FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Muller sam odlučuje hoće li biti produžen, Ulreich ostaje dok je tu Neuer, ne bih se okladio da ni Sane ne ostaje jer je on jedini spreman smanjiti potraživanja...
Da, to je isto interesantno, za pojačanja se nema para dok se ne proda, a Müller sam odlučuje do kad će igrat (jer ipak je on legenda, ne?)
Putovanja su uvijek zanimljiva, kao i upoznavanje drugih lično, te druženja sa onima koje znam, kao i u poslu olakšavanje posla ljudima kojima bi bilo teško, nije samo ekonomija u pitanju, što se posla tiče dosta je tu do izazova, i strasti.ledar je napisao/la: ↑20 feb 2025, 20:19@Huske
Ima tu istine, samo onda gubiš interes i za sve druge stvari. Nije te briga ni za politiku (političari su uglavnom klaunovi), ni za ekonomiju (stekao si što si stekao, za tebe dosta), djeca su već velika i nek sami pronađu svoj put, žena ti je dodijala, potencija ti je u silaznoj putanji pa ti ni seks ne fali, a ionako je precijenjen...
Ove sfere fantastike i posmatranja drugih koje i ne znam, sport i politika, to sigurno nema smisla. A za to vrijeme utakmice i gledanja ove čudne generacije koja ni po čemu nije zanimljiva, bolje da se nešto dogodi u stvarnosti. A biće i u mozgu slobodnijeg prostora za kreativne misli.
.
Dayot Upamecano and his camp wanted a release clause in the new contract...

-
- Kontakt:
Protiv Leverkusena u osmini finala
bitka za mačkanje
Ako prodjemo dalje idemo na Inter v Feyenoord, al nam namjestaju 

-
- Kontakt:
Leverkusen, Inter, Barcelona, ako bi se uspjela prepreka za preprekom obići.
U ovoj sadašnjoj formi bi vjerovatno bi ispali već i u osmini finala
U ovoj sadašnjoj formi bi vjerovatno bi ispali već i u osmini finala
Baš nam postaju rival dolaskom Čabija

Nakon Gladbacha, HSV, Werdera i Dortmunda.
Uzeli titulu bez poraza, prekinuli nam niz, ne znaju za poraz već 6 utakmica, izbacili nas iz Pokala, nadigrali u zadnjem meču....
10ak dana da se dohavizaju, dosta je bilo povuci-potegni.
Juriš braćo

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Meni su putovanja "pain in the ass", kad sam bio mlad mnogo sam putovao, sad je to ogromna gnjavaža. Za ostalo se slažem, pogotovo za posao, pod uvjetom da je kreativan.Huske je napisao/la: ↑21 feb 2025, 00:30Putovanja su uvijek zanimljiva, kao i upoznavanje drugih lično, te druženja sa onima koje znam, kao i u poslu olakšavanje posla ljudima kojima bi bilo teško, nije samo ekonomija u pitanju, što se posla tiče dosta je tu do izazova, i strasti.
Ove sfere fantastike i posmatranja drugih koje i ne znam, sport i politika, to sigurno nema smisla. A za to vrijeme utakmice i gledanja ove čudne generacije koja ni po čemu nije zanimljiva, bolje da se nešto dogodi u stvarnosti. A biće i u mozgu slobodnijeg prostora za kreativne misli.
.
Ima li neko ovdi da navija za Bayern??
Valjda neće u najbitnijim utakmicama nastaviti griješiti i doživljavati pomračenje uma kao prije, a Klauziala je otvorio novi trend, sad će svi tražiti klauzule 

Bolje da smo izvukli Atletico njih smo znali dobiti i sa drugim sastavom ali protiv Leverkusena će biti izuzetno teško znajući da ih već 6 utakmica nismo pobjedili.
Vidim Upamecanu ponudili novo produženje ugovora uprkos mnogim kiksevima koje je pravio i povrh svega ovaj kikser ima i poseban zahtjev u vidu klauzule.
Tačno mislim da sam u nekom Groundhog day gdje se loše stvari ponavljaju svaki dan.Umjesto da krenu sa rekonstrukcijom odbrane oni daju nove ugovore postojećim igračima koji to nisu zaslužili.
Vidim Upamecanu ponudili novo produženje ugovora uprkos mnogim kiksevima koje je pravio i povrh svega ovaj kikser ima i poseban zahtjev u vidu klauzule.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobro si ovo rekoHuske je napisao/la: ↑21 feb 2025, 00:30čudne generacije koja ni po čemu nije zanimljivaledar je napisao/la: ↑20 feb 2025, 20:19@Huske
Ima tu istine, samo onda gubiš interes i za sve druge stvari. Nije te briga ni za politiku (političari su uglavnom klaunovi), ni za ekonomiju (stekao si što si stekao, za tebe dosta), djeca su već velika i nek sami pronađu svoj put, žena ti je dodijala, potencija ti je u silaznoj putanji pa ti ni seks ne fali, a ionako je precijenjen...
Kad bi netko potegao tu klauzulu, to bi značilo da ovaj rastura, trenutno to ispada kao da su agenti presretni što dobija novi ugovor i sad malo trolaju

Prodaju sve što mogu i rješavaju se tereta kojeg se ne mogu riješiti tako da im produžuju ugovore, baš da vidimo kako će ta priča završiti

Jedno jutro se probudiš i našao si se u nekoj dimenziji gdje je sve naopako, a svima oko tebe je to sve normalno.
Bayo je napisao/la: ↑21 feb 2025, 16:52Kad bi netko potegao tu klauzulu, to bi značilo da ovaj rastura, trenutno to ispada kao da su agenti presretni što dobija novi ugovor i sad malo trolaju![]()
Prodaju sve što mogu i rješavaju se tereta kojeg se ne mogu riješiti tako da im produžuju ugovore, baš da vidimo kako će ta priča završiti![]()
Jedno jutro se probudiš i našao si se u nekoj dimenziji gdje je sve naopako, a svima oko tebe je to sve normalno.
Pored ovih produženja najviše me brine Kane,čovjek igra svaku utakmicu 90' na njemu se vidi da je premoren i potrošen a genijalci su posudili jedinog backup napadača Tela a nisu doveli nikog i to je sve aminovao Kompany sa Eberlom.
Sad nam idu najvažnije utakmice sezone a imamo povrijeđenog Kanea i pitanje je koliko čovjek može izdržati.
Pitao bi Eberla ima li namjeru možda svoju ženu postaviti kao backup da bar odvači pažnju protivniku dok zabijaju mislim golove.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne znam gospođu, ali nije valjda da onakav garib ima prepičku 

Ne bi bolje mogli namjestiti zrijeb a ekipa lici na RB Salzburg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.