Ja nemam pojma sta radim, nedavno sam isao i na mingling
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ti si jos dobro prosao. Mene je cura jednom odbila cim sam joj rekao da radim kao komercijalista.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
najblaze receno
a mozda cak imas i neki poremecaj
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nisam trol19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:09Ti si jos dobro prosao. Mene je cura jednom odbila cim sam joj rekao da radim kao komercijalista.

Zadnja izmjena: Hightower, dana/u 16 feb 2025, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Postani aseksualan bit ce ti lakseHightower je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:10Nisam trol19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:09Ti si jos dobro prosao. Mene je cura jednom odbila cim sam joj rekao da radim kao komercijalista.ne znam vise ni sam u cemu grijesim. Prije deset dana sam izasao na kafu sa curom koja mi je na prvom sastanku trazila da joj kupim šminku
i kupio sam plus pice, hrana u restoranu potrosio sam na nju 150KM za noc. I nista pomirila se sa bivsim
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Opet bi me odbijaleMilanMladenovic je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:22Postani aseksualan bit ce ti lakseHightower je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:10Nisam trol19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:09
Ti si jos dobro prosao. Mene je cura jednom odbila cim sam joj rekao da radim kao komercijalista.ne znam vise ni sam u cemu grijesim. Prije deset dana sam izasao na kafu sa curom koja mi je na prvom sastanku trazila da joj kupim šminku
i kupio sam plus pice, hrana u restoranu potrosio sam na nju 150KM za noc. I nista pomirila se sa bivsim

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Čega ba 150 KM za noć? Kakva ba šminka?Hightower je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:10Nisam trol19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:09Ti si jos dobro prosao. Mene je cura jednom odbila cim sam joj rekao da radim kao komercijalista.ne znam vise ni sam u cemu grijesim. Prije deset dana sam izasao na kafu sa curom koja mi je na prvom sastanku trazila da joj kupim šminku
Da joj je capi od zlata to se ne radi na prvom (a ni na (pe)desetom date-u). Kakav restoran?

Izvini, ne znam koliko imaš godina ali, barem prvi i drugi date bi trebalo da se ode negdje u kafić na neku casual priču, upoznavanje?
Barem je tako bilo u moje vrijeme.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nemojte nasjedati pa da ovome odgovarate. Taj ni virtuelno nije izašao sa nekom na piće, a pogotovo da je potrošio koji marku na nešto.
Dobro sam prosao prvo me vodila u šopingPendulum je napisao/la: ↑16 feb 2025, 21:40Čega ba 150 KM za noć? Kakva ba šminka?Hightower je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:10Nisam trol19vendetta87 je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:09
Ti si jos dobro prosao. Mene je cura jednom odbila cim sam joj rekao da radim kao komercijalista.ne znam vise ni sam u cemu grijesim. Prije deset dana sam izasao na kafu sa curom koja mi je na prvom sastanku trazila da joj kupim šminku
Da joj je capi od zlata to se ne radi na prvom (a ni na (pe)desetom date-u). Kakav restoran?![]()
Izvini, ne znam koliko imaš godina ali, barem prvi i drugi date bi trebalo da se ode negdje u kafić na neku casual priču, upoznavanje?
Barem je tako bilo u moje vrijeme.![]()

Imas li iskustva sa radom u posti?Hightower je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:25Opet bi me odbijale![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisam upratio ko je lik ali mi je priča interesantna. Pošto nisam "momak" sad će 10 godina, ne znam kakve su ove nove generacije i ne bi me čudilo da se ovo fakat dešava.
A možda sam samo "podletio" što ti kažeš.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- VensanKasel
- Kontakt:
Hokej utakmica Kanada - SAD prvih 9 sekundi utakmice 3 tuče . Jao ludila 

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Kakva skupina bolesnika u novoj američkoj administraciji. Nek nam je Bog na pomoći 

- AshburtonG
- Kontakt:
Ovo na Evropu moze imat ili brutalno pozitivan ili brutalno negativan utjecaj. Konacno su cak i ovi americki lizaci pakasa shvatili da ce ljudi porusit EU, ako ce to znacit napredak USA. Sad valjda se malo uozbilje i napravi evropski blok. Amerika nece imat ni slicnu moc bez robova u EU, kakve sad ima.
Gurnuli Ukrajinu u rat, uvukli EU u tu pricu, a sad bi lafo pregovarali sa Rusijom bez EU. Sto bi rekao Svabo: „Genau mein Humor.“
Gurnuli Ukrajinu u rat, uvukli EU u tu pricu, a sad bi lafo pregovarali sa Rusijom bez EU. Sto bi rekao Svabo: „Genau mein Humor.“
Uhapsiše džukelu. Čega se lik dosjetio, mislio primiće se neko na to da se utopio u jezeru 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Koliko ti je godinaHightower je napisao/la: ↑16 feb 2025, 20:25Opet bi me odbijale![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Giuseppe1, Goalgetter, samoposmatram i 16 gostiju.