FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kako igraju odličan rezultat.
I Bayern izgleda polako tone u prosjek.
I Bayern izgleda polako tone u prosjek.
Samo hinjarluk i borbenost, to sad pokazujemo, a to nismo imali 10 godina, to je jedino pozitivno
Wirtz promasio zicer da ih vrati u trku za titulu. Musiala dao gol s kojim je Bayern osvojio. Hvala na paznji 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dosta sreće i nezaslužen bod jer su nas ljudi poderali igrom.Ova ubleha sa klupe ako misli da će nas sreća maziti i u CL grdno se vara.
Jedna od najlošiji utakmica Bayerna unazad 20 i kusur godina.
Jedna od najlošiji utakmica Bayerna unazad 20 i kusur godina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igralo se na rezultat, nama odgovara remi, dosli smo po bod i uzeli ga.
Idemo dalje, treba i ovakvih utakmica, neka smo se naucili braniti.
Idemo dalje, treba i ovakvih utakmica, neka smo se naucili braniti.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Šta je Xabi uradio od Leverkuzena
Kakav mentalitet im je usadio, kakva muda. Pa ovo trenutno imaju oni i Atletico. Nevjerovatno koliko se ne boje nikoga. Bravo, Bravo
O taktici bi se dalo pričati, jer zna biti nadmudren, ali mentalitet. Imaju sve, i borbenost, i muda, i ciganluk. Sada je jasno zašto im sudije toliko navlače.
Bayo s druge strane se pretvorio u Heidenheim, igra i gora nego što sam očekivao. Ovo je neko novo dno.

Bayo s druge strane se pretvorio u Heidenheim, igra i gora nego što sam očekivao. Ovo je neko novo dno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nemojte zaboraviti da smo imali tesko i bitno gostovanje u pola sedmice, a oni nisu. Poslije takvih tekmi u smo uvijek odigrali losije.
Hajmo rec da smo odigrali na rezultat 
Ispade da smo potpuno tehnicki nepotkovana ekipa, ne moze se iznijeti lopta, ne moze se sacuvati lopta, ne mogu se tri pasa sastaviti.
To sto su oni napadali i imali loptu u nogama mi ne bi nimalo tesko palo da smo imali bilo kakvu taktiku za zabit gol iz kontre, al dobro. Treba se sjetiti da je Xabi isto ovako dosao u Munchen da ne izgubi, mi mu sad vratili, prednost ostala jednaka.
Ispade da smo potpuno tehnicki nepotkovana ekipa, ne moze se iznijeti lopta, ne moze se sacuvati lopta, ne mogu se tri pasa sastaviti.
To sto su oni napadali i imali loptu u nogama mi ne bi nimalo tesko palo da smo imali bilo kakvu taktiku za zabit gol iz kontre, al dobro. Treba se sjetiti da je Xabi isto ovako dosao u Munchen da ne izgubi, mi mu sad vratili, prednost ostala jednaka.
Smijesno je to sto nake lude sesirdzije i femizirani muskarca koji za nick uzimaju imenicu zenskog roda (ocigledno podsvjesno ili bas od prave nastrani) kada mi ovako izdominiramo, imamo statistiku pa slucajno ne zabijemo, ne mogu prestati pljuvati, psovati i statistiku i posjed i suteve, a sad kad smo osigurali titulu, najgora utakmica, bla, bla...
Kompani je pokazao uhetu kako se takticki igra, pa i brani
Treba ga hitno za poglavicu cujelog plemena Zulu i africkog kontinenta.

Pretvarate se u mene od prije 10 godina, kad sam sr.ao o igrama i dominaciji, a vi me svi napadali kako se samo rezultat gleda i volite kako se ono kaze onaj neki "zoharski" bajern, i malo sad idem u kontru jer ne mogu da vjerujem otkud vam takav zaokret. Jednostavno ne vjerujem da to pisete.
Vise srece ne pameti.
Idemo dalje, titula je s ovim vjerovatno sigurna.
Idemo dalje, titula je s ovim vjerovatno sigurna.
hahahah svi postali krojfisti
a mrze guardiolu, koji paradox
a mrze guardiolu, koji paradox

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Leverkusen bolja ekipa danas, nisu imali utakmicu utorak/srijedu. Održanih +8 na 12 kola prije kraja prvenstva.
Nema se šta ekipi zamjeriti, čak štaviše, očigledno da je utakmica u srijedu uzela energije.
Okrenuti se Celticu u utorak, potvrditi prolazak u osminu finala
Nema se šta ekipi zamjeriti, čak štaviše, očigledno da je utakmica u srijedu uzela energije.
Okrenuti se Celticu u utorak, potvrditi prolazak u osminu finala
Zadnja izmjena: Slobodanpad1945, dana/u 15 feb 2025, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Evo podatak za našeg dežurnog statističara, jer bi mu nekako sigurno promakao
Što se tiče taktike, ovu utakmicu je od taktike upotrijebio brzo hodanje uz aut liniju, tespih, krunicu, od Klinsmanna posudio kip Bude.

Kompany record breakerBayern have failed to register a shot on target in a Bundesliga match only for the second time on record (since 2004-05), previously only against Wolfsburg in May 2008 [
@OptaFranz

Što se tiče taktike, ovu utakmicu je od taktike upotrijebio brzo hodanje uz aut liniju, tespih, krunicu, od Klinsmanna posudio kip Bude.
Zlaja83 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 20:37Hajmo rec da smo odigrali na rezultat

Fantastični komentari pojedinih, za razliku od utakmice

Mislim da je ovo najlošija predstava Bayerna u nekom derbiju u istoriji prvenstva.
Ali kao što se iz aviona moglo vidjeti da protiv Fayenorda ne bi dali gola do prekosutra, ja sam ovdje isto tako bio spokojan da ga nećemo primiti. Čak ni onda kada je Wirtz imao meč loptu.
Dođe to tako jednostavno. Neka su i ovakvog iskustva skupili, trebaće im.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- farinelli123
- Kontakt:
Gledao sam sve ukupno 10 minuta. Igrali smo kao Kovac protiv Liverpula kad je ono bilo 0-0.
Bice zaguljeno u 1/8 (ako nas Kelti ne iznenade). Iako mislim da je mozda lakse igrati protiv Atletika (kilavi su oni napred) nego protiv Bajera.
Ko ce da gleda 2 ovakve utakmice opet.
Ima da kane.
Bice zaguljeno u 1/8 (ako nas Kelti ne iznenade). Iako mislim da je mozda lakse igrati protiv Atletika (kilavi su oni napred) nego protiv Bajera.
Ko ce da gleda 2 ovakve utakmice opet.
Ima da kane.
•
- muhamedhulk
- Kontakt:
Tuchelovski.
Vise je ovo u glavi (trenera i igraca) pa su previse respect pokazali prema protivniku.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dobro @fari, nismo uvijek ovako izgledali protiv apotekara. Nicht immer, aber immer öfter ( valjda me pivovarna Clausthaler ne tuži).
U zadnje 3 godine imaju skor 3-3-0 protiv nas.
Postavlja se pitanje ko je nesretniji, mi sa ovom predstavom ili Bayer za propuštenom prilikom.
Treba naučiti da cilj opravdava sredstvo (jeftina fraza, znam) ali svima nama još nije jasno da je Kompany baš ovako htio.
Možda je bio prisiljen, zbunjen....
U zadnje 3 godine imaju skor 3-3-0 protiv nas.
Postavlja se pitanje ko je nesretniji, mi sa ovom predstavom ili Bayer za propuštenom prilikom.
Treba naučiti da cilj opravdava sredstvo (jeftina fraza, znam) ali svima nama još nije jasno da je Kompany baš ovako htio.
Možda je bio prisiljen, zbunjen....
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Ma sabili ih ljudi u šesnaesterac, vrlo jednostavno. Ne moraju se uvijek tražiti neki dublji razlozi, taktike itd. Sam Kompany je priznao da ih je Leverkuzen primorao da igraju tako. Što je porazno i sramotno. Ajde da se igra u intervalima, ali da te protivnik kontroliše čitavu utakmicu i napada, a ti ne možeš smislene akcije napraviti sa ekipom od preko milijardu. Žalosno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.