Pa ja i kazem nastavi niz.NazorUso je napisao/la: ↑22 feb 2025, 23:09Los pokisaj rezonovanja i svlacenja u istu ravan.BarbareZeljin je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:52Majstore ove stvari vuku jedna drugu. Pogledaj ti siatsm vrijednovanja stvari. Ovi objave slike divljanja,ovi na to pisu najgnusnije stvari,a ti se iscudjavas sa kim djelis grad.
I sve ovo je ploca koja se vrti u krug.
Da li se zapitamo i pozelimo stvari vratiti kada smo se makar vise postovali.
Bolest koju jednom zapocinju jedni,drugi put drugi.
I onda na kraju svega,procitamo kako su Zekic i Coric gospoda. Sarajevo je nazalost postao leglo seljaka i papaka.
I nista **** ga,hajmo.zavrtit novu rundu gluposti i debilizama.
Da smo u trendu...hoces ti ili ja...
Nastavi...
Ima li potrebae da ti crtam,ima li potrebe da ti kazem ako navjjam za isti tim,da nabijem svakog idiota koji napise onako nesto.
Kontekst je da nije bitno ko sta radi,vec da idemo iz krajnosti u krajnost. I da samo to vuce sve gore stvari. Da se niko ne trudi da ovo stane.
Zar je moguce da ne mozete to shvatiti.
Jel bitno da li si taj neko zove Vedran,Ivica,Mesa,Hase.....
Da li je moguce da do vas ne moze doprijeti vise glas razuma.
Kakav relativizam i sranja. Bogami dragog neka vam je Bog na pomoci kako ce te vi vasu djecu odgojiti. Vi niste u stanju sabrati 2 i 2. Koeficijent inteligencije ko broj Zeljinih suteva po golu danas.
Evo jel ti lakse,a pisao sam 100 puta na forumu sa onim likovima,nabijem ih na **** obojicu za ona pisanja.
Da li ti je sad malo jasnije sta sam htio reci.