nemoj nas Nenade
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A nek ide vise i ovaj u pizdu materinu dosadnu, drka ga na dodika 24/7 i na imenicu rat
Prolazi i ispod radara da je vecinu ovoga ebrd krediti za infrastrukturu tj autoceste, i kratkoročna šestomjesečni revolving krediti za otplatu MMF dugovaPensioner26 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 23:21Ovo naravno prolazi ispod radara.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑21 feb 2025, 18:28
Hahaha evo retardu virtualu " federacija je finansijski stabilna " imaju dobar rejting![]()
![]()
![]()
Krediti se dižu da se na živi zor mogu zakrpiti budzetska curenja i socijalna davanja
Ljepota ih gledat kako se guše u blatu
Dzaba kad nekim fazonima kupuje ove stare, pa se i dalje drzi. I dalje im zanimljiv sa onim svojim forama
Pa eto ja to samo malo nestrucnije rekao ali kontamo senerkolfc je napisao/la: ↑21 feb 2025, 23:00Kada je Allahovom poslaniku a. s. došao ashab koji je pitao Božiji poslaniče šta nam je naređeno pa je Božiji poslanik rekao naređeno nam je pet farz namaza u toku dana, pa šta nam je još naređeno, naređen nam je post itd. pa je taj čovjek rekao ja ću to izvršiti i neću ništa dodavati misleći na to da će samo klanjati propisane farz namaze da će postiti mjesec Ramazan, odnosno da će se držati samo temelja islama, pa mu je Allahov poslanik rekao ako ustraje u onom što je obećao ući će u dženet.relativizam je napisao/la: ↑21 feb 2025, 22:50Ma sve je to manje više
Klanjaj budi dobar čovjek, daj zekat, idi na hadz
Ostalo je manje više, hoćeš li ići u prvu džamiju, drugu ili kuci to je već za ove napredne i ustrajne vjernike
Senad zivi za to da ponovi svoju kultnu recenicu iz 1992. godine. Sup.ka bi dao da se zapuca i da odradi remake.
Kad si to preselio u SAD ?Bundesliga je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:14Vidim u Americi već ogromno nezadovoljstvo Trumpom, čak i od mnogih Republikanaca. Lik otpušta masovno zaposlenike federalne vlade, ukinuo doprinose veteranima. Gledam zove veteran govori kako su mu lijekovi za dijabetes sa 6 dolara kod Bajdena porasli na 80 dolara kod Trumpa. Već po anketama podrška mu pala na najmanji nivo u historiji ijednog predsjednika u ovo vrijeme predsjedovanja. Da ne pričam kako se provaljuje za Ukrajinu, Kanadu, EU itd. Znao sam da će se pokajati Amerikanci što su izabrali ovog debila, ali toliko brzo niko nije očekivao. Demokrate da su imalo pametni ovo bi iskoristili kao zicer.
Ništa ne mogu jer je lik sve zapojaso. Ukida redom sve što mu može napravit problem i što bi mu moglo bit prepreka. Generale, institucije, eno i poštu zapojaso, koja radi oko glasanja. Jedini spas su slijedeći izbori, a ne znam ko bi mogo uzet rep. kandidata, a naslijed će ga isto tako budaletina ala onaj Vance. Ustvari, bazirano na ono što sam naučio u vezi trumpa, nisam siguran da će pristati i da planira da ostane samo na ova dva mandata.Bundesliga je napisao/la: ↑22 feb 2025, 18:14Vidim u Americi već ogromno nezadovoljstvo Trumpom, čak i od mnogih Republikanaca. Lik otpušta masovno zaposlenike federalne vlade, ukinuo doprinose veteranima. Gledam zove veteran govori kako su mu lijekovi za dijabetes sa 6 dolara kod Bajdena porasli na 80 dolara kod Trumpa. Već po anketama podrška mu pala na najmanji nivo u historiji ijednog predsjednika u ovo vrijeme predsjedovanja. Da ne pričam kako se provaljuje za Ukrajinu, Kanadu, EU itd. Znao sam da će se pokajati Amerikanci što su izabrali ovog debila, ali toliko brzo niko nije očekivao. Demokrate da su imalo pametni ovo bi iskoristili kao zicer.
Slazem se,al nije ni Senad bio los jedno vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], J1897, kraljttbvb, MElloo i 8 gostiju.