AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ovi dresovi noćas vala su promašaj
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Evo ga Lepi

Kad se uzmu bodovi, zazmiris na sve. Sa aspekta igre ovo ne moze gore, ali evo ja ocekukejem da ce daleko doci u LP.
Milan je uvijek bio najopasniji kad ga svi otpisu. Imamo igrace koji su u stanju odlicno igrati i bez trenera (pogotovo kad je ovakva klasa kraj klupe).
Interesantna stvar, odskle sinoc Jimenez na onoj poziciji kad je uposlio Leao-a? Jel to Sergio pokazao da ipak ima nesto pa malcu dao slobodu da ulazi u sredinu, ili je ipak igrac sam osjetio razvoj akcije...
Milan je uvijek bio najopasniji kad ga svi otpisu. Imamo igrace koji su u stanju odlicno igrati i bez trenera (pogotovo kad je ovakva klasa kraj klupe).
Interesantna stvar, odskle sinoc Jimenez na onoj poziciji kad je uposlio Leao-a? Jel to Sergio pokazao da ipak ima nesto pa malcu dao slobodu da ulazi u sredinu, ili je ipak igrac sam osjetio razvoj akcije...
edoox je napisao/la: ↑16 feb 2025, 08:50Kad se uzmu bodovi, zazmiris na sve. Sa aspekta igre ovo ne moze gore, ali evo ja ocekukejem da ce daleko doci u LP.
Evo ti pa sam procjeni, ali mali je sam krenuo jer je tako se akcija razvila

- Beduin
- Kontakt:
Nema tu sta ja hocu niti sta poturam, nego ti si tudji pogodak pripisao "ukrade Gimenez gol Leaou", u istoj recenici poredio Sotila sa njim kako ovaj nikad ne bi onako prosao sto je prvo smijesno porediti ih, a drugo on se jednostavno ubacio u prazan prostor sto i treba da radi a tu je sav posao ili vecinu njega odradio mali Jimenez kojeg nisi ni sekund pohvalio za potez. Da bi onda zbog j3bene asistencije odmah proturio kako smo eto za prodaju njega a on asistirao.
Previse si subjektivan po potanju njega, a pretjerano kritican prema nekim drugima. I svi smo saglasni da ne uzasan i nazaduje kao igrac, a i sinoc si mogao vidjeti koliko puta je imao uzasno primanje lopte i lose odluke, mada ti to neces priznati.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Ova kretnja i asistencija Jimeneza jeste nesto inovativno kod nas kad je u pitanju desni bek. Na lijevu stranu smo naucili. 
Ali trener je ocaj sa ovim akrobacijama i ne vidim ga kao dugorocno rjesenje, osim da uzme kup i dogura u LP pa prevesla Upravu. Jer ovo sto radi trenutno jedino sreca ga prati najcesce, dok ima pregrst losih procjena u formaciji i ne uci iz gresaka.
Ali trener je ocaj sa ovim akrobacijama i ne vidim ga kao dugorocno rjesenje, osim da uzme kup i dogura u LP pa prevesla Upravu. Jer ovo sto radi trenutno jedino sreca ga prati najcesce, dok ima pregrst losih procjena u formaciji i ne uci iz gresaka.
075 ❤
075 ❤
Ronaldo, pazi samo da ti ne pocne ovaj seljak prijetiti u porukama, jer kad nestane argumenata onda sljeduje to. Lik je kao kuga, koji kod dio foruma da zadjes on je vec tu i 'prosipa svoju pamet'. Sta drugo i ocekivati od lika kome moraju objasnjavati pojam 'prezimio u Evropi' 
Sta kaze Rafa je se samo ubacio u prazan prostor. A to sto je se prije toga oslobodio igraca, odigra dupli pas sa Jimenezom, utrcao primio loptu te asistirao Santiju, to zayebi yebes to, sav posao je obavio Jimenez dodavanjem za Rafu

Sta kaze Rafa je se samo ubacio u prazan prostor. A to sto je se prije toga oslobodio igraca, odigra dupli pas sa Jimenezom, utrcao primio loptu te asistirao Santiju, to zayebi yebes to, sav posao je obavio Jimenez dodavanjem za Rafu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Odustao sam kad sam procitao i ne bi vise nista pisao, al eto ti si pa moram tebi odgovoriti . Sve je Santi ustvari uradio, treba dati u onoj situaciji go. Kakav napadac
- Beduin
- Kontakt:
Al priznaj da je Jimenez odradio najveci posao i nakon okance predasistencije nisi ni imao nista drugo nego gurnuti loptu u peterac
nemoj biti tvrdica
075 ❤
075 ❤
Imam osjećaj da je zabuna nastala jer ne mislite na istog "Himeneza" 

Il Club più titolato al mondo!
Biće haosa da li je J ili G u pitanju, još malo frke koja je inače stalna na ovom pdf-u.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Znaci Santiago postigao u dvije utakmice serie a isto golova kao i Tammy za 24. kola svaka cast Abraham 

Memaga uživa da priziva duhove prošlosti što dobre, što loše 

Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trebam napomenuti da je doticni Cutrone napravio jedan od najvecih izlaznih transfera u Milanu ikada....
Kada bi ovaj Gimenez bio ko tadasnji Cutrone ili kojim slucajem bolji, ja bi bio prezadovoljan...

Protiv Feyenorda treba Jimeneza ili staviti na desnog beka ili kao desno krilo da pomogne Walkeru, jer Englez se ne može sam nositi sa Paixaom
Il Club più titolato al mondo!
Pa tek bi poginli da on igra beka pored Walkera, a da Pulisica ostavi na klupi u ovako vaznoj tekmi nema sanse.
Vjerovatno nece izaci onako ofanzivno ili ce recimo Tijjanija ostaviti na klupu , a Musah da igra u vezi i pomaze Walkeru desno