Jeb'o strinu svoju, jest se navadio da ga seniori Danske zovnu slijedece okupljanje...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Mogao bi Biereth dobit poziv u Dansku. Steta sto ostadosmo bez dobrog napadaca. Kud ga kakav cvajtas nije doveo. 
Jbg, valjao bi nam pravo.
Valja Dzeki igrati do 45-e
Valja Dzeki igrati do 45-e
Kakav napadac yebote led.
Nema veze mi cemo nekog cvajtasa zaganjati opet koji zabija svake prestupne godine.
Nema veze mi cemo nekog cvajtasa zaganjati opet koji zabija svake prestupne godine.
Nisu ni Danci budale da nam prepuste ovakvu zvijer od napadača. A upitno je da li bi on za nas zaigrao i da nema ovakvu statistiku
Zakonom zabraniti pominjanje danskog reprezentativca na ovoj temi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Druze, lik javno rekao da ga samo Danska zanima i da ce zbog oca igrati za njih.
Pa koja bi budala igrala za Bosnu, kad ima priliku biti redovan ucesnik EP i SP?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Duzeldorf Herta 2-1, Pejcinovic dople pack na svoj 20i rodzendan....dobar malac 
usao na poluvremenu i u 4min oba dao...
Haris
Danas mu 20ti rodjendan. Proslavio na pravi nacin sa dva gola, 5 golova do sad, odlicna statistika za 20godisnnaka s prvom profi sezonom.
on i jasic su must have
aBd
Ma znam buraz. Problem je sto nas ovakvi igraci zaobilaze u sirokom luku, a dobijamo ove buranija igrace, koji nemaju 10 golova u cijeloj karijeri.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 21:33Druze, lik javno rekao da ga samo Danska zanima i da ce zbog oca igrati za njih.
Pa koja bi budala igrala za Bosnu, kad ima priliku biti redovan ucesnik EP i SP?
Malo frustriran, ne samo zbog Bieretha. Drugi primjer recimo Sucic. Legao bi nam samo tako ali normalno, da ce prije Hrvate odabrati nego ove naše amatere.
Nemas razlog bit frustriran. On nema neke osnove da igra za nas, osim povezanosti s majkom, al jasno e da svako bira ocevu stranu, i vise voli. 99% je tako sto je i logicno. Mi realno smo zadnjih 6 7 godina pokuoili sve sto smo mogli, rijetko koga da smo ispustili. Raduje me da smo kontsktirali sve potencijalne igrace, pa i kad te odbije bar si pokusoLavcina je napisao/la: ↑15 feb 2025, 22:36Ma znam buraz. Problem je sto nas ovakvi igraci zaobilaze u sirokom luku, a dobijamo ove buranija igrace, koji nemaju 10 golova u cijeloj karijeri.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 21:33Druze, lik javno rekao da ga samo Danska zanima i da ce zbog oca igrati za njih.
Malo frustriran, ne samo zbog Bieretha. Drugi primjer recimo Sucic. Legao bi nam samo tako ali normalno, da ce prije Hrvate odabrati nego ove naše amatere.
dedo26 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 23:30al jasno e da svako bira ocevu stranu, i vise voli. 99% je tako sto je i logicno.Lavcina je napisao/la: ↑15 feb 2025, 22:36Ma znam buraz. Problem je sto nas ovakvi igraci zaobilaze u sirokom luku, a dobijamo ove buranija igrace, koji nemaju 10 golova u cijeloj karijeri.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 21:33
Druze, lik javno rekao da ga samo Danska zanima i da ce zbog oca igrati za njih.
Bierethova mama njeguje patrijaharski duh, oceva odluka je zadnja.
Kao sto sam vec prije i rekao, decko ne zna bosnu ni na mapi pokazati.
Kao sto sam vec prije i rekao, decko ne zna bosnu ni na mapi pokazati.
Nego gledajte ovo, Pejcinovic Dzeku spominje nakon dva https://www.facebook.com/share/r/1EP18f ... tid=UalRPS
Igrace za Bosnudedo26 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 23:43Nego gledajte ovo, Pejcinovic Dzeku spominje nakon dva https://www.facebook.com/share/r/1EP18f ... tid=UalRPS
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Normalno kad se stvara kult reprezentacije, svi ruke na srce, mladi momci, hvala selektoru direktoru i strucnom stabu 
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ako dovedu Pejcinovica, spomenik im dici ispred zgrade NSBiH
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Al jest se Eldar danas nastanjco clanaka

Dio iz clanka o AneluKako to uvijek biva, u komentarima se javila masa navijača koji su ga preplavili pozitivnim reakcijama.
"Mashallah, Mashallah, Mashallah", napisala je Anelova supruga Marijana, dok se javio i jedan njegov saigrač.
"What a fu**ing guy", napisao je Sydie Peck, što zaista nje potrebno prevoditi.
Prozvali ste ih obojicu
Izgleda da ce i Pejcinovic (20) i Jasic (21) nositi dres reprezentacije BiH u buducnosti
Spahic, Barbarez
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, emir79, FerdinandF, General505, Hektor930, Micron i 57 gostiju.