Evo izjednačenja, voda u ušimaaaamosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 19:14Jasta cesve vam je ovo folklor,zna se ko je prioritet a to je Zrinjski,neke klubove u ligi je zabranjeno pobijediti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo izjednačenja, voda u ušimaaaamosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 19:14Jasta cesve vam je ovo folklor,zna se ko je prioritet a to je Zrinjski,neke klubove u ligi je zabranjeno pobijediti.
Ustase su tanke a vicini imaju najbolju ekipu u ligi i savez plus sudije na njihovoj strani, jebbali im oni majke.EastMadness je napisao/la: ↑21 feb 2025, 19:33Ni Borac ni Zrinjski nista posebno nisi
Da nismo imali one kradje bio bi uvjeren da cemo biti sampioni
Daj da izgube ako Bog da.Morpheus je napisao/la: ↑21 feb 2025, 19:32Evo izjednačenja, voda u ušimaaaamosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 19:14Jasta cesve vam je ovo folklor,zna se ko je prioritet a to je Zrinjski,neke klubove u ligi je zabranjeno pobijediti.
![]()
Vjeruj da su taraba i ovi. Ovo sa evropom je jedna sreca i nista vise. Naravno da i to je potrebno za rezultatStabilo je napisao/la: ↑21 feb 2025, 19:35Ustase su tanke a vicini imaju najbolju ekipu u ligi i savez plus sudije na njihovoj strani, jebbali im oni majke.EastMadness je napisao/la: ↑21 feb 2025, 19:33Ni Borac ni Zrinjski nista posebno nisi
Da nismo imali one kradje bio bi uvjeren da cemo biti sampioni
Bez potrebe za pritiskom… dok je sudjenja i ostalih stvari.
Zato što nije navijač Sarajeva.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 feb 2025, 20:02Sto dirate vjevericu.. nemam nista protiv simpatizera naseg kluba, odakle god da su.
Ne trebamo biti iskljucivi.
Aferim Roberterobertkosar je napisao/la: ↑21 feb 2025, 15:51Ja nisam ni blizu Sarajeva a dolazim na tekme. Navijac sam od 1967 god. Kakve veze ima jeli covjek iz Sa ili negdje drugdje.Bas ti je komentar glupumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 15:34Uvjeren sam da si ti očaran Sarajevom, tj. slikama Sarajeva jer nisi izašao iz svog sela. Ne može postojati drugi razlog da neko toliko komentariše Klub i Grad s kojim nema ništa.Vjeverica777 je napisao/la: ↑21 feb 2025, 15:31
Optimizam na nivou ,pa svake godine prizemljenje u 8-om mjesecu. Malo realnosti . Čuj Olma napraviti i do finala konferecijske lige. Pa tom se i Dinamo teško može nadati.![]()
![]()
![]()
ABd ..
Ako Bog da!