AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma treba nam 3 na sredini, a gore Rafa, Pulicis i Santi. Nek Felix udje sa klupe svjez posle. Jednostavno ne mogu svi od pocetka. Posle ako bude potrebe ubacujs sve pa i Abrahama ako treba 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mislio sam da brzinom Jimenez može odgovoriti zadatku. U toj opciji bi recimo Musa mogao igrati ispred pa da se nadopunjuju. Mada je po meni bolje da Walker starta a Jimenez da igra ispred njega samo malo defanzivnije.
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Kako do mene kad sam napisao da je ovo Jimenezov gol iliti najveca zasluga. Jimenez, nas desni bek, vrhunska predasistencija Leaou u prazan prostor. Ne kontam stvarno.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije njegova zasluga vec Gimeneza , ono sto je on napravio je vrhunski , kako je samo dao go. A rafa nista samo je trcao u prostor
Btw, Jimenez nije na listi za LŠ, džabe pišete.
Tako da, to će biti Musah na krilu radi nekog balansa, a nije ni da ima puno izbora.

Tako da, to će biti Musah na krilu radi nekog balansa, a nije ni da ima puno izbora.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nek nije, boli ih kur.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Neznanje je blago 

Nasi zele sa Realom da pregovaraju oko Jimenza jer su usrali sa klauzulama sto su im dali da ga mogu vratiti nazad. Stvarno se nekad zapitas kakvi su to mozgovi koji sjede kod nas pa ih svi zajebavaju
Btw Majk je barem realan i svjestan forme
Btw Majk je barem realan i svjestan forme
Trening poligon a.c.Milan, o tome smo pisali vise puta, Diaz, Jimenez pa su htjeli od Barse Olma na 6 mj.da ne ispadne iz takmicarske forme, pa bez ikakvih opcija, nazad u Barsu....to je taj menadjerski feeling, tako se poso' pravi, Felix npr.bez opcije kupnje...itd
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čovjek prije par mjeseci Vinija stavljao u džep a sad ne može Paixao-a. De ba ljudi malo popustite. Feynoord iskoristio grešku Mike-a i tu priča završava. Ni oni ni Milan nisu ništa posebno odigrali. Ako se ne varam imali su podjednak broj šuteva( po 8 čini mi se). Da bili su rastrčaniji i bolji u nekim situacijama, ali ništa posebno. Čuj Paixao 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma ovaj neki Walker texas ranger
Gle dobar je lik, radi svoj posao, i ima kondicije i pameti. Ali budimo iskreno, svaki odbrambeni s malo pameti moze zaustaviti nafuranog Vinija.
Meni je on (Vini) prgav i odvratan igrac, jer mu je ponašanje na terenu nedisciplinovano. Ne znam sta si je umislio da ga ostali moraju poštovati. Poštovanje moraš zaradit i zaslužiti, a ne ko mlakonja plakat sto ti je neko rekao ružnu riječ ili ti nije dao loptu u ruku. Budi muško
Ma vidi, jedina istina je da je taj mali Paixao radio šta je htio po toj strani, a šta je bilo nekad negdje drugo me savršeno ne zanima
Davno je to bilo sa Vinijem, to vise nije taj Walker. Da jeste, ostao bi u Cityu a ne Milanu, budi realan. Jako istrosen igrac koji ce se muciti sa svima sad, dosao je u Milan da se penzionise

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Situacija sa RB je sasvim zadovoljavajuća.
Imaju iskusnog Walkera koji ima sta ponuditi u seria A i mladog Jimeneza koji i treba da igra na toj poziciji a ne na krilu.
Sad je gora pozicija LB. Theo potpuno odsutan, izgubljen a nikakve zamjene nemaju.
Imaju iskusnog Walkera koji ima sta ponuditi u seria A i mladog Jimeneza koji i treba da igra na toj poziciji a ne na krilu.
Sad je gora pozicija LB. Theo potpuno odsutan, izgubljen a nikakve zamjene nemaju.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
I dalje je to odličan igrač. Ali čuj neki Paixao. Taj je ko onomad Hauge, odigrao dobro jednu protiv Milana i na kraju potonuo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nemoj Rom bogati, strpati ce nam malac 2 komada suta, ne baksuziraj
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vidjet ćemo brate, vidjet ćemo
Ma niko ne kaže da će sutra momak odigrati kao prošlu, ali glupo bi bilo nakon te tekme na tu stranu staviti opet iste igrače i nadati se da momak neće imati svoj dan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.