AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Santiiiiiiiii, kakav pocetak meca
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
E nek' smo i ovo jednom dočekali.
Baš šteta što Thiaw uleti umjesto Tomorija.
Baš šteta što Thiaw uleti umjesto Tomorija.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobar Cutrone

Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
polako, ima jos skoro citavu utakmicu da nesto syebe, nadam se da nece makar veceras

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Thiaw je uletio u prvu postavu jer ima puno bolju pas igru, što nam u ovom momentu više treba.
A nije ni da se Tomori nešto proslavio u prošloj utakmici ili općenito čitavu ovu sezonu.
Takoe Leao brate, koliko je bolje kad se vraćaš u odbranu umjesto što se šetkaš.
A nije ni da se Tomori nešto proslavio u prošloj utakmici ili općenito čitavu ovu sezonu.
Takoe Leao brate, koliko je bolje kad se vraćaš u odbranu umjesto što se šetkaš.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Odlično su otvorili, puni pogodak Thiaw starter, Leao gine u defanzivi, konstanto opasan i probija po boku, Theo liči na sebe prvih 20ak min, šteta za stativu!
Lopta Gimeneza ---> Žoao prima desnom u zraku, pa šut lijevom
...ta akcija me je po prvi put vratila u stare dobre dane Kaka-Sheva/Crespo....

Lopta Gimeneza ---> Žoao prima desnom u zraku, pa šut lijevom

- Romagnoli13
- Kontakt:
Odličnih 35 minuta. Feynoordu su dopustili jednu jedinu priliku.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trebaju krunisat sjajno 1pv još jednim golom, a sve su prilike da će im utrpat 2-0 uskoro. Thiaw i Leao daleko najbolji u 1pv, me's čini najbolje pv Thiawa otkad je u Milanu, bravo momčino 

Joj Thea covjece, ja glupog poteza.
Daj ubaci Barthesagia umjesto njega.
Daj ubaci Barthesagia umjesto njega.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ode Theo za iducu ako prodjemo, evo ne znam ko ce igrati beka umjesto njega
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dominantno, agresivno, odlučno. Samo je izostao taj drugi gol.
Paixao ej kej brazilski Hauge
Paixao ej kej brazilski Hauge
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dobar prvi dio, sreca rano dadosmo gol, treba sto prije u drugom uvaljati i drugi gol, za ne daj boze da ga primimo. Jos daleko je ovo od sigurnog, raduje dobra igra i sto su umrtvili goste.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Theo se blamira sa ovakvim potezima. Bespotrebno i amaterski sa njegove strane.
Dokaz da i sa četri ofenzivna igrača ekipa može imati balans ako svi trče. Onako kako to Bog zapovijeda u fudbalu.
Dokaz da i sa četri ofenzivna igrača ekipa može imati balans ako svi trče. Onako kako to Bog zapovijeda u fudbalu.
Veoma dobro prvo poluvrijeme, nadam se da ce tako nastavaiti. Fino i kombinuju ispred gola i probijaju zid direktnim pasevima kroz sredinu. Ogromną glupost Thea, po njegovo strani je jedan od najbolji igraca Feyenoorda i nadam se da ce izdrzati da ne dobije crveni. Ali mora se rizikovati, jer ne znam bas da li bi Bartezaghi morao parirati Hadj Mussi. Idemo dalje po drugi go
Forza Milan!
Drastična razlika između dvije utakmice, ovako se treba igrati.
Treba što prije dati taj drugi gol da se otvori prostora za kontre i još golova radi sigurnosti, ovi su se stjerali golmanu u krilo. A ne treba ni spominjati da su produžetci zadnja stvar koja bi im sad trebala, ne bi nam imao ko ni igrati.
Treba što prije dati taj drugi gol da se otvori prostora za kontre i još golova radi sigurnosti, ovi su se stjerali golmanu u krilo. A ne treba ni spominjati da su produžetci zadnja stvar koja bi im sad trebala, ne bi nam imao ko ni igrati.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rafa mora pucati jer moze 9/10x zaobici bilo koga na njihovoj strani danas. Oni vec znaju da ide centarsut i vidis kako se rotiraju centralno i na drugu stativu svaki put
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Mene je sad strah Thea, svi napadi su išli preko njegove strane i tek sad će ga krenuti još više napadati. A hvala bogu takve je pameti da nikoga ne bi iznenadilo da dobije još jedan karton radi gluposti. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Yebi se Theo
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.