Sve mlitavo do sada, svaki sut i njegov i Buticev.. pa Rogic je bolje skinuo Krpicu kod ofsajda..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Idiot gruziski,skini mu kapitensku u svlacionici i posadi ga na klupu,Kyeremeh sto prije unutra
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Shategabri
- Kontakt:
A ko će ti igrati?napoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:48Guliashvili ko Dal u vakat. Hoce on sve sam. Ne treba raskid ugovora al treba ga izvest s terena, nek s klupe puca svaku.
Koševo Zapad
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Aj sta ti pricas, nije igrica.relativizam je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:48Ovo ako se ne dobije bit će sramota srazmjerna ispadanju u evropi od amatera
-
- Kontakt:
A po cemu smo danas plasljivi ?? oni su plasljivi izbijaju u aut svaku loptu mi pritiscemo,napadamo, nismo zabili aal sta da se radi .Devedesetka je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:50Uvijek kroz historiju bili plašljivi luzeri konstantno bolji s milion prilika i konstantno ista prica.
Vjerovatno gubimo ovo.
Guli sebicni idiot, al' razumijem ga
- napoleon72
- Kontakt:
Njegov sunarodnjak ili Kyeremeh. Da si Ronaldo, uyebo si utakmicu, razbranio Muftica ko da je Smajhel, sebican do bola. Barem da mu Zekic nacrta da igra za klub a ne za svoje brojke.Shategabri je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:51A ko će ti igrati?napoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:48Guliashvili ko Dal u vakat. Hoce on sve sam. Ne treba raskid ugovora al treba ga izvest s terena, nek s klupe puca svaku.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Moramo ovo dobiti do kraja.
Dosta je svaki put izvlacenja.
Igramo hrabro i dobro.
Dosta je svaki put izvlacenja.
Igramo hrabro i dobro.
Kyeremeh, lulic, krdzalic, ko god brate. Samo izvedi debila da ne siluje vise loptu **** mu transfer mater u pickuShategabri je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:51A ko će ti igrati?napoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:48Guliashvili ko Dal u vakat. Hoce on sve sam. Ne treba raskid ugovora al treba ga izvest s terena, nek s klupe puca svaku.
Bolesnici jedni !
Dat ciganima 500 k € i dovest Muftica
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma poznavajuci nas na kraju cemo aminovati x.. 0:2 si trebao voditi najmanje, uz njihovo otvaranje mogao si ih i poniziti ali ne, mi cemo uvijek od gotovog varesiju praviti, uvijek ce debil krpic nase isprovocirati i izbaciti iz takta itd itd. Vidjen scenarij jedno 500 putaDevedesetka je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:50Uvijek kroz historiju bili plašljivi luzeri konstantno bolji s milion prilika i konstantno ista prica.
Vjerovatno gubimo ovo.
1946-1987
Gulije dobro pucao, muftic dobro branio, butic je trebo bolje sutirat.. cist penal nije dosudjen
Realno u ovih zadnjih 5-6 godina je plava kuja bila zrela za nevidjenu demolaciju.
Svaki put se provuce ciganija umjesto da im se slozi petarda par puta
Svaki put se provuce ciganija umjesto da im se slozi petarda par puta
Bog Bosna i Bošnjaci
- Shategabri
- Kontakt:
Zabija u drugom, vidjećeš.spezial je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:53Kyeremeh, lulic, krdzalic, ko god brate. Samo izvedi debila da ne siluje vise loptu **** mu transfer mater u pickuShategabri je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:51A ko će ti igrati?napoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:48Guliashvili ko Dal u vakat. Hoce on sve sam. Ne treba raskid ugovora al treba ga izvest s terena, nek s klupe puca svaku.
Prolazi ih ko švicarski sir.
Te izmjene za zadnjih 20 min.
Koševo Zapad
- Maroon1946
- Kontakt:
Dal bi zabio 2 gola zatvorenih ociju iz onih prilika. A da ne pricam o ovoj zadnjoj situaciji gdje treba dodati Buticu koji je sam a on puca pravo u Muftica po ko zna koji put.napoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:48Guliashvili ko Dal u vakat. Hoce on sve sam. Ne treba raskid ugovora al treba ga izvest s terena, nek s klupe puca svaku.
-
- Kontakt:
Ma uvijek isto sve znaš jednostavno smo takvi i to je to..leo1946 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:54Ma poznavajuci nas na kraju cemo aminovati x.. 0:2 si trebao voditi najmanje, uz njihovo otvaranje mogao si ih i poniziti ali ne, mi cemo uvijek od gotovog varesiju praviti, uvijek ce debil krpic nase isprovocirati i izbaciti iz takta itd itd. Vidjen scenarij jedno 500 putaDevedesetka je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:50Uvijek kroz historiju bili plašljivi luzeri konstantno bolji s milion prilika i konstantno ista prica.
Vjerovatno gubimo ovo.
Ne ocekujem da izgubimo, al' bi dao ruku ako ne zabijemo do 65 da necemo ni pobjediti.
Daj Keremeha da ih pretrci sve i da fuli 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
Samo da kažem da ste neviđeni debili sto našim igračima zamjerate. Apsolutna dominacija. Sreća je bila na njihovoj strani trebalo je bit 2 minimalno a objektivno 3 razlike. Kvalitet je doći u šanse isto tako. Oni bez šuta. Izvinite ali debilno je Ikom ista reci.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Decko trci kao lud iz presinga i trke je dosao u šanse ,golman mu dbranio ne trrba ga sad radi tog razapinjati . Guly igra sezonu iz snova donio bezbrij bodova . Daleko najbolji igrac lige .napoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:53Njegov sunarodnjak ili Kyeremeh. Da si Ronaldo, uyebo si utakmicu, razbranio Muftica ko da je Smajhel, sebican do bola. Barem da mu Zekic nacrta da igra za klub a ne za svoje brojke.Shategabri je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:51A ko će ti igrati?napoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 16:48Guliashvili ko Dal u vakat. Hoce on sve sam. Ne treba raskid ugovora al treba ga izvest s terena, nek s klupe puca svaku.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 22 feb 2025, 16:57, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Rahatlokum, VolimoSarajevo, Zagor, zagorski i 59 gostiju.