Bolje da odes ucitPrincipatus je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bolje da odes ucitPrincipatus je napisao/la:
Koristi, maksimalno.Cartman je napisao/la:Neka iskoristi sto igra protiv kloca Carraghera.
Definitivno si bio u pravu. Ovaj Boyata se bas usrao. ( Nadam se da nisi mislio na Flanagana? )Cartman je napisao/la:Ovaj se mali na desnom beku usro. Vidi mu se po faci.
Sta ti pricas, hljeba ti. Lako je igrati u normalnom klubu, Carrol je topola za ovog...88000 je napisao/la:e moj edine gledaj kerola kako se igra
je svi 10 nevalja samo je dzekson extraa_dreamer_ je napisao/la:Sta ti pricas, hljeba ti. Lako je igrati u normalnom klubu, Carrol je topola za ovog...88000 je napisao/la:e moj edine gledaj kerola kako se igra
Ma da, to nam kaze strucnjak koji nezna ni post procitati kako treba ..88000 je napisao/la:je svi 10 nevalja samo je dzekson extraa_dreamer_ je napisao/la:Sta ti pricas, hljeba ti. Lako je igrati u normalnom klubu, Carrol je topola za ovog...88000 je napisao/la:e moj edine gledaj kerola kako se igra![]()
![]()
![]()
kerol je ubica
Slazem se.Za_raju je napisao/la:Mislim da je ovo zadnja tekma Dzeke u M city dok je Manchini tu
E jbg sad. Carroll može biti profesor Edinu kada je skok igra u pitanju. To je dokaz'o nebrojeno mnogo puta. Al' haj', nek je on topola._dreamer_ je napisao/la:Sta ti pricas, hljeba ti. Lako je igrati u normalnom klubu, Carrol je topola za ovog...88000 je napisao/la:e moj edine gledaj kerola kako se igra
baš si ljudina, svaka ti častaqarius je napisao/la:Ma ovaj klub je smijurija,gomila nesposobnjakovića..još kada vidim onog Leskota,ubio se za rudnika ili za berača pamuka na bivšem američkom jugu..