Evo u ovom zadnjem tvitu ga optuzio da je diktator jer nece izbore

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Evo u ovom zadnjem tvitu ga optuzio da je diktator jer nece izbore
To sam zadnje i procitao,kazem ti,kuhinja iz Kremlja.
Oni su uvijek bili naši prijatelji
Da, ali ne ovo iz apatinske pivovare…MilanMladenovic je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:46Stellaegzodus1946 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:45Treba mi info koja je najbolja
Stella, Becks, Staropramen ili Zuja ?
Cant change my mind![]()
Od Žuje samo je Tomislav top , otkrijem svoju tamnu stranu
0% šanse da US ulozi neki ozbiljan novac u stranu drzavu koja nije Izrael kad bi se desio neki rat.MarcoBorriello je napisao/la: ↑19 feb 2025, 18:03Pa zar nisu ubjeđivali da nas US embasi štiti? Kakvi glupani vode ovu državu, to nema niđe. To ne vidi dalje od nosa.
Uz neku plažu na Jadranu, a ti žedan ko pas…
Glupih Amerikanaca mi nije žao, što se mene tiče nek se raspadnu kao društvo kad su ovog imbecila izglasali.
Ozujsko je najlosije pivo u ExYu trenutno. Pogotovo kada ti ga u Hrvatskoj naplate 4.5 eura.egzodus1946 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:45Treba mi info koja je najbolja
Ne odmice ni Tuzlansko plaho, glava boli 3 danatuzlak1987 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 18:54Ozujsko je najlosije pivo u ExYu trenutno. Pogotovo kada ti ga u Hrvatskoj naplate 4.5 eura.egzodus1946 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:45Treba mi info koja je najbolja
Bukvalno kako si poredaoegzodus1946 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:45Treba mi info koja je najbolja
Ma Čeh je zakonegzodus1946 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 16:45Treba mi info koja je najbolja
boleština u genimahttps://www.scmp.com/magazines/style/ce ... ghter-jana
Errol Graham Musk is a South African politician and businessman
in the early 1990s, Errol, then aged 45, married Heide Bezuidenhout, a 25-year old he described as "one of the best looking women I've ever seen in my life". They had two children. Jana Bezuidenhout, who later became his romantic partner, was his stepdaughter from that marriage, four years old at the time Errol became her stepfather.
BREAKING:
@BILD
reports that Italy has started to prepare for a potential U.S. troop withdrawal from Kosovo.
Serbia has been significantly rearming with Chinese and Russian weapons in recent years and President Vucic is currently desperately fighting to stay in power as huge student protests against his rule rock the country.
Bild writes that German diplomats are telling them that a nightmare scenario is unfolding considering the troubled history in the Balkans.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.