Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
nek mi samo neko odgovori koliko je džeko dobio lopti u 16-tercu. koliko je MU imao kontranapada? covjek se mora vracati na sredinu terena da bi dobio loptu i nesto uradio. MU je ogromna kolicina nicega, odavno nisam nesto bezidejnije pogledao.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Iskreno ne kontam taktiku Mancinija, kad vidis kako igra Man C pomislis da oni vode 3-0,beskrajno dodavanje na 30 m od gola,pa lopta do golmana,pa opet nanovo. Svaka tekma igra bez igre. Mozemo reci da je Dzeko igrao ovako ili onako,ali oni generalno nemaju igre.Ne znaju sta ce s loptom.
Napadac valjda sluzi da dobije zadnji pas ili da ga traze ubacivanjima sa strane,ali njima napadac ne sluzi ni za sta. Gledao sam vecinu tekmi i na svakoj isto,napadaci nemaju lopti i to je to.Tesko je reci Dzeko je slab kad nije propustao puno prilika kad ih jednostavno nije ni imao...
Napadac valjda sluzi da dobije zadnji pas ili da ga traze ubacivanjima sa strane,ali njima napadac ne sluzi ni za sta. Gledao sam vecinu tekmi i na svakoj isto,napadaci nemaju lopti i to je to.Tesko je reci Dzeko je slab kad nije propustao puno prilika kad ih jednostavno nije ni imao...
Propala Investicija 

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
a baloteli najvece djubre od igraca
jel ti pricas o manchester unitedudžakailibu je napisao/la:nek mi samo neko odgovori koliko je džeko dobio lopti u 16-tercu. koliko je MU imao kontranapada? covjek se mora vracati na sredinu terena da bi dobio loptu i nesto uradio. MU je ogromna kolicina nicega, odavno nisam nesto bezidejnije pogledao.

EDIT: jubilarni 1000-ti post

Zadnja izmjena: ĆeMa, dana/u 11 apr 2011, 23:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Svi su ti veceras bili bolji od Dzeke. Pojma nemam sto spominjes Kompanya, covjek je odlican ove sezone, i veceras je bio dosta dobar. Boyata junior, a Dzeko treba bit jedan od lidera. I ovo je tema o Dzeki, ne zanimaju nas ostali. On je katastrofa u ligi i kraj price. Sad je na njemu da drasticno popravi igru. Ne moze gledat u suigrace da mu serviraju gol, mora preuzet odgovornost. Ima priliku vec na Wembleyu. Ali kao navijac Uniteda moram rec da se nadam da ce igrat od pocetka, jer ovakav Dzeko protiv Ferdinanda i Vidica nece ni opucat po golu.yup je napisao/la:Ne znam kako moze neko reci da je slaba suradnja Edina sa ostalima posljedica slabog neotvaranja. City sa ovakvom filozofijom nece nikad nista postici. Mancini mora otici.
Ako netko kaze da je Dzeko slab, sta ce reci za Johnsona, Boyatu, Kolarova, Balotellija, Kompanya (danas njegova najslabija utakmica) i ostale. Edin je danas ponajbolji igrac u timu, ako se moze njima reci tim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
MANU CITYCeMa je napisao/la:jel ti pricas o manchester unitedudžakailibu je napisao/la:nek mi samo neko odgovori koliko je džeko dobio lopti u 16-tercu. koliko je MU imao kontranapada? covjek se mora vracati na sredinu terena da bi dobio loptu i nesto uradio. MU je ogromna kolicina nicega, odavno nisam nesto bezidejnije pogledao.veceras je igrao man city

- Sir Matt
- Kontakt:
Skraćenica kluba u kojem Džeko nastupa jeste "MC" .džakailibu je napisao/la:. MU je ogromna kolicina nicega, odavno nisam nesto bezidejnije pogledao.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Meni je draza ona "Shitty".Sir Matt je napisao/la:Skraćenica kluba u kojem Džeko nastupa jeste "MC" .džakailibu je napisao/la:. MU je ogromna kolicina nicega, odavno nisam nesto bezidejnije pogledao.
Pa sta treba Dzeko da napravi?!? Po utakmici dobija 5, 5 lopti, od toga 6 od harta koji je ispuca njemu na centar na glavu... I naravno Dzeko treba da da gol sa centra glavom po zemlji u raslje i pri tome da napravi salto, dva koluta naprijed, skarice i pokoji sklek da bi ga neko primetio, halo ba ljudi ovo je engleska liga, nema tu puno kombinovanja oko 16 metara sto oni konstantno rade, pa jedna barcelona sa takvom i milionima godina ispred uigranijom ekipom s enamuci protiv engleskih ekipa, toga nema na otoku, u njih s eigra na snagu, brzinu, brz protok lopte a to city ni sekunde nema... Neko dobro napisa - nijedne kontre city nije napravio, nijednog pasa u prazan prostor, al dobro dzeko je opet kriv za to!!!! Mancini odmah nogu treba da dobije i to je jedino sto je jasno u ovoj situaciju... Pa yaya daje loptu dzeki ko da mu je nadrogiro koloa, kad je odigra moli boga da ovaj slomi i nogu i ruku itd... Bijedna ekipa!!
Tako je...kad bude imao lopti i kad to ne bude koristio , prvi cu reci ne valja......Denizmare je napisao/la:Iskreno ne kontam taktiku Mancinija, kad vidis kako igra Man C pomislis da oni vode 3-0,beskrajno dodavanje na 30 m od gola,pa lopta do golmana,pa opet nanovo. Svaka tekma igra bez igre. Mozemo reci da je Dzeko igrao ovako ili onako,ali oni generalno nemaju igre.Ne znaju sta ce s loptom.
Ja ne znam koju si ti tekmu gledao. Vidim kenja.s po Dzeki kao foka a Kompany ti dobar i pored toga sto tip nije znao ni koga cuva ni gdje se nalazi lopta.Cartman je napisao/la:Svi su ti veceras bili bolji od Dzeke. Pojma nemam sto spominjes Kompanya, covjek je odlican ove sezone, i veceras je bio dosta dobar. Boyata junior, a Dzeko treba bit jedan od lidera. I ovo je tema o Dzeki, ne zanimaju nas ostali. On je katastrofa u ligi i kraj price. Sad je na njemu da drasticno popravi igru. Ne moze gledat u suigrace da mu serviraju gol, mora preuzet odgovornost. Ima priliku vec na Wembleyu. Ali kao navijac Uniteda moram rec da se nadam da ce igrat od pocetka, jer ovakav Dzeko protiv Ferdinanda i Vidica nece ni opucat po golu.yup je napisao/la:Ne znam kako moze neko reci da je slaba suradnja Edina sa ostalima posljedica slabog neotvaranja. City sa ovakvom filozofijom nece nikad nista postici. Mancini mora otici.
Ako netko kaze da je Dzeko slab, sta ce reci za Johnsona, Boyatu, Kolarova, Balotellija, Kompanya (danas njegova najslabija utakmica) i ostale. Edin je danas ponajbolji igrac u timu, ako se moze njima reci tim.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kompany je ove sezone najbolji stoper lige nakon Vidica. Pogledaj drugi gol, lik ih spasava, ali sta ce kad suigraci spavaju.kimbo je napisao/la:Ja ne znam koju si ti tekmu gledao. Vidim kenja.s po Dzeki kao foka a Kompany ti dobar i pored toga sto tip nije znao ni koga cuva ni gdje se nalazi lopta.Cartman je napisao/la:Svi su ti veceras bili bolji od Dzeke. Pojma nemam sto spominjes Kompanya, covjek je odlican ove sezone, i veceras je bio dosta dobar. Boyata junior, a Dzeko treba bit jedan od lidera. I ovo je tema o Dzeki, ne zanimaju nas ostali. On je katastrofa u ligi i kraj price. Sad je na njemu da drasticno popravi igru. Ne moze gledat u suigrace da mu serviraju gol, mora preuzet odgovornost. Ima priliku vec na Wembleyu. Ali kao navijac Uniteda moram rec da se nadam da ce igrat od pocetka, jer ovakav Dzeko protiv Ferdinanda i Vidica nece ni opucat po golu.yup je napisao/la:Ne znam kako moze neko reci da je slaba suradnja Edina sa ostalima posljedica slabog neotvaranja. City sa ovakvom filozofijom nece nikad nista postici. Mancini mora otici.
Kompany je bio dosta dobar? Ako smo gledali istu utakmicu onda si vidio prvu sansu i stativu od Suareza. Ko je pogresio sa dodavanjem i pustio rupu u zadnjoj liniji? Kompany. Ko je asistiro Carrolu kod prvog gola? Tako je, Kompany. Ja se slazem da je Kompany sjajan stoper i stvarno momak ove sezone odlicno igra. Ali danas katastrofa. Pogledaj si jos jednom utakmicu i prebroji koliko puta su on i Boyata izgubili loptu.Cartman je napisao/la:Svi su ti veceras bili bolji od Dzeke. Pojma nemam sto spominjes Kompanya, covjek je odlican ove sezone, i veceras je bio dosta dobar. Boyata junior, a Dzeko treba bit jedan od lidera. I ovo je tema o Dzeki, ne zanimaju nas ostali. On je katastrofa u ligi i kraj price. Sad je na njemu da drasticno popravi igru. Ne moze gledat u suigrace da mu serviraju gol, mora preuzet odgovornost. Ima priliku vec na Wembleyu. Ali kao navijac Uniteda moram rec da se nadam da ce igrat od pocetka, jer ovakav Dzeko protiv Ferdinanda i Vidica nece ni opucat po golu.yup je napisao/la:Ne znam kako moze neko reci da je slaba suradnja Edina sa ostalima posljedica slabog neotvaranja. City sa ovakvom filozofijom nece nikad nista postici. Mancini mora otici.
Zadnja izmjena: yup, dana/u 11 apr 2011, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
ma Cartman kenja...i voli da nervira ljude....
@Cartman
Company jeste ove sezone igrao strasno al veceras los kao da je bio drogiran. Tip bukvalno izgubljen bio.
Upade mi u oci da ga velicas veceras a udario po Dzeki.
Company jeste ove sezone igrao strasno al veceras los kao da je bio drogiran. Tip bukvalno izgubljen bio.
Upade mi u oci da ga velicas veceras a udario po Dzeki.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
greska, ne znam sta mi bi (u stvari znam) ali mi niko ne odgovori na pitanja.Cartman je napisao/la:Meni je draza ona "Shitty".Sir Matt je napisao/la:Skraćenica kluba u kojem Džeko nastupa jeste "MC" .džakailibu je napisao/la:. MU je ogromna kolicina nicega, odavno nisam nesto bezidejnije pogledao.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- BluesForever
- Kontakt:
Za mene je Đžeko najbolji kao i svakom pravom Bosancu i Hercegovcu.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Đžeko? Ko ti je tajBluesForever je napisao/la:Za mene je Đžeko najbolji kao i svakom pravom Bosancu i Hercegovcu.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hujdur007, Mercedes1, napapijri1987, s4mke, sagitarius, Sport90 i 33 gosta.