[youtube][/youtube]Megamon je napisao/la:ma daj,zar je ovo mogucedemir44 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
Jel i ovo stimaljka

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
[youtube][/youtube]Megamon je napisao/la:ma daj,zar je ovo mogucedemir44 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
a da ugasis caps lock...edin_tm87 je napisao/la:LJUDI IMAM PROBLEMA SA VELIKIM SLOVIMA, NECE DA SE SMANJE, ZNALI NEKO U CEMU JE PROBLEM?
ako mu slucajno ne radi caps lock, nek ukljuci virtualnu tast. i tu pritisne na caps lockT-MAC je napisao/la:a da ugasis caps lock...edin_tm87 je napisao/la:LJUDI IMAM PROBLEMA SA VELIKIM SLOVIMA, NECE DA SE SMANJE, ZNALI NEKO U CEMU JE PROBLEM?
Ako ti ne radi CAPS, drzi SHIFT i pisi.edin_tm87 je napisao/la:LJUDI IMAM PROBLEMA SA VELIKIM SLOVIMA, NECE DA SE SMANJE, ZNALI NEKO U CEMU JE PROBLEM?
Samo tiše pričajedin_tm87 je napisao/la:LJUDI IMAM PROBLEMA SA VELIKIM SLOVIMA, NECE DA SE SMANJE, ZNALI NEKO U CEMU JE PROBLEM?
evo malo, da se podsjetimoDonnie Darko je napisao/la:mislim da je pile jedini nacin da se ozivi forum. ajde niste odavno
Tetak razocarao si meOTNYS_YNWA je napisao/la:Moze li mi neko naci ove nove Zvezde Granda ( Muskarci ). Nisam gledao, propustio.![]()
Emisija 26 ja mislim da je bila.
Moram sa tetkom gledati, dzaba. Navuk'o se.Samo F.K.S !! je napisao/la:Tetak razocarao si meOTNYS_YNWA je napisao/la:Moze li mi neko naci ove nove Zvezde Granda ( Muskarci ). Nisam gledao, propustio.![]()
Emisija 26 ja mislim da je bila.![]()
![]()
to ti je kad kupujes kineska sranja, neg ti promjeni monitor. slova su ti normalna.edin_tm87 je napisao/la:STA KEPS LUKC?T-MAC je napisao/la:a da ugasis caps lock...edin_tm87 je napisao/la:LJUDI IMAM PROBLEMA SA VELIKIM SLOVIMA, NECE DA SE SMANJE, ZNALI NEKO U CEMU JE PROBLEM?
JOJ LJUDI SIGURNO MI JE DO MONITORA, PREUVELICAVA MI SLOVA, JESUL I VAMA MOJA SLOVA VELIKA?
Zrceneutralan__ je napisao/la:Zaostrog.VolimLiverpool je napisao/la:A ljudi,gdje stvarno mislite na more ?
Ja sam mislio u Makarsku,bio prošle godine pa mi se svidjelo.![]()
Da nije Sido.Samo F.K.S !! je napisao/la:Zna li neko slucajno ko pjeva ovu pjesmu ?
jel ti to nas zajebajes ??edin_tm87 je napisao/la:JOJ ZNAO SAM MAMU IM ****, KOLKE PARE IZVALI ZA NJEG, A MOZDA I NIJE DO MONITORA, MOZDA JE DO ZVUCNIKA? MOZEL TO BIT? REKLI SU DA JE DOBAR MONITOR KAD SAM KUPOVO
Trenutno korisnika/ca: Anpa, VolimBiH96 i 3 gosta.