Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ma citate previse reddit, tamo su sve liberali i ljevicari
Nekad ja kad ga citam se zapitam jel realno sta ovi pisu, a kamoli neko ko to uzima kao generalno misljenje naroda.
Nekad ja kad ga citam se zapitam jel realno sta ovi pisu, a kamoli neko ko to uzima kao generalno misljenje naroda.
- feniksptica
- Kontakt:
Jesu l kad Ameri uspjeli otjerat predsjednika prijevremeno ?? A da ga ne ubiju??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
Jes , najbolji je bio kada je bio talk-show Face to Face

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nixon i famozni "I'm not a crook". On je sam napustio prije nego sto bi ga zvanicno otjerali tj. impeachfeniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:24Jesu l kad Ameri uspjeli otjerat predsjednika prijevremeno ?? A da ga ne ubiju??
I Clinton je bio na rubu ali vdc mu je mandat bio pri kraju, da nije otjerali bi i njeg.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 feb 2025, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Samo ga narod može skinuti, a i hoce ako krene..jer dosta je ovih sitnih ludih odlka donio,sad moze samo krpunije i krupnije greške pravit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tad se ugledao na Denis Latina i Dubravka Merlića. Svojevremeno kraljevi na HTV i emisije iz ratnog vremena Slikom na Sliku.VensanKasel je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:25Jes , najbolji je bio kada je bio talk-show Face to Face![]()
Marić, četara neotesana, cijeli život hrani muslimansko " kopile", jer je poznato za kim mu je mlada ludila.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Koji narod, liberali i ljevicari? Sto su utufili u glavu nesto. Medju ovim drugim vlada misljenje da cisti korupciju. Manje redditafeniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:31Samo ga narod može skinuti, a i hoce ako krene..jer dosta je ovih sitnih ludih odlka donio,sad moze samo krpunije i krupnije greške pravit

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa Trump je po svim pravnim normama zasluzio ne samo da ga se otjera nego i zatvor i to jos presudjen za niz krivicnih djela. Ili je i to samo na redditu. Misljenje ljudi na redditu je jedno, to je bubble al ne mozes reci da nije lik to sto jest jer imas zvanicno dokumente o tome. Do jucer je republikancima ustav bio svetinja i prava drzava a sad odjendom je svetinja ono sto kaze Trump, ona iz Maine mu se jedina suprostavila i lik je vrijedja javno pred kamerom zato sto se bori za svoju drzavu.alemsa je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:27Nixon i famozni "I'm not a crook". On je sam napustio prije nego sto bi ga zvanicno otjerali tj. impeachfeniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:24Jesu l kad Ameri uspjeli otjerat predsjednika prijevremeno ?? A da ga ne ubiju??
I Clinton je bio na rubu ali vdc mu je mandat bio pri kraju, da nije otjerali bi i njeg.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ima se kesa brate. Polako se ide ka tome da prosjecna plata u Sarajevu bude 2000KM. Mogu dizati cijene kad se i dalje kupuje.
To je politicki, Trump tumaci volju naroda a ujedno i volju bijelackog naroda. Bijelci nemaju nista protiv bilo koga ali pustili su 12 godina i vidjeli su kako su se ostali ponasali kad su imali moc i na kraju dobili anti-bijelacku retoriku a oni vecina. Zato liberali u Usa lude, jer gube tu moc, "going backwards", a ici ka naprijed je gazenje bijelog covjeka jel? Evo vam Trump da ujedno i izbalansira drustveni poredak. Ali dobro to su druge tematike gdje stvarno moras odrasti u tom drustvu da bi automatski znao to sve (bez uvrede), isto da ti objasnjavas Amerikancu odnos Bosnjaka sa Romima recimo, ne mos ga objasnit ali znas automatski.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:50Pa Trump je po svim pravnim normama zasluzio ne samo da ga se otjera nego i zatvor i to jos presudjen za niz krivicnih djela. Ili je i to samo na redditu. Misljenje ljudi na redditu je jedno, to je bubble al ne mozes reci da nije lik to sto jest jer imas zvanicno dokumente o tome. Do jucer je republikancima ustav bio svetinja i prava drzava a sad odjendom je svetinja ono sto kaze Trump, ona iz Maine mu se jedina suprostavila i lik je vrijedja javno pred kamerom zato sto se bori za svoju drzavu.alemsa je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:27Nixon i famozni "I'm not a crook". On je sam napustio prije nego sto bi ga zvanicno otjerali tj. impeachfeniksptica je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:24Jesu l kad Ameri uspjeli otjerat predsjednika prijevremeno ?? A da ga ne ubiju??
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 feb 2025, 20:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Joj alema retarda.

smeta l ti kapuljaca kad kucas?
Kakav Marić i četoarmando je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:35Tad se ugledao na Denis Latina i Dubravka Merlića. Svojevremeno kraljevi na HTV i emisije iz ratnog vremena Slikom na Sliku.VensanKasel je napisao/la: ↑22 feb 2025, 19:25Jes , najbolji je bio kada je bio talk-show Face to Face![]()
Marić, četara neotesana, cijeli život hrani muslimansko " kopile", jer je poznato za kim mu je mlada ludila.
Marić je ništa drugo do klasični oportunista
Ja ti kazem kako bijelci misle a ne govore o tome, samo pred kim "smiju". A ti slusaj/citaj reddit i ostalo, tamo je Kamala 99% bila pobjedila, a ono u stvarnosti Trump otreso sljive s njom, i tako ces se mozda naci iznenadjen '28 ako Vance uzme. Ja svatam da to tebi nema logike jer i ne znas da postoji skroz druga strana koja nije u mainstream medijama niti na redditu. Ali haj nebitno svako nek misli sta zeli.
Ne citam reddit, ustvari par postova procito u vezi te teme, ne znam kako si to zakljucio, valjda te i sa tim isprali, ako je sad neko kontra vase price onda su takvi iz nekog tora gdje su opranih mozgova ala reddit. Sve i da sve citam na redditu pazim da ne utice na mene ako nema veze sa realnoscu odnosno sa principima za koje se zalazem a mislim da oni donose prosjecno vise covjecanstvu nego neki drugi principi.
Valjalo bi kad bi sebe malo tako pogledo i analiziro da vidis sta pises.
Ma vidim da je generalno misljenje koje vlada i na redditu. Ja ti ne iznosim svoje licno misljenje nego ti prenosim misljenja da bi percipiro malo drugacije - vise misljenja cine sliku kompletnijomsljivo je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:39Ne citam reddit, ustvari par postova procito u vezi te teme, ne znam kako si to zakljucio, valjda te i sa tim isprali, ako je sad neko kontra vase price onda su takvi iz nekog tora gdje su opranih mozgova ala reddit. Sve i da sve citam na redditu pazim da ne utice na mene ako nema veze sa realnoscu odnosno sa principima za koje se zalazem a mislim da oni donose prosjecno vise covjecanstvu nego neki drugi principi.

@seto
Djesi seto si dobar
-
- Kontakt:
Vance, Trump, Musk,
nema nikakve sumnje da je Kim Jong Un normalnija osoba od ova 3 šizofreničara.
Šta kaže, Zelenski je diktator a Putin je normala. Pa ovo ni Medvedev ne misli.
Šta kaže, Zelenski je diktator a Putin je normala. Pa ovo ni Medvedev ne misli.

Živimo u svijetu interesa. Trump i Putin će se dogovoriti i dobiti što žele. A Zelenski je svakako žrtveno janje koje zbog izdaje sopstvenog naroda zaslužuje da ga se pošalje u gulag.MarcoBorriello je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:48Vance, Trump, Musk,
Šta kaže, Zelenski je diktator a Putin je normala. Pa ovo ni Medvedev ne misli.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.