Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Lelo.vraca se u Zelju...Friska info,prodali celni ljudi Zelje neke njive na ulazu u Srar da kupe Dzeku ,al navodi se jos i to kako im fali jos malo love...
Ma i njegov iritantni glas ce za moje usi biti najmilija muzika kad se bude derao:" Gooooooool, 25ti pogodak naseg dijamanta, bravo Dzekooooo, Mourinho je na koljenima!!!"lejla je napisao/la:mene je uhvatila panika......
jojjjj,,,,,
valja vugdalica slusat........
sezonu citavu,,,,,
ojjjj,,,,,,
dzekoooo, nemoj, zivota ti, u italiju!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- adnan_nanda
- Kontakt:
Sta vam Vugdalic smeta ja se pravo ismijem dok gledam tekmu na OBN-u bolje se i smijat neg ima komentatora uz njih mogu samo plakat ili zaspat.
et bar ga nece morat u photoshopu oblacit u dres milana kao ove u realu,Dzeku vec imaju u dresu milana
et bar ga nece morat u photoshopu oblacit u dres milana kao ove u realu,Dzeku vec imaju u dresu milana

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
nije los vugdalic zna nekad malo lupnuti nesto kao npr,, italijanska liga najjaca potvrdjeno :
lol:

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
- Kontakt:
Pomahnitali muškarac u Sarajevu nasrnuo na - 'bosanskog dijamanta'
Džeko je sudjelovao u fizičkom okršaju u jednom eltinom sarajavskom restoranu u kojem je, prema izvorima, upravo jedan od najtraženijih napadača izvukao 'deblji kraj'
Iako mu ruže cvatu na profesionalnom polju, bosanskom 'dijamantu' čini ne ide baš najbolje u privatnom svijetu. Naime, kako javljaju BiH mediji čini se kako je Edin Džeko sudjelovao u fizičkom okršaju u jednom eltinom sarajavskom restoranu u kojem je, prema izvorima, upravo jedan od najtraženijih napadača svijeta izvukao 'deblji kraj'.
Iako priču, zasada nije potvrdio niti sam Džeko niti policija, ona ide tako da je određeni muškarac došao do Džeke i fizički nasrnuo na njega što izazavalo ljude i Džekinoj blizini da mu priskoče u pomoć i smire pomahnitalog muškarca. Razlog njegovog nastraja na trenutno najvjerojatnije najpopularnijeg BiH sportaša još nije poznat, no doznaje se da se nakon toga ispiričao Wolfsburgovom napadaču.
Autor: M. Stjelja
da ne mislite da se zajebavam http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=11523
imao sam dosta dobro mošljenje o ovom sajtu no sad su ga dobro ukaljali.........čovjek u Kanu uživa u azurnoj obali a oni vako baljezgaju......možda bi volili sa se ovo desi al neee!
Džeko je sudjelovao u fizičkom okršaju u jednom eltinom sarajavskom restoranu u kojem je, prema izvorima, upravo jedan od najtraženijih napadača izvukao 'deblji kraj'
Iako mu ruže cvatu na profesionalnom polju, bosanskom 'dijamantu' čini ne ide baš najbolje u privatnom svijetu. Naime, kako javljaju BiH mediji čini se kako je Edin Džeko sudjelovao u fizičkom okršaju u jednom eltinom sarajavskom restoranu u kojem je, prema izvorima, upravo jedan od najtraženijih napadača svijeta izvukao 'deblji kraj'.
Iako priču, zasada nije potvrdio niti sam Džeko niti policija, ona ide tako da je određeni muškarac došao do Džeke i fizički nasrnuo na njega što izazavalo ljude i Džekinoj blizini da mu priskoče u pomoć i smire pomahnitalog muškarca. Razlog njegovog nastraja na trenutno najvjerojatnije najpopularnijeg BiH sportaša još nije poznat, no doznaje se da se nakon toga ispiričao Wolfsburgovom napadaču.
Autor: M. Stjelja
da ne mislite da se zajebavam http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=11523
imao sam dosta dobro mošljenje o ovom sajtu no sad su ga dobro ukaljali.........čovjek u Kanu uživa u azurnoj obali a oni vako baljezgaju......možda bi volili sa se ovo desi al neee!
Doznaju,niko nije potvrdio...Gluposti pa eto,ne vrijedi ni pricati o tome...
- THE SPECIAL
- Kontakt:
Eto upravo sam ostavio komentar na ovaj clanak u sportskim:Joj gluposti,covjek nije nikako u Bosni ,ovog sto je ovo objasnio treba otpustit!!!! Dzeko dijamant,Modric mu ga moze samo laganice popusit,ne mora se ni sagnuti!!!! Bosna,Bosna,Bosna,Bosna,Bosna,Bosna,Bosna,Bosna,Bosna,Bosna i Hercegovina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Radil iko ista da Mataj Delac zaigra za nas!!!
izmišljotina klasična. Hrvati su ljudi želji senzacije.
Nemate šta na njih pjeniti, Slobodna Bosna je čini mi se to prva objavila, a bilo je na ****
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
mah ne obracat paznju na gluposti
nego kad ce kraj ovoj santa barbari,pa duza ova sapunica oko dzeke od one jadi mladog kake
nego kad ce kraj ovoj santa barbari,pa duza ova sapunica oko dzeke od one jadi mladog kake
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma i ja kažem samo da se ovo završi više!nick je napisao/la:mah ne obracat paznju na gluposti
http://sport.dnevnik.hr/clanak/dzeko-do ... ajeva.html
Haha, kako našu susjedi pokušavaju da na sve moguće naćine uvedu nemir.. Smiješni i jadni su.
Haha, kako našu susjedi pokušavaju da na sve moguće naćine uvedu nemir.. Smiješni i jadni su.
Neka se susjedi o svo'm jadu brinu
Baraž miljama daleko...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Od juce prema njemackom transfermarketu Dzeko je najskuoplji Bosnasko hercegovacki igrac cija je vrijednost procijenjena na 18 miliona eura,prati ga Misimovic sa 13 miliona.A nasa reprezentacija je trenutno 22. po vrijednopsti sa oko 74 miliona eura.
BosnaE
prvo se raspitajte malo pa pisite gluposti i vi na forumu i novinari koji radi na sportsport.ba ovo nema veze sa hrvatskom nikakve ovo je prvi napisao Senad Avdic i objavio u Slobodnoj Bosni a docni je poznat kao pjandura i lažljivac. ali zasto bi se kod nas neko potrudio saznati nesto najlakse je izazivati međunacionalnu mržnju jer to najbolje prolazi.
You are someone else I am still right here
Briga mene ko je napisao ili šta je, važno je da je to Nova tv izjavila odnosno napisala. Što se to oni nisu raspitali. Rijeći prolaze ali ostaje ono što je napisano i zapisano, zato neka paze šta pišu.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Mislim da doticni debil i pijandura nije vrijedan pomena na ovom nasem sastajalistu.fera je napisao/la:prvo se raspitajte malo pa pisite gluposti i vi na forumu i novinari koji radi na sportsport.ba ovo nema veze sa hrvatskom nikakve ovo je prvi napisao Senad Avdic i objavio u Slobodnoj Bosni a docni je poznat kao pjandura i lažljivac. ali zasto bi se kod nas neko potrudio saznati nesto najlakse je izazivati međunacionalnu mržnju jer to najbolje prolazi.
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Iskreno polagao sam jednom nade da bih Dzeko mogao da predje u Manchester United,ali izgleda da je to bilo samo interesovanje ali ne pretjerano od strane Alexa Fergusona.Ja bih volio da DZeko ostane u Wolfsburgu jos jednu sezonu,mada i MIlan igra u ligi prvaka,i bilo bi zanimljivo gledati,zapravo slusati Vugdalica i Avdica kako komentarisu Dzekine govlove u serii A
BosnaE
Znaci necu da pravdam hrvatske medije al u SARAJEVU mene nista ne iznenadjuje licno nisam iz sarajeva , dva puta sto sam bio u sarajevu izlazio napadnut sam samo sto sam sjedio za stolom i pijo .. a da sam sta ja uradio priznao bih tako da me ne iznenadjuje da i ovi nasi seljaci kojih u sarajevu ima i previse napadnu dzeku (koji je ipak poznat) ... iskreno uvjeren sam sto posto da ga je napao neko ....
>>No body likes us but we dont care<<
Smijesan si sa komentarima...Rz88 je napisao/la:Briga mene ko je napisao ili šta je, važno je da je to Nova tv izjavila odnosno napisala. Što se to oni nisu raspitali. Rijeći prolaze ali ostaje ono što je napisano i zapisano, zato neka paze šta pišu.
Sad ispade Hrvati krivi sto je neko napao Dzeku??

To je objavila S.B. bilo je i na BHT dnevniku, ljudi prenjeli i sta sad...
Nemoj biti dijete...
Trenutno korisnika/ca: 231983, Blackwargreymon, Brazzzoo123, HariTz, hurem, Kaunas, s4mke i 81 gost.