Defanzivnivezni je napisao/la: ↑14 feb 2025, 18:14
QUARTERBACK je napisao/la: ↑14 feb 2025, 17:43
Defanzivnivezni je napisao/la: ↑14 feb 2025, 17:21
Najprije da ste ti fanatik19 i još par hejtera na platnoj listi menadžerčića poput Husare koji su dobili **** od SS i selektora.
oj dje ces me s husarom u vezu dovoditi to me vise pogodilo nego da si mi mater opsovo
Izvini drug

ali javna je tajna da se dotični sa ,od stručnog štaba odyebanim kvazimenadžerima te Bakijama, urotio i širi nezadovoljstvo i teorije konspiracije na račun selektora I SS po društvenim mrežama.
Samodopadni narcisoidi žele svog čovjeka na poziciji selektora i svoje ljude u SS po svaku cijenu. Pričinjena šteta i dugoročne posljedice ih ne interesuju jer je u pitanju njihova kratkoročna korist tj. novac i utjecaj.
Kome ide u prilog dizanje tenzija u ovom za repku jako važnom periodu?
Ja sam mišljenja da je Petev naš najbolji selektor poslije Ćire i beskrajno me nerviralo prizivanje Barbareza, neljudsko tretiranje peteva te Barbarezove opaske na račun istoga. Pao mi je u očima.
Ali bi morao bih morao biti slijep kod očiju da ne vidim da kuda vodi ovaj projekat i da ima perspektivu.
moramo biti realni u pogledu mogućnosti glede rezultata podmađene ekipe.
Za godinu najviše dvije bit ćemo respektabila repka.
Sad više nego ikada je važna sveopća podrška prije svega igračima, selektoru i SS i općenavijačko jedinstvo.
Bit će vremena za inventuru postignuća.
Vidi imali su podrsku i jos je imaju.
Samo Sergej mora biti svjestan da sve sto je on radio ex selektorima preko društvenih mreza sada se i njemu vraca.
I u tom aspektu ga treba gaziti jer ni on nije stedio nikoga.
Kada je ovako bahat nakon poraza, mogu misliti bahatosti kada i ako ikoga pobijedi.
Pa njemu bi ista Ukrajina strpala tricu na Bilinom glat.
I neka mi objasni kuda vodi ta priča sa Katicem i Barisicem?
Katic koji se prije par godina sprdao sa reprezentacijom kako je htio sada je u zalasku karijere stub odbrane.
Mujakic koji osim fizike nema nista drugo je drugi stub odbrane a na defanzivnog su nam doveli Sunjica sa Kipra koji je dok je bio u Birminghamu uredno odbijao mogućnost igranja za BiH.
O čemu pričamo?
Okupio otpatke i sa njima gradi nadu za plasman na EP 2028.
I ovo malo jada od igre mu donosi Edin Dzeko sa 38 godina.
Prica je ista zadnjih X godija, atmosfera je odlična a rezultati sve gori i gori, igre vise ni nema.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921