,mozda bi se mogla produziti neka nada minimalna,ovako je sve na nekim teorijama,ali treba se boriti za grb kluba,bez obzira na sve...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 feb 2025, 08:17

HPCompaq je napisao/la:
24 feb 2025, 19:51
Bravo momci za jucerasnju borbu predstavu,kad se ostavi srce na terenu ,malo te i Bog pogleda ,kad imas protiv sebe i sudije i protivnika...
U slucaju 3 boda u Doboju,mozda bi se mogla produziti neka nada minimalna,ovako je sve na nekim teorijama,ali treba se boriti za grb kluba,bez obzira na sve...
U igri je jos 42 boda sve dok postoje teoretske sanse treba se borit do kraja, steta samo zalim sto nismo Igmana dobili ali nema veze idemo utakmicu po utakmicu, ovu borbenost treba podrzat i napunit stadion
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 feb 2025, 08:21

Pretproslo kolo mi smo prokockali zadnju sansu za borbu za opstanak, nazalost. Nismo smjeli izgubiti, pa ni nerijeseno igrati.

Ali idemo hrabro do kraja i pokusati makar malo umanjiti bol i bruku, a onda na ljeto se odredjuje sudbina kluba. Nadati se korjenitim promjenama i drugacijem pristupu ovaj put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 feb 2025, 11:40

Beduin je napisao/la:
25 feb 2025, 08:21
Pretproslo kolo mi smo prokockali zadnju sansu za borbu za opstanak, nazalost. Nismo smjeli izgubiti, pa ni nerijeseno igrati.

Ali idemo hrabro do kraja i pokusati makar malo umanjiti bol i bruku, a onda na ljeto se odredjuje sudbina kluba. Nadati se korjenitim promjenama i drugacijem pristupu ovaj put.
Sta ce biti na ljeto, Azmir odlazi, opet "carsija" preuzima ili? Opet nesto sudbonosno na ljeto?
🔴⚫️

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 25 feb 2025, 13:04

Skver je napisao/la:
25 feb 2025, 11:40
Beduin je napisao/la:
25 feb 2025, 08:21

Sta ce biti na ljeto, Azmir odlazi, opet "carsija" preuzima ili? Opet nesto sudbonosno na ljeto?
Trenutno ozbiljne probleme prave Berbić i Lakic preko sd i opštine,kao i naravno čaršijaneri...Plate kasne jer su opstrukcije sa svih strana (razna potraživanja)... Stanje je malo je reći katastrofalno !!! Rupe su ogromne da se ne mogu krpiti više...

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 25 feb 2025, 14:06

Skupstina je tvoja, klub je de fakto tvoj.
Iskesiras ono najpotrebnije da funkcionises normalno, i krenes. Dignes se iz pepela i popisas ih kolektivno. Sredis sebi klub,i krenes po trofeje i evropska takmicenja. Tamo su pare, tamo su trsnsferi.
Znam da kosta, ali moze i da se isplati. Kako njemu tako i nama navijacima i samom klubu.
Nije to par maraka znam,ali znam i da ima novca da uradi to....Pitanje je samo sta on ustvari zeli, nije stvar novca.
Kako god vidimo sve uskoro.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 25 feb 2025, 15:23

FKBilder je napisao/la:
25 feb 2025, 14:06
Iskesiras ono najpotrebnije da funkcionises normalno, i krenes. Dignes se iz pepela i popisas ih kolektivno. Sredis sebi klub,i krenes po trofeje i evropska takmicenja. Tamo su pare, tamo su trsnsferi.
Znam da kosta, ali moze i da se isplati. Kako njemu tako i nama navijacima i samom klubu.
Nije to par maraka znam,ali znam i da ima novca da uradi to....Pitanje je samo sta on ustvari zeli, nije stvar novca.
Kralju nije Azmir vise onaj stari kao prije 10 godina...dosta stvari se kod njega promjenilo u zivotu. Nebitno da li privatno ili biznis...

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 25 feb 2025, 15:43

Hazre je napisao/la:
25 feb 2025, 15:23
FKBilder je napisao/la:
25 feb 2025, 14:06
Kralju nije Azmir vise onaj stari kao prije 10 godina...dosta stvari se kod njega promjenilo u zivotu. Nebitno da li privatno ili biznis...
Ma uopste me ne interesuje neciji privatni zivot. Cijela planeta se zeni,razvodi **** ko koga stigne. Danas normalna pojava.
Poslovi u americi funkcionisu normalno, radi se punom parom, radi se ovdje. Razvod je nesto drugo, ali sigurno posao stao nije kada vidim sta se sve pise ovdje smijem se.
Drugo i da je sve kako pisu ljudi ovdje pa i duplo gore, covjek je u stanju da nulira slobodine dugove za 24 sata jos uvjek. Za BiH uslove jos uvjek govorimo o jako mocnom pojedincu.
Kao sto rekoh stvar je samo sta on zeli i gdje vidi sebe.
Zeli li Slobodu u evropi, Slobodu sa titulom...pun Tusanj....grupe konferencije....ili ima drugi interes....
5 miliona se i u BiH vrati i okrene za 2 sezone, cak su i kod nas to postale smijesne pare. Zavisi ssmo sts hoces i koji cilj imas. A pare ima

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 5 gostiju.