Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Megamon
- Kontakt:
Re: Edin Džeko

- JuveSissoko
- Kontakt:

O cemu ti??? Je li gledamo istu utakmicu (ako uopste gledas), apsolutno najbolji igrac ove usrane ekipe na terenu!Za_raju je napisao/la:Mislim da je ovo zadnja tekma Dzeke u M city dok je Manchini tu
Koliko je duela dobio, je li maloprije presjeko loptu za kontru i otvorio se!? Je li jedini koli je uputio 2 suta prema golu!? Koliko je pretrco!?
Druga je stvar sto ovaj genijalni strateg izveo ovako postavljenu ekipu, nema De Jonga ovi su od samog pocetka preuzeli sredinu, tim nema playmakera, Milner se ne vidi....
Sta treba da uradi molim te lijepo??? Da provoda petoricu i golmana u trku!?

treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Ona stativa sto je reagovala kod udarca Suareza je bila korisnija...Megamon je napisao/la:Navedite mi imenom i prezimenom igrca koji je odigrao bolje od Dzeke u redovima Citya

CarrolMegamon je napisao/la:Navedite mi imenom i prezimenom igrca koji je odigrao bolje od Dzeke u redovima Citya

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:

Dzeko definitivno najbolji do sada u redovima Citya. Samo sto je vama potrebno milimetarski da nekoga ocrnite. Samo naprijed Dzeko, sada je vrijeme da ti pogodis.
Nek' crknu dusmani, nek' crknu dusmani. Promjena sredine, uz to na pola sezone je jako tesko pa makar se radilo i o Messiju.

- Goalgetter
- Kontakt:
Ono dijete sto dohvata lopte jelvrebac86 je napisao/la:CarrolMegamon je napisao/la:Navedite mi imenom i prezimenom igrca koji je odigrao bolje od Dzeke u redovima Citya![]()
![]()
ma nemas ti pojma
![]()
Kompany je bio najbolji i onaj sa lijeve strane sto je ubacio desetak lopti,,,
![]()

Barry i Yaya, kao kreatori?
Ubij se covjece..nije za tebe ni Salernitana
ma bio je i Hart bolji on je barem triput vadio iz mrezeGoalgetter je napisao/la:Ono dijete sto dohvata lopte jelvrebac86 je napisao/la:CarrolMegamon je napisao/la:Navedite mi imenom i prezimenom igrca koji je odigrao bolje od Dzeke u redovima Citya![]()
![]()
ma nemas ti pojma
![]()
Kompany je bio najbolji i onaj sa lijeve strane sto je ubacio desetak lopti,,,
![]()
![]()

Zesca glupost.taj isti Dzeko je i M.U zabio dva bas glavom.U BL trecina golova su mu glavom.Monolog je napisao/la:E jbg sad. Carroll može biti profesor Edinu kada je skok igra u pitanju. To je dokaz'o nebrojeno mnogo puta. Al' haj', nek je on topola._dreamer_ je napisao/la:Sta ti pricas, hljeba ti. Lako je igrati u normalnom klubu, Carrol je topola za ovog...88000 je napisao/la:e moj edine gledaj kerola kako se igra![]()
Btw, drago mi je što je Džeko rastrčan; prije minut-dva se vratio i oduzeo loptu, a onda munjevito kren'o naprijed. Imao je jedan šut, par solidnih poteza, al' ništa što bismo mogli izdvojiti. City kao i na većini gostovanja - NIKAKAV.
Ali samo onda kad ima Gertnera,Schafera,Misketa koji znaju nabaciti i dignuti loptu kako je bog rekao.A ne kao Kolarov kad nabacuje ko' da mu neko mater psuje a ovaj od huje onda gadja,pardon nabacuje..
Kad subjektivnost udari po objektivnosti.Jos kad znamo da gotivis l'poola.Pametnom dosta.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da, u pravu si, samo sto ne vidim su nase dvije izjave protivrijecne jedna drugoj. Topole su, kao sto znamo, visoke... Dakle, nadimak se savrseno poklapa. Dzeko je okretniji i agilniji, a i tehnicki potkovaniji (kada igra bez grca) od Carroll-a...Monolog je napisao/la:E jbg sad. Carroll može biti profesor Edinu kada je skok igra u pitanju. To je dokaz'o nebrojeno mnogo puta. Al' haj', nek je on topola._dreamer_ je napisao/la:Sta ti pricas, hljeba ti. Lako je igrati u normalnom klubu, Carrol je topola za ovog...88000 je napisao/la:e moj edine gledaj kerola kako se igra![]()
dobro jutro amerikoCartman je napisao/la:Katastrofa u prvih 30. Nakon toga dosta bolji, ali mora se vise ocekivat od igraca koji je toliko kostao. Treba vremena da se navikne, ali ovo postaje previse. Dzeko mora igru drasticno poboljsat. Ni u jednom trenutku nije izgledalo da ce zabit gol.

A najgori od svih je ipak Dzeko.JuveSissoko je napisao/la:Dzeko je zalutao u Man C, isto kao sto je Ibrahimovic zalutao u Barselonu, nema tu centarsuta za lijeka, u Barsi jer tako ne igraju a u Cityu jer igrat ne znaju'ta ce Dzeko u Juventusu
, jba li ga ovi preplaceni amateri, Lescot je smijurija od 25 miliona
Johnson je kao kokos,zabije glavu i trci,lik je debil od sto na sat,cuj krilo?? krilo koje ne zna centrirat nego napucava saigrace sa strane
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: bavarian_bk, Beli98, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, denza, emir79, Fudo, galia95, Goalgetter, Google Adsense [Bot], greenwood, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, J1897, Jadnimi, jasmin10, Jegres, Kapetan, Kaunas, KimJongEsmer, legendarnadruga, lol89, Maestro^^, Majstorinho, MrPink, nebeskasila, nerkolfc, pama, PeppermintSA, Principatus, s4mke, SanaBosna, Sheyi, signalidunapark, smajke, soccerfan, StevieG8, successminator, THEC, TheTruth34, tuitamo, Venom, VivaLaLiberta, VolimBiH96, wanakis, zastitaIdentiteta i 323 gosta.