Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Allahu dragi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Quansah nas spasio onim klizecim. Preslab vezni red, prolaze ih kao cunjeve, izgleda ih umor stigao.
Ovo nam se vratilo za izgubljene bodove protiv Nottinghama, Newcastlea, Evertona. Drugo poluvrijeme koje obično igramo bolje od prvog danas očajno odigrano.
Ako neko naleti na Nunezovu statistiku od danas nek postavi Bgt
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Tesko je pricati o Villi kad tim ne uputi nijedan sut u drugom, sto se nije desilo u zadnjih 20 godina. Ovo danas u drugom poluvremenu ne daje nadu za nastavak sezone. I protiv Evertona je bio krs od igre ali ovo danas u 2. je odron.
Mislim da su svi umorni, ne mislim da je toliko pritisak koliko niko ne moze da trci. Usli su u kanal u najgore moguce vrijeme.
Kad bi mlatnuli Villu u ovakvom stanju mislim da bi napravili iskorak u borbi za titulu. Al daj Boze
Mislim da su svi umorni, ne mislim da je toliko pritisak koliko niko ne moze da trci. Usli su u kanal u najgore moguce vrijeme.
Kad bi mlatnuli Villu u ovakvom stanju mislim da bi napravili iskorak u borbi za titulu. Al daj Boze
Da da, nedovodjenje pojacanja dolazi na naplatu
- jasonstatham
- Kontakt:
Vidjelo se po govoru tijela- jedno veliko ništa. I igra mu je bila u tom tonu- kur.čina.
Momak zna vrlo dobro da se pakuje ovog ljeta i igra u skladu s tim. Kakva prevara.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- JayCatwright
- Kontakt:
Darwin je usao da brani rezultat, bar mu je takve instrukcije dao Slot, Jota je npr bio gori 20 hiljada puta danas
Darwin je citavo vrijeme pokusavao s utrcavanjima a nijedna mu lopta nije poslana. Sta je tu plan bio boga pitaj, jel mu slot dao te instrukcije i da se ide po treci gol a svi ignorisali ili je on ofulao kao inace.
Skotsko govedo je umalo izbilo 2 boda opet, pazi ti kretnje i kako drzi lika van ofsajda i koga on markira ovdje bgt vidio.
Dzudzak umjesto da fata volej s petarca, vrati loptu na nasu polovinu
https://ok.ru/video/8738686700188?fromTime=2596
Endo doktorski juce, kad treba cuvat rezultat on mora unutra. Izvukli bi 3 bobe protiv evertona da je on usao umjesto jote u 88 min.
Sredina pregazena juce, valjda je tekma bila samo mentalno a ne fizicko praznjenje.
6 ili 7 bodova iz iduce tri je vrh.
Skotsko govedo je umalo izbilo 2 boda opet, pazi ti kretnje i kako drzi lika van ofsajda i koga on markira ovdje bgt vidio.
Dzudzak umjesto da fata volej s petarca, vrati loptu na nasu polovinu
https://ok.ru/video/8738686700188?fromTime=2596
Endo doktorski juce, kad treba cuvat rezultat on mora unutra. Izvukli bi 3 bobe protiv evertona da je on usao umjesto jote u 88 min.
Sredina pregazena juce, valjda je tekma bila samo mentalno a ne fizicko praznjenje.
6 ili 7 bodova iz iduce tri je vrh.
Koga bi radije doveli na ljeto na poziciju lijevog beka, Ait Nourija ili Kerkeza? Meni je Ait Nouri nekako dokazaniji u PL.
- JayCatwright
- Kontakt:
zna li netko gdje gledati utakmicu na netu,od kako je arena uvela placanje za arena premium kanale nisam pogledao zadnje 2 utakmice kako treba
#LFC v Aston Villa: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Gravenberch, Mac Allister; Salah, Jones, Szoboszlai; Jota. Subs: Kelleher, Endo, Diaz, Nunez, Chiesa, Elliott, Tsimikas, Quansah, Bradley
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zanimljivo.
-
- Kontakt:
Kako je ovo smislio? Promjena formacije ili će neko drugi lijevo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.