Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
53%
2. Ne
47
47%

Ukupno glasova: 101

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 21 feb 2025, 13:51

ronaldo99 je napisao/la:
21 feb 2025, 13:42
FieldsOfAnfieldRoad je napisao/la:
21 feb 2025, 13:18
Bojim se da preko PSG-a tesko mozemo proci, em imaju nalet, em imaju Dembelea koji ove sezone igra u fakat dobroj formi, em nemaju raspored koji mi imamo, uci ce rastereceniji u dvomec. Nadam se da grijesim :/

Kod Citya mozemo bar bod uzeti, ne vidim to kao toliko nemogucu misiju
Napisati ovo, a u svojoj ekipi imas Salaha koji igra sezonu karijere.
Ne razumijem kolega, valjda je svima jasno da Salah ima sezonu za zlatne lopte i da je dvije klase bolji igrac od Dembelea. Tu njegovu dobru sezonu sam spomenuo više u sirem kontekstu, kao dio PSG-ove sezone.

Samo mislim da ce nam biti ogroman izazov, i da amo mogli bolje proci. To je sve. Kao sto rekoh, bit cu najsretniji da me pobiju :-D

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 21 feb 2025, 13:52

21 feb 2025, 13:46
JayCatwright je napisao/la:
21 feb 2025, 13:20
Psg ima Dembelea :rol: :tokralju:

Druze, mi imamo najbolji moguci raspored oko dvomeca sa Parižanima, da sam ga ja pravio ne bi bolje ispalo. Iskreno, iznenadit cu se ako ovo ne prođemo
Dok razumijem generalne sumnje oko Dembelea igraca, nedvojbeno je da ove sezone igra odlicno. Dovoljno je samo porediti stats ove i prosle sezone, ima odlicnu statistiku. Do sada mislim oko 22 gola, od toga 6 u LP.
Naravno, ne kazem da ce nas lik potopiti, nego da su i on i PSG ove sezone u dobroj formi i jednostavno mislim da ce nam biti tesko proci, that is all.

Ma glavni fokus uvijek treba biti PL, realno nemamo kadar da se borimo na svim frontovima jbg
nonsens, City godinama ima ekipu sa dva igrača na svakoj poziciji pa su rijetko dolazili do završnice, a mi smo sa 13 igrača u sezoni 18/19 imali 97 bodova i osvojili LP, naredne sezone bi ponovili da se nije ukazao Adrian protiv Atletica.
Arvid je napisao/la:
21 feb 2025, 13:46
Ne zna se ko je gori, ili ove totalne optimiste ili totalne pesimiste :mrgreen:
iskreno i ne vidim neke totalne optimiste na temi, ja sam realan, favoriti smo i mislim da ćemo proći, naravno da se moze i ispasti

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 feb 2025, 13:58

21 feb 2025, 13:51
ronaldo99 je napisao/la:
21 feb 2025, 13:42
21 feb 2025, 13:18
Bojim se da preko PSG-a tesko mozemo proci, em imaju nalet, em imaju Dembelea koji ove sezone igra u fakat dobroj formi, em nemaju raspored koji mi imamo, uci ce rastereceniji u dvomec. Nadam se da grijesim :/

Kod Citya mozemo bar bod uzeti, ne vidim to kao toliko nemogucu misiju
Napisati ovo, a u svojoj ekipi imas Salaha koji igra sezonu karijere.
Ne razumijem kolega, valjda je svima jasno da Salah ima sezonu za zlatne lopte i da je dvije klase bolji igrac od Dembelea. Tu njegovu dobru sezonu sam spomenuo više u sirem kontekstu, kao dio PSG-ove sezone.

Samo mislim da ce nam biti ogroman izazov, i da amo mogli bolje proci. To je sve. Kao sto rekoh, bit cu najsretniji da me pobiju :-D
Ma jasno je da niste dobro prosli i da vam niko ne garantuje da necete ispasti. PSG je napokon krenuo jednim drugim putem, uzeli su mlade igrace i dali Enriqeu da to vodi. I u zadnjih mjesec dana su itekako kliknuli, a plus su jos dodali Kvicu tako da su jako jako opasni. Neves i Vitinha na sredi su fantazija

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 21 feb 2025, 14:11

Dembele na ovog rahmetli Robertsona i Barcola na Trenta, jos ako Trent bude imo one dane u mjesecu kad mu se digne da ne igra odbranu, mozemo se yebat.
Srce, čast i ponos!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 feb 2025, 14:20

PSG je ove sezone imao 4 teške utakmice.

Izgubio u gostima protiv Arsenala i Bayerna, izgubio kod kuće od Atletica, i dobio City kod kuće.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 22 feb 2025, 11:33

Vezni red Szobo - Graven - Macca ce morati malo odmoriti. Inace ce ih Vitinha i Neves pojesti. Vidjeli smo i protiv Ville da su pali a kamoli kada ovi dođu. Koliko god bio optimista mislim da trenutno nemamo širinu da se bijemo na 2 velika fronta kao sto je liga i ucl, treba se fokusati na ligu a u LS sta bude bude

A ni od njihovog napada nismo sigurni, Barcola, Dembele, Kvicha, Ramos ce sigurno rasturit bekove, jedino da Virgil i Konate odigraju utakmicu zivota

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 22 feb 2025, 11:50

Ma i u odbrani je pad forme realno, Konate od Evertona ne zna grdje goni
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 22 feb 2025, 13:53

Arvid je napisao/la:
22 feb 2025, 11:50
Ma gdje brate, Konate je poginuo krpeći rupe protiv Ville.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 22 feb 2025, 13:56

Ma Konateu i Virgilu se definitivno ne moze nista prigovorit. Ljudi budu cesto na vjetrometini i uvijek obave odlican posao. U utakimci protiv Uniteda oni su nas spasili sramote.
Srce, čast i ponos!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 22 feb 2025, 14:10

Fuerza je napisao/la:
22 feb 2025, 13:53
Arvid je napisao/la:
22 feb 2025, 11:50
Ma gdje brate, Konate je poginuo krpeći rupe protiv Ville.
Ruku na srce Villu sam više na preskoke gledao pošto sam bio druga na poslu pa i ne znam toliko

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 22 feb 2025, 18:51

Čekaj, ispade da smo profitirali sa iksom neku noć. YNWA :lol:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 feb 2025, 18:56

Arvid je napisao/la:
22 feb 2025, 18:51
Sad još više boli promašaj onog našeg magarca iz Šreka.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 feb 2025, 19:17

Lakše je cekati sutra sa ovim rezultatom. Jest da opet oni mogu na -5 ako mi izgubimo, no...

Idealan scenarij je uci u mart sa +14. Dvije pobjede, Nuno da odradi svoje i lakse bi se disalo makar malo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 22 feb 2025, 19:28

gaston je napisao/la:
22 feb 2025, 18:56
Arvid je napisao/la:
22 feb 2025, 18:51
Sad još više boli promašaj onog našeg magarca iz Šreka.

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 23 feb 2025, 09:10

Dobro jutro raja!

Koliko bodova danas nosimo sa Etihada?

Mislim da bi trebao biti minimalno X, sva tri boda su isto moguća.

Tshabalala
Kontakt:

Post Postao/la Tshabalala » 23 feb 2025, 09:19

Preporucio bih ti radi psihičkog blagostanja da smanjiš doživljaj i očekivanja.

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 23 feb 2025, 09:26

Tshabalala je napisao/la:
23 feb 2025, 09:19
Preporucio bih ti radi psihičkog blagostanja da smanjiš doživljaj i očekivanja.
Opušteno kolega, to su samo licne predikcije, sve ce biti ok :D

Tshabalala
Kontakt:

Post Postao/la Tshabalala » 23 feb 2025, 09:31

Ako budemo postavljeni u prije svega veznom redu kao i protiv Ville dobit cemo 3 ili 4 komada jer VVD i Konate nece moci zakrpiti njih i sve gluposti koje nam serviraju naša dva beka. Isto tako mislim da cemo zabiti min 2 gola.
Ja Nuneza vise ne mogu gledati, kad uđe u igru gasim tekmu. Kad bi dao 100 golova do kraja ona zadnja tekma je za mene bila njegova zadnja. Zasto bi se ja nervirao gledajuci ga.

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 23 feb 2025, 09:38

Tshabalala je napisao/la:
23 feb 2025, 09:31
Ako budemo postavljeni u prije svega veznom redu kao i protiv Ville dobit cemo 3 ili 4 komada jer VVD i Konate nece moci zakrpiti njih i sve gluposti koje nam serviraju naša dva beka. Isto tako mislim da cemo zabiti min 2 gola.
Ja Nuneza vise ne mogu gledati, kad uđe u igru gasim tekmu. Kad bi dao 100 golova do kraja ona zadnja tekma je za mene bila njegova zadnja. Zasto bi se ja nervirao gledajuci ga.
Nažalost, vjerujem da ovo za Darwina skoro za sve navijače vrijedi, lik je fakat ispucao sav moguci kredit.
Bolno je gledati ovaj gore video, cuj top 10 misses kompilacija, sunce ti ljubim :roll:

Pretpostavljam da ce Slot danas izaci dosta defanzivnije na teren i onda cekati prilike iz kontri, mislim da nece biti toliki propuh po sredini. Valjda nam srednjaci nece maksimalno ispuhati...

Da je kojim slucajem jednog Manea po lijevom krilu uffffff

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 23 feb 2025, 09:41

Moja jedina nesigurnost prije svake tekme je posljedica klimavih bekova i to je najveci razlog zasto se u svaku tekmu ulazi s dozom nervoze. Stoperski par fantastican ali sta ti to vrijedi kada su razvuceni na cijelu zadnju liniju radeci svoje zadatke i krpeci rupe koje prave Robo i Trent kao i Tsimikas kad igra.

Vezni red moze da igra u najjacem tempu 60 minuta i onda moraju da idu u box da mjenjaju gume tako da moraju dozirati danas.

Naprijed ako Gakpo bude igrao onda ce biti lakse zajedno sa Salahom, ne vidim kako da ne postignu gol-dva ovakvom Cityu, Jotu je zarazio Darwin, a Diaz uvijek isti.

Da nisu zaredali ovoliko remija u zadnje vrijeme rekao bi danas da je remi ok rezultat ali s obzirom na Everton i Villu koji s trebali biti pobjede, danas se samo pobjedom treba zadovoljiti iako je to City i gostovanje na kojem s enije winalo ne znam zadnji put kad ali boris se za titulu i ovo je najranjiviji City unazad 10 godina.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.