Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Red je bio da i nas pomiluje sreca jednu utakmicu.
Bilo je bar 5 ove sezone ovakvih gdje smo izgubili ili remizirali.
Bilo je bar 5 ove sezone ovakvih gdje smo izgubili ili remizirali.
Drugo poluvrijeme
Ovakav Andrea je falio
Zadnja linija nosila cijelu ekipu ! Sve cetvorici naklon
Ne smijem izostaviti Di Gregoria,mnogo je dobar!
U drugom smo izasli da igramo, Thuram se spustio...
U presingu bekovi izasli visoko, pritiskali smo ih 45m !
Bravo Juve

Ovakav Andrea je falio

Zadnja linija nosila cijelu ekipu ! Sve cetvorici naklon

Ne smijem izostaviti Di Gregoria,mnogo je dobar!
U drugom smo izasli da igramo, Thuram se spustio...
U presingu bekovi izasli visoko, pritiskali smo ih 45m !
Bravo Juve

Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Za Muanija skontati nešto sa Parizom ako ništa novu posudbu od godinu dana, zlata vrijedi
Znao sam da ćemo ih u drugom mlatnuti idemo jako od jačih utkamica ostali su Roma i Lazio može se hladno izboriti Liga šampiona
Isto tako skontati za Viegu da ostane, Đuntoli mora naći način
Znao sam da ćemo ih u drugom mlatnuti idemo jako od jačih utkamica ostali su Roma i Lazio može se hladno izboriti Liga šampiona
Isto tako skontati za Viegu da ostane, Đuntoli mora naći način
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Koliko nam je Cambiaso bitan,nosi te milione lik je strašan!!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Od ovih 13 nerijesenih, trebali smo dobiti barem 5...borili bi se za scudetto laksim putem...sada nam valja ici tezim.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
I dalje zadnji pas los,mekan, netacan,prejak...nikad skoro precizan, ono u juve stilu.
Ali ovaj vezni red sa misicima i tehnikalijama je druga vasiona u odnosu na locatelia.
Ali ovaj vezni red sa misicima i tehnikalijama je druga vasiona u odnosu na locatelia.
Zadnja izmjena: dinoo, dana/u 16 feb 2025, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Zato ce nam se sada sve vratiti u korist aBdJuventinisimo je napisao/la: ↑16 feb 2025, 22:46Od ovih 13 nerijesenih, trebali smo dobiti barem 5...borili bi se za scudetto laksim putem...sada nam valja ici tezim..![]()
Idemo po titulu

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Motta odlican, jedina zamjerka sto nije ubacio Mbangulu i sto Lloyd nije startao na beku 

-
- Kontakt:
Gatti ubicooooo
- Burberry46
- Kontakt:
Juve je Juve nema zmijama bodova
Bravo Francisco
Odlicno drugo poluvrijeme, odlican presing i trka potpuno zasluzena pobjeda. Svaka cast igracima. Thuram kad krene naprijed sa loptom tesko ga ko moze zaustaviti. Jos da hoce Koop bolje se pokazati bilo bi jos bolje.
Renato odlican i tu smo dobili finog stopera on, Bremer, Gatti, Kalulu za sljedecu sezonu sasvim dobro.
Sad krenuti jos po nove pobjede u ligi

Bravo Francisco

Odlicno drugo poluvrijeme, odlican presing i trka potpuno zasluzena pobjeda. Svaka cast igracima. Thuram kad krene naprijed sa loptom tesko ga ko moze zaustaviti. Jos da hoce Koop bolje se pokazati bilo bi jos bolje.
Renato odlican i tu smo dobili finog stopera on, Bremer, Gatti, Kalulu za sljedecu sezonu sasvim dobro.
Sad krenuti jos po nove pobjede u ligi
1946
Mislim da smo vcr dobili 3 vazne stvari (pored bodova, samopouzdanja itd)
1. Nova koopova pozicija, da, probao je to motta vec par puta ali vcr se pokazalo koliko njegova snaga i fudbalska inteligencija znace u sredini ili cak i nize od centra kada smo pod pritiskom.
2. Cambiaso. Haman pa 3 mjeseca on nije bio tu ili glavom ili tijelom. Danas je izasao na travu kao da kaze, evo me, reprezentativni level....daj loptu da igramo
3. Stopera u Veigi (mada mig smatra da pisem gluposti) ali cu ponoviti...ima kuveta u njemu.
1. Nova koopova pozicija, da, probao je to motta vec par puta ali vcr se pokazalo koliko njegova snaga i fudbalska inteligencija znace u sredini ili cak i nize od centra kada smo pod pritiskom.
2. Cambiaso. Haman pa 3 mjeseca on nije bio tu ili glavom ili tijelom. Danas je izasao na travu kao da kaze, evo me, reprezentativni level....daj loptu da igramo
3. Stopera u Veigi (mada mig smatra da pisem gluposti) ali cu ponoviti...ima kuveta u njemu.
Glupa mi je rijec, kuvetadinoo je napisao/la: ↑16 feb 2025, 23:16Mislim da smo vcr dobili 3 vazne stvari (pored bodova, samopouzdanja itd)

I on i Gati su bili odlični veceras
Max Allegri
Samo da se nisu previse iztrosili sada za srijedu. Tu moramo jednostvano proci.
Haj od kad mi čekamo da nam se vrati i koliko smo nasabrali al haman sve što mi zaradimo vrati se Napoliju umjesto nama

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Yebo te Savona da te yebo u usta
Cambiaso je duša tima, Conceicao se oporavio ima mjesec dana, najbolje krilo u ekipi i konstantno grije klupu
Kod tebe budalo, 90% sezone ne igraju najbolji igrači i nisu najbolji igrači na terenu
Cambiaso je duša tima, Conceicao se oporavio ima mjesec dana, najbolje krilo u ekipi i konstantno grije klupu
Kod tebe budalo, 90% sezone ne igraju najbolji igrači i nisu najbolji igrači na terenu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Biće para za Tonalija, Muanija i Veigu

MANIJACI JUG 1987
Klub se polako prodaje, dio po dio, ali na pravi nacin, Exor je tu glavni a sad se pridružuje Tether uz Elkanov aminovanje svega.
Naglasili su da im je jako bitno americko prisustvo u klubu...
News of the deal on 14th February resulted in Juventus shares jumping as much as 4.7 per cent before closing on Friday at €2.53 (US$2.65), an increase of 1.56 per cent.
https://www.sportspro.com/news/juventus ... uary-2025/
Naglasili su da im je jako bitno americko prisustvo u klubu...
News of the deal on 14th February resulted in Juventus shares jumping as much as 4.7 per cent before closing on Friday at €2.53 (US$2.65), an increase of 1.56 per cent.
https://www.sportspro.com/news/juventus ... uary-2025/
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.