Džanan Musa

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

231983
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la 231983 » 16 feb 2025, 21:39

L-Train je napisao/la:
16 feb 2025, 21:33
Libo Maria karna,on je svoj status rijesio i to na vise godina.Musa ako nastavi ovako do kraja sezone apsolutno mogu vidjeti scenario da ga Real ne produzi.
Meščini da ga ni C. Mateo nece dobiti ako ovako nastavi.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 16 feb 2025, 21:41

Al hajd sve to, nego zasto se kod mene, cim vidim Nihada, javi neka zelja da slomi ruku? 🙈

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 feb 2025, 21:50

231983 je napisao/la:
16 feb 2025, 21:39
L-Train je napisao/la:
Libo Maria karna,on je svoj status rijesio i to na vise godina.Musa ako nastavi ovako do kraja sezone apsolutno mogu vidjeti scenario da ga Real ne produzi.
Meščini da ga ni C. Mateo nece dobiti ako ovako nastavi.
Pa iskreno tesko je razumijeti zasto njega i dalje drze na klupi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 feb 2025, 21:57

Nije ni do Chussa, ekipa veterana i polovnjaka.
Koševo Zapad

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 feb 2025, 22:00

Kad vidis kakva su "pojacanja" kod Reala, sasvim ocekivani rezultati. Nece oni proci ni play-in u Euroligi, ako uopste udju i tu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 feb 2025, 22:00

L-Train je napisao/la:
mogao je produziti nije htio....sto se Marija tice ostaje najbolja nagrade MVP VTB lige ,inace nestaje u btinim finalima .

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 feb 2025, 22:12

lumani je napisao/la:
16 feb 2025, 22:00
L-Train je napisao/la:
mogao je produziti nije htio....sto se Marija tice ostaje najbolja nagrade MVP VTB lige ,inace nestaje u btinim finalima .
Naravno da je mogao,ali ove sezone bi se situacija drasticno mogla promjeniti.Uzeli su ga na zub i navijaci.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 feb 2025, 22:15

L-Train je napisao/la:
16 feb 2025, 22:12
lumani je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
Naravno da je mogao,ali ove sezone bi se situacija drasticno mogla promjeniti.Uzeli su ga na zub i navijaci.
sta ga imaju uzimati,imas one koji zarade 2 ili 3 puta vise ,njih ganjaj .

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 feb 2025, 22:32

lumani je napisao/la:
16 feb 2025, 22:15
L-Train je napisao/la:
lumani je napisao/la:

Nije da nisu,samo sto za Musu to traje,to nema veze samo s ovom utakmicom.Ja sam na pocetku sezone govorio da mu se sve otvorilo sa low cost pojacanjima,slabijom konkurencijom i da bi morao da iskoristi ovu situaciju za jos jedan iskorak u Realu,nazalost to se nije desilo,otisao je korak unazad.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 feb 2025, 22:43

L-Train je napisao/la:
16 feb 2025, 22:32
lumani je napisao/la:
16 feb 2025, 22:15
L-Train je napisao/la:

Nije da nisu,samo sto za Musu to traje,to nema veze samo s ovom utakmicom.Ja sam na pocetku sezone govorio da mu se sve otvorilo sa low cost pojacanjima,slabijom konkurencijom i da bi morao da iskoristi ovu situaciju za jos jedan iskorak u Realu,nazalost to se nije desilo,otisao je korak unazad.
ma nije to tolika razlika, vise je do njegove motivacije..13 PPG u prvenstvu nije ni prosle mnogo vise imao ..Hezonja 14 ,Facu malo manje ,Edy slab ...nije se bas niko istakao .

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 18 feb 2025, 13:33

"Bomba" iz Madrida – Musa napušta Real?

Košarkaški mediji širom Evrope preneli su vest da Denis Smit Džunior napušta Real Madrid nakon samo mesec dana, a postoji šansa da ne bude jedini.

Kako javlja "Marka", Džanan Musa, reprezentativac Bosne i Hercegovine, na leto bi mogao da postane slobodan igrač i tako postane prava "bomba" evropske košarke.

Real je izgubio od Unikahe u finalu Kupa Kralja i Musa je u javnosti spomenut kao jedan od krivaca za taj poraz i navodi se njegova jako loša forma.

On se povredio još protiv Anadolu Efesa u Istanbulu kada je Real poražen, a rekao je da će u kupu igrati i na jednoj nozi, pa je i razumljivo što je odigrao ispod svog nivoa.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 18 feb 2025, 13:51

On realno i igra na nesto losijem nivou u odnosu na proslu sezonu, ali s obzirom da Real igra puno losije na proslu godinu, ja to uopce ne dozivljavam kao nesto zabrinjavajuce za Musu, treba imati na umu i 2 povrede da je imao ove sezone... Real se preko ljeta raspao, te oni ako ne naprave neki zaokret ogroman na ljeto ove godine, sto se tice i igraca, tako i klupe, ne ocekujem neki iskorak sa njihove strane ni iduce godine... Ove godine, ja maksimalno ocekujem da dodju do play-offa, ako uopce dodju do njega u konacnici...

On je prosle godine potpisao ugovor na godinu dana ili je bilo 1+1, prvenstveno jer je ocito u planu bila NBA, medjutim ja to ne bih radio da sam na njegovom mjestu... Uz svo duzno postovanje i simpatiju prema njemu, ali njegov profil i stil igre nije za NBA, on u ove 3 godine kako se vratio u Europu, nije nadogradio potrebne stvari koje bi ga ucinile kredibilnim SF-om u NBA... On sa svojim nacinom igre se ubio za Europe i ne moze me niko ubjediti, da ako na ljeto ne bude Real, da to sa ovim parama kojim raspolazu i trose ne bi mogao da bude Panathinaikos, Olympiakos ili Fenerbahce... U svakom tom klubu bi mogao da uzme 1,5 miliona eura po sezoni... Eh sad, u NBA ove sezone Garza ce zaraditi 4 miliona $, kada sve poplaca ostati ce mu 2 miliona...s toga vjerujem da bi i Musa kada bi se potrudio mogao naci sebi klub za 8-9 miliona $, ali poprilicno sam siguran da nikada nece biti vise od osrednjeg epizodnog igraca...

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 feb 2025, 15:22

VensanKasel je napisao/la:
18 feb 2025, 13:33

Košarkaški mediji širom Evrope preneli su vest da Denis Smit Džunior napušta Real Madrid nakon samo mesec dana, a postoji šansa da ne bude jedini.

Kako javlja "Marka", Džanan Musa, reprezentativac Bosne i Hercegovine, na leto bi mogao da postane slobodan igrač i tako postane prava "bomba" evropske košarke.

Real je izgubio od Unikahe u finalu Kupa Kralja i Musa je u javnosti spomenut kao jedan od krivaca za taj poraz i navodi se njegova jako loša forma.

On se povredio još protiv Anadolu Efesa u Istanbulu kada je Real poražen, a rekao je da će u kupu igrati i na jednoj nozi, pa je i razumljivo što je odigrao ispod svog nivoa.
Nadam se da se nece desiti,ali uopste nisam iznenadjen trenutnim razvojem situacije.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 18 feb 2025, 15:32

L-Train je napisao/la:
18 feb 2025, 15:22

Nadam se da se nece desiti,ali uopste nisam iznenadjen trenutnim razvojem situacije.
Rekao sam ti ja prije tri mjeseca da ide iz Reala. :yawn:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 feb 2025, 16:24

Mogli je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
18 feb 2025, 15:22

Rekao sam ti ja prije tri mjeseca da ide iz Reala. :yawn:
Prilika za Partizan? :yawn:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 18 feb 2025, 18:26

jedva cekam da ode tamo da ne pjevaju samo zeljko turcine napusi se qrcine mogu i musu ubacit u pjesmicu sad

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 19 feb 2025, 11:55

pa realno gledano ne igra on ove sezone dobro

prosle sezone kad ga nije isao sut, onda je dosao do nekih desetak poena na ulaze i slobodna bacanja, cak i odbranu je igrao dobru prosle sezone

nije nista unapredio, nije ni hezonja, ali hezonja se zna spustiti na low post i odigrati ledjima, tako i poentirati

musa uhvacen u limbu, niti je SG niti je SF, nekakv hibrid, sa solidnim ulazom ako mu ne zatvore ljeve strane

i nikako ne mogu da gledam onaj je***** short PnR sa tavaresom gdje je svako dodavanje kratko, sporo, i bez ucinka za musu, jer zelenoortak mora dodavati dalje loptu

bayern ili paris
dobre guzove ima Belma

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 19 feb 2025, 12:00

Ako Barcelona bude pametna, trebala bi ga pokupiti. Iduce sezone moraju rekonstruisati ekipu totalno, on moze biti solidna akvizicija na poziciji 2 - 3, s tim da se Puntera prethodno treba rijesiti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

IQ200
Kontakt:

Post Postao/la IQ200 » 19 feb 2025, 12:21

Beko je napisao/la:
19 feb 2025, 11:55
pa realno gledano ne igra on ove sezone dobro

prosle sezone kad ga nije isao sut, onda je dosao do nekih desetak poena na ulaze i slobodna bacanja, cak i odbranu je igrao dobru prosle sezone

nije nista unapredio, nije ni hezonja, ali hezonja se zna spustiti na low post i odigrati ledjima, tako i poentirati

musa uhvacen u limbu, niti je SG niti je SF, nekakv hibrid, sa solidnim ulazom ako mu ne zatvore ljeve strane

i nikako ne mogu da gledam onaj je***** short PnR sa tavaresom gdje je svako dodavanje kratko, sporo, i bez ucinka za musu, jer zelenoortak mora dodavati dalje loptu

bayern ili paris
Jao koje potcjenjivanje, na 20 minuta imati 13 poena uz sjajne procente, a da nisi u formi je fenomenalno. Ove sezone jeste malo pao, al eto javit će se stručnjaci koji serru po forumima i za MVP-ja finala pisati svakakve nebuloze. Musa kralj samo naprijed. Idemo na Euro :bih: :bih: :bih:

Ide on vjerovatno možda u Grčku

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 24 feb 2025, 12:25

Musi se već dogodilo da igra MVP regularnu sezonu za Real, a onda Llul koji nije bio faktor na 40 utakmica, namjerno se čuvao, pokupi svu slavu na Final Four. Causeur i Rodriguez se probude kad regularna sezona završi, Musina uloga pada, niko više i ne spominje da su došli dotle zahvaljujući njemu. Ove sezone se Musa čuva.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rimes87 i 22 gosta.