U zemlju draganeFrutek je napisao/la:Đeš na more ove godineMegamon je napisao/la:Gdje ste yebaci

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U zemlju draganeFrutek je napisao/la:Đeš na more ove godineMegamon je napisao/la:Gdje ste yebaci
Nail for Real je napisao/la:U zemlju draganeFrutek je napisao/la:Đeš na more ove godineMegamon je napisao/la:Gdje ste yebaci.
Frutek je napisao/la:Joj raja jaran se naljutio na mene , on ne pije alkohol a ja mu u ledeni čaj nauso vlahova
Pa ljuti se sa razlogom. Nije njemu krivo što si mu nasuo, već zato što si odvojio od svojih usta. To je pravi prijatelj.Frutek je napisao/la:Joj raja jaran se naljutio na mene , on ne pije alkohol a ja mu u ledeni čaj nauso vlahova
Monolog je napisao/la:Pa ljuti se sa razlogom. Nije njemu krivo što si mu nasuo, već zato što si odvojio od svojih usta. To je pravi prijatelj.Frutek je napisao/la:Joj raja jaran se naljutio na mene , on ne pije alkohol a ja mu u ledeni čaj nauso vlahova
e hvala na savjetu pokasacu.Analiticar_2 je napisao/la:Ubaci racunar u DVD i onda ozezikivi je napisao/la:eh imam problem. skin'o sam nekoliko videa sa you tubea i sprzio sam ih na CD. kad ubacim u racunar radi, al kad ubacim u DVD ne otvara mi ih. zna li iko do cega je ?
Ja imam samo od kuće i od svoje sobe da se mogu zaključat kad ga bacam a auto nemamOmerbavarac je napisao/la:Ima li neko kljuceve za Bulsat?
Smirio se ima 10 dana nisam popio ban.Analiticar_2 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Pa kao ti ne dojadi praviti tolike profile više![]()
![]()
![]()
PS ušo Džeko s klupe![]()
Dzeki sam jadnom naslutio da danas igra...Nema pojma on da nije mene da ne bi nikad zaigro u prvoj postavu na Anfieldu, al eto...nek se mali raduje...
Ej gdje si Hajirlija, sta ima?
06 4CAE9D5F8B3787F7EDC2673F860530BC ;Bulsat (39°E)Omerbavarac je napisao/la:Ima li neko kljuceve za Bulsat?
Zaostrog.VolimLiverpool je napisao/la:A ljudi,gdje stvarno mislite na more ?
Ja sam mislio u Makarsku,bio prošle godine pa mi se svidjelo.
Inače,obišao sam cijelu Makarsku rivijeru (Podgora,Tučepi,Drvenik,Baška Voda itd.)
Jao danas![]()
Potukla se dvojica u školi,zbog čiste gluposti,i sad ih pita razredna,šta ćemo,hoćemo li to interno riješiti ili da zovete svoje roditelje.I ja ono kontam,hajd' svi pomalo pričaju i uzviknem:"Grupnjak" i odvale se svi smijati,a razredna samo pogleda prema nama (zadnje dvije klupe).
Nije ni ona sigurna ko je sad to rekao od nas četvorice,i pođe tamo pričati neke gluposti kako to ona nikad ne bi rekla svom profesoru itd.Kaže ne smijem ni pitati ko je to rekao,pokvarit ću sliku o toj osobi ...
A ja šutim samo i gledam u ruksak.![]()
Uzviknuo sam to jer sam ono interno shvatio kao intimno.![]()
A u mene razredna dobra pravo (guza velika,cice također).Uostalom,i otkrio sam njen identitet (tema "Ljepotice" str.18 i(li) 19).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.