Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

mighty_reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la mighty_reds » 11 apr 2011, 16:38

bolje je sa 30 miliona dovesti 3 igrača od 10 nego jednoga za tih 30.Jedna je stvar kad ti treba 1 igrač i imaš predobar tim.Potpuno je druga stvar kada ti treba 4-5 igrača da bi sve bilo na svom mjestu.Pa neće Henry dat Kennyu 70 miliona da trošimo nije pobudalio. ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

supersonicnigerrard
Kontakt:

Post Postao/la supersonicnigerrard » 11 apr 2011, 16:49

mighty_reds je napisao/la:bolje je sa 30 miliona dovesti 3 igrača od 10 nego jednoga za tih 30.Jedna je stvar kad ti treba 1 igrač i imaš predobar tim.Potpuno je druga stvar kada ti treba 4-5 igrača da bi sve bilo na svom mjestu.Pa neće Henry dat Kennyu 70 miliona da trošimo nije pobudalio. ;)
arane za 10 mil. nemozes nista kupiti ili lazem mozes nekog đedu jer su klubovi tipa reala,city-a,barce poceli da beze rasipaju pare i da placaju ASTROMAUTSKE sume za pojedine igrace tako da svaki klub koji ima igraca za kojeg zapne neki od navedenih klubova odma mu je cijena dupla(pa samim tim i Bale jer je on bio na meti reala) :D
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 apr 2011, 16:51

mighty_reds je napisao/la:bolje je sa 30 miliona dovesti 3 igrača od 10 nego jednoga za tih 30.Jedna je stvar kad ti treba 1 igrač i imaš predobar tim.Potpuno je druga stvar kada ti treba 4-5 igrača da bi sve bilo na svom mjestu.Pa neće Henry dat Kennyu 70 miliona da trošimo nije pobudalio. ;)
Pa otprilike se i ocekuje da transfer budzet za ovo ljeto bude oko 70. miliona, posto nista nije potroseno u zimskom prijelaznom roku... Bale ce tesko otici iz Tott'nama, tako da je ovo raspravljenje bez razloga... Moramo se okrenut drugim nogometasima, nadam se Vargasu iz Fiorentine... pozdrav
Joint_fc

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 apr 2011, 16:55

Nego pustite sada Garetha i transfer spekulacijem sta ocekujete od vecerasnje utakmice...Da li kod vas imas kakvog optimizma, moj se izgubio proslog vikenda na Howtomsu i nikako da ga pronadjem :D
Neki sastav koji veceras ocekujem: Reina, Carragher, Skrtel, Kirgiakos, Aurelio, Spearing, Lucas, Meirelles, Kuyt, Suarez, Carroll...ljepota, nema sta :)
Joint_fc

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 11 apr 2011, 16:59

kumkalesic je napisao/la:Nego pustite sada Garetha i transfer spekulacijem sta ocekujete od vecerasnje utakmice...Da li kod vas imas kakvog optimizma, moj se izgubio proslog vikenda na Howtomsu i nikako da ga pronadjem :D
Neki sastav koji veceras ocekujem: Reina, Carragher, Skrtel, Kirgiakos, Aurelio, Spearing, Lucas, Meirelles, Kuyt, Suarez, Carroll...ljepota, nema sta :)
kod mene jerane ima optimizma , zato jer uvjek protiv jačih ekipa pobjeđujemo :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 11 apr 2011, 17:05

Han!$;Lfc je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:Nego pustite sada Garetha i transfer spekulacijem sta ocekujete od vecerasnje utakmice...Da li kod vas imas kakvog optimizma, moj se izgubio proslog vikenda na Howtomsu i nikako da ga pronadjem :D
kod mene jerane ima optimizma , zato jer uvjek protiv jačih ekipa pobjeđujemo :)
Ma i ja pokusajem da ga vratim, ali mi nikako ne ide...kako li ce se jadni Spearing nositi na sredini terena sa Yaya Toureom, ili Kirgiakos sa Tevezom/Dzekom ili psihoticnim Mariom, jao, jao :)
Joint_fc

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 11 apr 2011, 17:12

kumkalesic je napisao/la:
Pa otprilike se i ocekuje da transfer budzet za ovo ljeto bude oko 70. miliona, posto nista nije potroseno u zimskom prijelaznom roku... Bale ce tesko otici iz Tott'nama, tako da je ovo raspravljenje bez razloga... Moramo se okrenut drugim nogometasima, nadam se Vargasu iz Fiorentine... pozdrav
pa ja Vargas je dosta jeftiniji a vjerujem i ja da nam može pomoći...čisto sumnjam da će biti tolike pare ali eto živi bili pa vidjeli.

Večeras očekujem remi.Možda 1-1 nama fali nekoliko ključnih igrača a oni su kompletni.Yaya Toure i De Jong vs. Spearing i Lucas...neprocjenjivo 8-)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 11 apr 2011, 17:21

Veceras ce Dzeko biti prvi Bosanski strijelac u historiji na Anfieldu!
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 apr 2011, 17:33

Der_Bomber je napisao/la:Veceras ce Dzeko biti prvi Bosanski strijelac u historiji na Anfieldu!
bajke su na drugom topiku :roll:

Vargas je dobar igrac, predobar. Al on je krilo, ne igra odavno beka i to je dobro. Ima super dobar centarshut, mislim da ce za pola sezone nabaciti dobrih lopti kao sto su nabacivali kuyt, riera, maxi i ostali za citavu karijeru u liverpoolu
nema potpisa

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 apr 2011, 17:43

Ja sam misljenja da Liverpool moze dosta zaraditi prodajom nekih igraca poput:Maxi,Jovanovica,Poulsena,Lucasa(mada znam da on nece nigdje,produzen ugovor+ niko ga nece)ima jos nekoliko igraca,pa fino na ljeto odabrati imena koje treba pod hitno dovesti i sloziti ekipu fino na svim pozicijama....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 apr 2011, 18:43

Ponos Torina je napisao/la:Ja sam misljenja da Liverpool moze dosta zaraditi prodajom nekih igraca poput:Maxi,Jovanovica,Poulsena,Lucasa(mada znam da on nece nigdje,produzen ugovor+ niko ga nece)ima jos nekoliko igraca,pa fino na ljeto odabrati imena koje treba pod hitno dovesti i sloziti ekipu fino na svim pozicijama....
Nabrojao si 4 najgora igrača EPL sam odlazak ovih antitalenta makar to bilo i džabe bilo bi veliko pojačanje za Liverpool..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 apr 2011, 19:04

[youtube][/youtube]

Šta kažete na ovo? :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 11 apr 2011, 19:25

Bojim se da ćemo večeras izgledati jadno i bezidejno kao protiv Brage i Sparte.Kada nema Aggera i Gerrarda,šanse za pobjedu protiv jednog Citya pa gotovo da i nema.
You'll never walk alone.

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 11 apr 2011, 19:29

Da li neko može već sada da postavi neki solidan link za gledanje tekme i
u koliko je sati uopšte utakmica :?:
Hvala
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 11 apr 2011, 19:41

Ima li prenos veceras , sportklub ?

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 11 apr 2011, 19:42

Sanchez_8 je napisao/la:Ima li prenos veceras , sportklub ?
Da... 21:00.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 11 apr 2011, 19:50

Sretno veceras i da pobijedite City jer su nam oni mozda u ovom trenutku i glavni konkurent u toj borbi za LP al veceras kao što sam rekao zelim vam srecu i da pobijedite.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 apr 2011, 19:51

Carlo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Šta kažete na ovo? :lol:
nedaj boze nikome.... :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 11 apr 2011, 19:54

hary_ynwa je napisao/la:Da li neko može već sada da postavi neki solidan link za gledanje tekme i
u koliko je sati uopšte utakmica :?:
Hvala
Ne brini, ja cu dati link u 20:57 ;) da cujes YNWA.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

my life is Anfield
Kontakt:

Post Postao/la my life is Anfield » 11 apr 2011, 20:15

eee ljudi,ja bi samo da vas pozdravim,ja sam novi,al pratim ovaj forum odavno i nije lose...ja se nadam da vcrs pobijedimo ali uz pogodak Dzeke :D ,,i ako moze ko poslati link za gledanje utakmice...pozzzzzz

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.