Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- SoloControTutti
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
S obzirom kako je Villa prosjecno odigrala pogotovo nazad s dosta problema ovo je veliki kiks i ispustena dva boda. Salah nosi ekipu na ledima sam cijelu sezonu, ostatak napada prosjek i veliki remont potreban na ljeto. Odbrana takoder dosta gresaka i sanse su zagarantovane svakoj ekipi bez obzira s kim i gdje se igra sto nije dobro za kraj sezone. Villa bila zrela da se razbije ali s navedenim manama Liverpoola to je nemoguce.
P.S. Darwin je jedan neinteligentni prosjecni fudbaler koji je zalutao na ovaj nivo, sasvim sam uvjeren da je imao sezonu srece u kojoj ga je posralo i na taj fazon je dosao do Liverpoola, los transfer, prelos, gubitak para i vremena, a bojim se i titula. Ovo je veliki problem za ekipu jer kako su klonuli prosle sezone zbog njega licno u par tekmi i njegovih promasaja su se gubile tekme, ove sezone deja vu i to utjece na tim, zamislite Salaha na kraju svih ovih tekmi ovog tipa, sreca sto je mentalno na Mont Everestu ali vjerujem da utjece vise na druge tipa Sobe, Macce itd, igrati s takvim magarcem, uzasno.
P.S. Darwin je jedan neinteligentni prosjecni fudbaler koji je zalutao na ovaj nivo, sasvim sam uvjeren da je imao sezonu srece u kojoj ga je posralo i na taj fazon je dosao do Liverpoola, los transfer, prelos, gubitak para i vremena, a bojim se i titula. Ovo je veliki problem za ekipu jer kako su klonuli prosle sezone zbog njega licno u par tekmi i njegovih promasaja su se gubile tekme, ove sezone deja vu i to utjece na tim, zamislite Salaha na kraju svih ovih tekmi ovog tipa, sreca sto je mentalno na Mont Everestu ali vjerujem da utjece vise na druge tipa Sobe, Macce itd, igrati s takvim magarcem, uzasno.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
P.S. stvarno je nerealno koliko nas Salah nosi, tj. koliku kolicinu napada idemo po toj desnoj strani. Lik ili zabija ili asistira
Ako osvojimo ove sezone, lik treba statuu dobiti
Ako osvojimo ove sezone, lik treba statuu dobiti
Ovo je utakmica koja se mogla dobiti, ali nije da smo bili i mi savršeni. Koliko god je Villa dopuštala nama, toliko smo i mi njima.
Još jednom moram spomenuti Konatea koji je večeras odradio lavovski posao. Szoboszlai ja mislim da još uvijek trči po terenu.
Najviše mi smeta što nam svaki napad kreće tako što šibnu loptu prema Salahu, pa nek on nešto smisli. Previše se oslanjamo na njega, on još uvijek može ali na ljeto treba dovesti nekoliko napadačkih opcija.
Još jednom moram spomenuti Konatea koji je večeras odradio lavovski posao. Szoboszlai ja mislim da još uvijek trči po terenu.
Najviše mi smeta što nam svaki napad kreće tako što šibnu loptu prema Salahu, pa nek on nešto smisli. Previše se oslanjamo na njega, on još uvijek može ali na ljeto treba dovesti nekoliko napadačkih opcija.
Valjda nas sreća pogleda pa Benficu izvučemo u LP, bar da je tu utakmica nešto slabijeg naboja.
Ubaci li se dvomeč sa PSGom u raspored, možemo se yebat.
Ubaci li se dvomeč sa PSGom u raspored, možemo se yebat.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kao sto rekoh jos jedan retardirani kiks koji je opet posljedica zayeba nekog od nasih igraca. Protiv Njuke Kelleher, protiv Fulahma Robbo, protiv Uniteda Trent, evo sad se i ovom konju digo qurac da nas zayebe.
Sramota je da vise nismo uspjeli iskoristit ovu poroznu odbranu Ville, a ljudi su se uistinu nudili. Prodali smo dva gola zahvaljujuci Joti i Nunezu. Cudo je kako smo opce prvi na tabeli kad nas jedan covjek vuce, Gakpo je jedini ispratio, a ovo ostalo jako slabo, za Jotu se zna da je rijetko zdrav, ali je barem znao zabijati kada je tu, a sada je i on stao. Diaz zablista svaku sedmu utakmicu, Darwin preteska prica, nesto ti da, ali zato jos vise uzme.
Sredina terena na izmaku snaga, kod svih se osjeti umor pogotvo kod Gravena kojeg nemamo luksuz izbacit jer je kljucan tu. A to su objektivne okolnosti jer niko nije doveden ni na ljeto ni na zimu. Pa sad cijedi ovo sto imas dok ne crknu na terenu
S druge strane u odbrana je dosta pala u drugom dijelu sezone, da budem precizniji od Konateove povrede pa do sada. Prelagano primamo golove. Vec vidim da se i u nedljelju patimo protiv Citiya, u kakvom god raspadu bili itekako imaju kapacitet da nas iskaznjavaju za ovo sto radimo. Plus ne sumnjam da ce protiv nas neuporedivo bolju partiju pruzit, za razliku od ovog protiv Reala.
Da je iz ovog teskog rasporeda izac sa koliko toliko pristojnom razlikom, pa cemo vidjeti za dalje. Sto se mene tice sasvim legitomno bi bilo i da se LP halali, ako nam prednost opadne, jer sirine za PL i LP nemamo.
Sramota je da vise nismo uspjeli iskoristit ovu poroznu odbranu Ville, a ljudi su se uistinu nudili. Prodali smo dva gola zahvaljujuci Joti i Nunezu. Cudo je kako smo opce prvi na tabeli kad nas jedan covjek vuce, Gakpo je jedini ispratio, a ovo ostalo jako slabo, za Jotu se zna da je rijetko zdrav, ali je barem znao zabijati kada je tu, a sada je i on stao. Diaz zablista svaku sedmu utakmicu, Darwin preteska prica, nesto ti da, ali zato jos vise uzme.
Sredina terena na izmaku snaga, kod svih se osjeti umor pogotvo kod Gravena kojeg nemamo luksuz izbacit jer je kljucan tu. A to su objektivne okolnosti jer niko nije doveden ni na ljeto ni na zimu. Pa sad cijedi ovo sto imas dok ne crknu na terenu
S druge strane u odbrana je dosta pala u drugom dijelu sezone, da budem precizniji od Konateove povrede pa do sada. Prelagano primamo golove. Vec vidim da se i u nedljelju patimo protiv Citiya, u kakvom god raspadu bili itekako imaju kapacitet da nas iskaznjavaju za ovo sto radimo. Plus ne sumnjam da ce protiv nas neuporedivo bolju partiju pruzit, za razliku od ovog protiv Reala.
Da je iz ovog teskog rasporeda izac sa koliko toliko pristojnom razlikom, pa cemo vidjeti za dalje. Sto se mene tice sasvim legitomno bi bilo i da se LP halali, ako nam prednost opadne, jer sirine za PL i LP nemamo.
Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Dobro je ovo sve kad skontas da na samo 3 napadaca mozes racunati.
Kako si uspio 3 prebrojati?Bosanac1997 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 22:40Dobro je ovo sve kad skontas da na samo 3 napadaca mozes racunati.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ma ja i ne gledam druga takmicenja iskreno, tek sad mi je svarena ona tekma protiv Plymoutha i nek su ispali, takoder LP s obzirom kako izgleda stanje u ligi uopste nije bitna, svejedno ko dode i ako ce ispasti, takoder prodao bi dusu vragu i trejdao poraz protiv Newcastlea u finalu Liga kupa za pobjedu Livsa u ligi bez razmisljanja. Umor je ocigledan ali pored umora mentalnog i fizickog mislim da je gore ovako kada nemas realizaciju naprijed i odbrana ti curi svaku tekmu, gubi se tu samopouzdanje i dolazi do nervoze i choke-a. Zato samo fokus na EPL do kraja.
Ne mogu jos svarit sta je onaj kloc uradio. Doslovno je mogo puhnut u onu loptu i usla bi u gol, ali ne on je odlucio ubit hljeb u njoj 

Srce, čast i ponos!
Zivimo na Salahu i Gakpu. Mi u napadu nemamo nikoga vise.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Do kraja sezone nek uvodi povrijeđenog Chiesu ako treba, samo ne Nuneza. Uopšte ne odgovara ovom sistemu i ne zna da razmišlja. Promašaj, pa posle toga oduzeta lopta i 1 na 1 sa Martinezom.... Imaš 1 na 1 sa golmanom na dulum prostora i on ti ukliže i uzme loptu. .. To ozbiljnom igraču ne smije da se desi.
-
- Kontakt:
Salah,Gakpo,Diaz,a ova tri ostala debila samo zauzimaju mjesto nekome.Fuerza je napisao/la: ↑19 feb 2025, 22:42Kako si uspio 3 prebrojati?Bosanac1997 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 22:40Dobro je ovo sve kad skontas da na samo 3 napadaca mozes racunati.

Boli njega kara, arapske pare uskoro idu. Evo glava ako zna protiv koga su igrali veceras.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ja sam prvi koji će da brani Diaza, ali ovakav Diaz kakav je u poslednje vrijeme ne donosi mnogo. Trenutno su samo Gakpo i Salah igrači na koje ozbiljno možemo računati u napadu.Bosanac1997 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 22:56Salah,Gakpo,Diaz,a ova tri ostala debila samo zauzimaju mjesto nekome.Fuerza je napisao/la: ↑19 feb 2025, 22:42Kako si uspio 3 prebrojati?Bosanac1997 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 22:40Dobro je ovo sve kad skontas da na samo 3 napadaca mozes racunati.
- JayCatwright
- Kontakt:
Slot je brat, prodat ce sve ovo sto ne valja, makar nikog ne doveo.
Ali na stranu sve ali tek se sad vidi pogubnost odluke da se nista ne dovede u ova dva roka. Mogli su bar onog Bajcetica sa posudbe vratit bar da ublizu imamo profil igraca koji moze Gravena malo zamijenit.
Evo ja stvarno ne vidim kako ovaj vezni red moze zadrzat dobar nivo partija na ovakav tempo. A sa klupe se nema sta uvest, Endo dobar kad se brani rezultat, Elliot nije uspio biti faktor protiv Plymoutha.
Samo da je prebrodit ovaj period.
Evo ja stvarno ne vidim kako ovaj vezni red moze zadrzat dobar nivo partija na ovakav tempo. A sa klupe se nema sta uvest, Endo dobar kad se brani rezultat, Elliot nije uspio biti faktor protiv Plymoutha.
Samo da je prebrodit ovaj period.
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Opusteno, poslije Citya imamo 7 utakmica kuci od 11 u ligi
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Slot je u najvaznijem dijelu sezone pogubljen, donosi izuzetno lose i glupe odluke.
Sve, apsolutno sve , u vezi ove utakmice sto je Slot uradio bilo je pogresno. Slag na tortu njegovih glupih odluka su izmjene, kad je izvadio iz igre TAA i Jotu a ubacio mrtvog Nuneza i Bradleya i to u trenutku kad imas momentum na svojoj strani i kad 3 gol bukvalno visi u zraku i poslije te gluposti krece raspad, u medjuvremenu povrijedio se i Bradley i na kraju je sto se tice rezultata dobro i zavrsilo..
Sve, apsolutno sve , u vezi ove utakmice sto je Slot uradio bilo je pogresno. Slag na tortu njegovih glupih odluka su izmjene, kad je izvadio iz igre TAA i Jotu a ubacio mrtvog Nuneza i Bradleya i to u trenutku kad imas momentum na svojoj strani i kad 3 gol bukvalno visi u zraku i poslije te gluposti krece raspad, u medjuvremenu povrijedio se i Bradley i na kraju je sto se tice rezultata dobro i zavrsilo..

Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad, Fuerza, fukara87, JayCatwright, LiverpoolREDS, nerkolfc, sirBobbyMoore, StevieG8 i 22 gosta.