Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Trenta je morao izvesti, pregust raspored.
Apsolutno netačno.Brkooo je napisao/la: ↑19 feb 2025, 23:09Slot je u najvaznijem dijelu sezone pogubljen, donosi izuzetno lose i glupe odluke.
Sve, apsolutno sve , u vezi ove utakmice sto je Slot uradio bilo je pogresno. Slag na tortu njegovih glupih odluka su izmjene, kad je izvadio iz igre TAA i Jotu a ubacio mrtvog Nuneza i Bradleya i to u trenutku kad imas momentum na svojoj strani i kad 3 gol bukvalno visi u zraku i poslije te gluposti krece raspad, u medjuvremenu povrijedio se i Bradley i na kraju je sto se tice rezultata dobro i zavrsilo..![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Srce, čast i ponos!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Slot je imao premalo gresaka ove sezone do sad, mozda 2-3 losa trenutka, jedan od njih je bio veceras s najgorim mogucim tajmingom izmjena, a na to sve uveo je useless piece of shitt u vidu Nuneza.
Sto se mene licno tice Robo je gotov igrac, Trent ide takoder, Tsimi moze da ide, Diaz i Nunez u paketu, a dobro razmisliti i on Joti (preceste povrede) te o Chiesi. Osloboditi se platnih utega, skarta i balasta, dovesti igrace tipa Kerkez ili Ait Nuri, Huijsen, napasti Gordona i Isaka, samo neki od igraca koji bi ovaj tim ucinili duplo boljim, a ima ih jos na listi dosta.
Sto se mene licno tice Robo je gotov igrac, Trent ide takoder, Tsimi moze da ide, Diaz i Nunez u paketu, a dobro razmisliti i on Joti (preceste povrede) te o Chiesi. Osloboditi se platnih utega, skarta i balasta, dovesti igrace tipa Kerkez ili Ait Nuri, Huijsen, napasti Gordona i Isaka, samo neki od igraca koji bi ovaj tim ucinili duplo boljim, a ima ih jos na listi dosta.
S obzirom koliko igrača treba prodati, najbitnije je produžiti ugovore VVDu, Salahu, Konateu.
Kad bi Trenta mogli zadržati to bi bilo idealno, ali već sam se pomirio da ide.
Kad bi Trenta mogli zadržati to bi bilo idealno, ali već sam se pomirio da ide.
- JayCatwright
- Kontakt:
Gordon-Isak-Salah
Opušteno
Opušteno
Jos se vuce ko prebijena macka, ne moze potrcat u pressing a Szoboslai sam pokusava oduzeti loptu u 80oj minuti. Ispucao je veceras sav preostali kredit ako ga je uopste imao vise. Bilo ko neka ulazi u igru od ovih napadaca koje imamo a njega do neke krize s povredama drzat dalje od terena.
Btw kako je krenulo s ovim problemima na desnom beku ne bi me iznenadilo da ne bude novca za lijevu stranu. Trent ce otici dzabe a na Bradleya se ne moze racunati kao opciju za prvi tim jer se povrijedi svake tri utakmice. Ne znam kako su se doveli u situaciju da nam trebaju bekovi na obje strane, stoper, zadnji vezni i pola napada

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Previse primamo golova u zadnje vrijeme da bi ostali s ovakvom odbranom na vrhu tabele. Dzaba svi golovi ako ce nam svaka dobra ekipa zabiti 2 komada.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ovo je trenutno najveci problem i ono sto zabrinjava, svaku tekmu bez obzira ko je protivnik primaju se golovi, previse sansi se daje protivniku i djeluje neozbiljno za ekipu koja je prva na tabeli. Od ekipe koja je bila tako lagana na lopti i cvrsta nazad te rjesavala ekipe rutinski u prvom dijelu sezone doslo je do ovoga sad gdje se izgubila kontrola, usla nervoza, nazad supljine itd. Nisi siguran ni sa 2-0 u dzepu cak ni protiv timova koji su u donjem dijelu tabele. Opet ponavljam onakva Villa sinoc se morala dobiti s 2-3 razlike bez pola muke, velika dva boda su se izgubila kao protiv Evertona.
Jedina kompenzacija za ove remije moze biti da se dobiju City i Newcastle sada, a onda Everton da se revansiraju na Anfieldu poslije toga jer previse remija je ovo za titulu, a ne izgledaju kao neko ko moze dobiti sljedece dvije tekme, izgledaju ka bokser koji je na konopcima, prima udarce i jedva ceka zvono da odmori u korneru.

Ko i prosle sezone. Odbrana prima sve, napad masi zicere.
Promašaj Jote, pa Nuneza. Dvije sanse ds da povedemo i obje neobjašnjivi promasaji.
Promašaj Jote, pa Nuneza. Dvije sanse ds da povedemo i obje neobjašnjivi promasaji.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ako vam se da premotajte highlightse nekih tekmi krenuvsi od Newcastla i remija pa do sad, postoji uzorak koji govori dosta toga o odbrani i kako se prelagano primaju golovi iz jednostavnih situacija kod protivnika koji ide u napad. Koliko golova se primilo gdje protivnik neometano prolazi po bokovima i neometano centrira lopte u 16erac ili 5erac, koliko zakasnjeli reakcija bekova i kod blokova pri ubacaju protivnika i kod ciscenja lopte kada ista vec ude u 16. Letargicni bekovi i bekovi bez gasa, Trent i Robo su dosta tekmi ove sezone direktno kostali tim bodova i rezultata, u prvom dijelu sezone se to maskiralo fantasticnim Konateom i Virgilom nazad i Gravenom prije svega u sredini i ostalim ali dok su svi bili svjezi, bez povreda i umora kada su mogli pokrivati Trentove izlete naprijed (doduse i on je imao solidne partije sto se tice defanzive u prvom dijelu iz vise razloga) te Robine momente pomracenja uma ali sad sve to dolazi do izrazaja i zbog toga se vidi kako je ova odbrana fragilna ustvari. Sredina se drzi jos ali pitanje je dokle, napad ovisi samo o Salahu to je jasno medutim i u napadu se vidi manjak kvaliteta gdje jedan Gakpo jedini prati Salaha s dobrom sezonom, ostali su suhi prosjek i igraci za nize lige ili su skloni povredama tipa Jote i klub renomea Liverpoola ne smije da trpi takve igrace u ekipi koji im ne donose nista osim sto krade prostor i vrijeme ekipi i drugim igracima potencijalnim. Bojim se da ce do kraja biti tesko izboriti titulu s obzirom na sve ove stvari, ne vidim nacin da ova ekipa izdrzi ovakvim igrama do kraja osim neka drama, sreca i nafaka da isprati ekipu ili pojedince do kraja sezone jer bez nafake tesko da ce nesto napraviti, a nije da je vec nemaju s obzirom da City ima neviden pad, Arsenal teska kriza s povredama napadaca itd. Nadam se da grijesim ali evo jos dvije utakmice ovog pakla od rasporeda pa cemo vidjeti realno stanje.
Delulu
Poslije Newcastlea imamo jednu tekmu u EPL do pocetka Aprila. Taman vremena da se vratimo u bolju formu za kraj sezone.
Debil opet brise postove po drustvenim mrezama. Lik je tacno ko prosjecni bosnjo
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Jos jedan od uzorka ovih kikseva. Ja ne znam kako ce on pregurati ove dvije utakmice.
Srce, čast i ponos!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ocekivanja za sljedece 2 tekme su opala, ali pobjeda protiv Citya bi nas vratila iz ovog mrtvila siguran sam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.