Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
53%
2. Ne
47
47%

Ukupno glasova: 101

SoloControTutti
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la SoloControTutti » 20 feb 2025, 19:38

Ma kakvi nema sanse da dobiju Citya u gostima, City je ranjiviji nego ikad ali i oni su zeljni nekog razultata pogotovo poslije ovog demoliranja od strane Reala. Nema ova ekipa trenutno nogu za trcanje uz jos par problema koje smo naveli gore jbg. Sutati se nogom u guzicu ako uzmu bod i dobiju Newcastle na Anfieldu, a onda odmor i za njih i za nas.

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 20 feb 2025, 20:34

nerkolfc je napisao/la:
20 feb 2025, 14:37
Ocekivanja za sljedece 2 tekme su opala, ali pobjeda protiv Citya bi nas vratila iz ovog mrtvila siguran sam.
Jel se salis?

Samo da nas ne nakantaju ko Njuku, a zreli smo za to.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ

Tshabalala
Kontakt:

Post Postao/la Tshabalala » 20 feb 2025, 20:53

Nakon malog hlađenja od sinoć, nemam puno za reći. Nuneza više neću spominjati a mislim da je glavni krivac za prosipanje bodova sinoć Slot. U onakvom trenutku izvedes Arnolda koji je u tim momentima bio najbolji nas igrac a uvedes Bradley i onog balvana. Mislim da je to odlucilo tekmu.
Što se tiče Citya i Nukaša tu 4 boda zvuče kao SF sada, realnije je 1 bod, tj remi na Anfieldu. Sve preko ovog jednog boda ja smatram premijom.
Nije ovo kukanje ili defetizam, to je realno stanje stvari. Drugi su lijepo objasnili naše probleme i to je već sad pravilo a ne izuzetak. Imam osjećaj da bi nam svako mogao uvaliti bar dva gola, propuh je nazad i to već sada je odvratno za gledat

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 21 feb 2025, 10:03

Primamo više golova jer smo izgubili kontrolu na sredini terena, vezni red nam je sagorio i ne možeš osvojiti titulu sa 4 veznjaka u rotaciji. Toliko me nervira ta ista pasivnost u januarskom prelaznom roku ako je već vidio da mu Eliott apsolutno ne godi a ne računa ni na Enda i Mortona mogao se naći veznjak barem na posudbu do ljeta. Kad su doveli Diaza u januaru prije par sezona samo jedan igrač je toliko osvježio igru i ekipu ali džabe je to pričati kad FSG nema tu sportsku ambiciju nego isključivo finansijsku.

Ne mogu sebi doći da su odbili 80m za Nuneza jer kao nema vremena ni opcije da mu se nađe zamjena :facepalm:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 feb 2025, 10:58

Ja ne znam sto su pojedini navijaci nervozni ovdje, Lfc je prvi i u finoj je prednosti jos uvijek, vise mi je zao kiksa protiv Evertona nego sad protiv Ville, zar mislite da ce Arsenal dobit sve a mi kiksat jos dvije ili tri tekme do kraja, opusteno ne moze se svaka tekma dobit, u ostalon da mi je ko rekao da cemo imati ovoliko bodova sa 7 remija i 1 poraz ne bi vjerovao prije sezone jer je dosao novi trener i svi bi prihvatili ovakvu sezonu, za Nuneza znamo kakav je i ne bi ni igrao da Gakpo nije povrijedjen nije sve ni do Nuneza i odbrana nam grijesi mnogo sto dovoljno govori u predhodne 3 tekme
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 21 feb 2025, 12:21

Odlican ispit je PSG, taman da se odmah vidi jel ekipa zrela za titulu.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 21 feb 2025, 12:22

Finn je napisao/la:
21 feb 2025, 12:21
bit ćemo odmorni, a između je utakmica protiv Sotona kući, veći mi je problem što je Real na istoj strani

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 21 feb 2025, 12:33

JayCatwright je napisao/la:
21 feb 2025, 12:22
Finn je napisao/la:
bit ćemo odmorni, a između je utakmica protiv Sotona kući, veći mi je problem što je Real na istoj strani
Bolje sa realom igrat prije finala. Oni kad dodju u finale njih niko ne pobjedi.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 21 feb 2025, 12:35

neurofunk je napisao/la:
21 feb 2025, 12:33
21 feb 2025, 12:22
Finn je napisao/la:
Bolje sa realom igrat prije finala. Oni kad dodju u finale njih niko ne pobjedi.
true dat, Arsenal mi je idealan za polufinala

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 21 feb 2025, 12:36

Ma daj prvo da ove 2 tekme u ligi odigramo na maksimumu , ima do LP-a još.Utakmica po utakmicu ,daj ligu i kup da dignemo , pa da maj zalijemo :kafa:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 21 feb 2025, 12:41

Koja glupost, zavrsis prvi i imas odmah PSG a i kompletan kostur do finala ti je tezi od Barcinog, ima li baksuznijeg kluba na planeti..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 feb 2025, 12:49

StevieG8 je napisao/la:
21 feb 2025, 10:03
Primamo više golova jer smo izgubili kontrolu na sredini terena, vezni red nam je sagorio i ne možeš osvojiti titulu sa 4 veznjaka u rotaciji. Toliko me nervira ta ista pasivnost u januarskom prelaznom roku ako je već vidio da mu Eliott apsolutno ne godi a ne računa ni na Enda i Mortona mogao se naći veznjak barem na posudbu do ljeta. Kad su doveli Diaza u januaru prije par sezona samo jedan igrač je toliko osvježio igru i ekipu ali džabe je to pričati kad FSG nema tu sportsku ambiciju nego isključivo finansijsku.

Ne mogu sebi doći da su odbili 80m za Nuneza jer kao nema vremena ni opcije da mu se nađe zamjena :facepalm:
Upravo ovo i jeste najveći problem. Vezni red potrošen 110%. Ustvari, Sobo je i sinoc i protiv Wolvesa izgledao poslije 60 minuta preumorno, lopta ga nije slusala, a nije se vise ni mogao spustiti pomoci odbrani.
Slot me poceo negativno iznenađivati, neke izmjene mu u zadnje vrijeme nemaju smisla. Imao je Enda na klupi, morao je mijenjati Sobu, čak i prije Alexa. I morao je ostaviti Jotu. Za Darwina nemam rijeci, previse je toga promasio u ovoj sezoni da jedva cekam kraj sezone da ode.
Vec nam se dva puta desavalo da "ganjamo" sve trofeje, pa osvojimo Carabao cup, a i tada nam je širina bila bolna tačka. Sada, kada se rjesava sezona, mi imamo potrošenu ekipu i zgusnut raspored. Jedina je sreca sto ce nam Arsenal doci na Anfield, pa se nadam da mozemo tu uzeti bodove.
A sto se tice PSG, mislim da sigurno ispadamo. Igramo lose, neefikasno, dok se oni dizu sa igrom.
Volio bih da grijesim, ali nazalost, ni liga ni LP...
Hvala FSG i na ovoj neizvjesnosti oko ugovora trojice najbitnijih igraca, sigurno da i taj psiholoski momenat radi svoje. Uz to, i Konate izgleda nece produziti ugovor... Sad ako ne prodaju klub, vratit cemo se na 2011/2012 i neke poulsene, kyrgiakose i jovanovice... Strasno.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 21 feb 2025, 13:18

Bojim se da preko PSG-a tesko mozemo proci, em imaju nalet, em imaju Dembelea koji ove sezone igra u fakat dobroj formi, em nemaju raspored koji mi imamo, uci ce rastereceniji u dvomec. Nadam se da grijesim :/

Kod Citya mozemo bar bod uzeti, ne vidim to kao toliko nemogucu misiju

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 21 feb 2025, 13:20

Psg ima Dembelea :rol: :tokralju:

Druze, mi imamo najbolji moguci raspored oko dvomeca sa Parižanima, da sam ga ja pravio ne bi bolje ispalo. Iskreno, iznenadit cu se ako ovo ne prođemo

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 21 feb 2025, 13:21

Suplji smo po stranama ko mia khalifa trenutno ne pise nam se dobro s PSGom

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 21 feb 2025, 13:39

Bolje se bez muda nego bez srece rodit. PSG je ove sezone po meni top ekipa, postali su pravi tim bez prepotentnih individaulaca. Imaju top napad i top vezni red. Tesko da nesto mozemo ako ih docekamo sa ovako umornom sredinom i poroznom odbranom.

Naravno da treba ici na prolazak, ali daleko od toga da je katastrofa ako se ispadne. Sto se mene tice uzet Carabao cup i PL je i vise nego odlicno za prvu sezonu
Srce, čast i ponos!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 feb 2025, 13:42

FieldsOfAnfieldRoad je napisao/la:
21 feb 2025, 13:18
Bojim se da preko PSG-a tesko mozemo proci, em imaju nalet, em imaju Dembelea koji ove sezone igra u fakat dobroj formi, em nemaju raspored koji mi imamo, uci ce rastereceniji u dvomec. Nadam se da grijesim :/

Kod Citya mozemo bar bod uzeti, ne vidim to kao toliko nemogucu misiju
Napisati ovo, a u svojoj ekipi imas Salaha koji igra sezonu karijere.

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 21 feb 2025, 13:46

21 feb 2025, 13:20
Psg ima Dembelea :rol: :tokralju:

Druze, mi imamo najbolji moguci raspored oko dvomeca sa Parižanima, da sam ga ja pravio ne bi bolje ispalo. Iskreno, iznenadit cu se ako ovo ne prođemo
Dok razumijem generalne sumnje oko Dembelea igraca, nedvojbeno je da ove sezone igra odlicno. Dovoljno je samo porediti stats ove i prosle sezone, ima odlicnu statistiku. Do sada mislim oko 22 gola, od toga 6 u LP.
Naravno, ne kazem da ce nas lik potopiti, nego da su i on i PSG ove sezone u dobroj formi i jednostavno mislim da ce nam biti tesko proci, that is all.

Ma glavni fokus uvijek treba biti PL, realno nemamo kadar da se borimo na svim frontovima jbg

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 feb 2025, 13:46

Ne zna se ko je gori, ili ove totalne optimiste ili totalne pesimiste :mrgreen:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 21 feb 2025, 13:49

Ocekujem prolaz dalje, ali ne bi bilo neko iznenaðenje i da ispadnemo. Da je ove 2 sljedece tekme preziviti, poslije ove sljedece pauze mozda budemo igrali puno bolje.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.