Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Han!$;Lfc
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 apr 2011, 10:35

QUARESMA hvala ti majstore evo sad radi .

Nego ja neznam sad kako ikonicu prebaciti na desktop uvjek moram ući u local disc C pa onda nađem folder pa da igram :?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 apr 2011, 13:48

Han!$;Lfc je napisao/la:QUARESMA hvala ti majstore evo sad radi .

Nego ja neznam sad kako ikonicu prebaciti na desktop uvjek moram ući u local disc C pa onda nađem folder pa da igram :?
pa udji u Local Disk C, kad nadjes tu iconicu, pritsini desni klick na nju i pise ti Send to i odaberi Desktop, a mozes da pritisnes Copy pa pa onda paste na Desktop ;)

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 apr 2011, 15:16

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:QUARESMA hvala ti majstore evo sad radi .

pa udji u Local Disk C, kad nadjes tu iconicu, pritsini desni klick na nju i pise ti Send to i odaberi Desktop, a mozes da pritisnes Copy pa pa onda paste na Desktop ;)
Ne može samo mi napravi "shortcut" tako nešto a kad pritisnem ništa ne radi . (tebi sve ovo smješno zvuči ali ja baš i neznam puno po compu da radim)

Ali opet kralju svaka ti čast što si mi reko ono radi ali ulazim ja na local disc C i tu nađem folder gdje mi je igra i odatle ulazim u igru
YOU'LL NEVER WALK ALONE

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 apr 2011, 15:25

Što reče jedan, mogo si na samo skinut to sto ti pise, ukucas i download, i zalijepis u local dick , program file u folder od igre.

Ako ti igra radi, znaci nisi je krekovao.
Pokusaj zalijepiti sa diska crack negdje u program file
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 apr 2011, 15:28

Nema veze ako ti pravi "shortcut", to je isto.
Istu ikonu kopiraj sa cd-a, i zalijepi na to mjesto gdje je ta ikona, trazit ce zamjenu, i ti je potvrdi.
Malo ceprkaj, tako ces i naucit
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 apr 2011, 15:41

MOZAK je napisao/la:Nema veze ako ti pravi "shortcut", to je isto.
Istu ikonu kopiraj sa cd-a, i zalijepi na to mjesto gdje je ta ikona, trazit ce zamjenu, i ti je potvrdi.
Malo ceprkaj, tako ces i naucit
Raja hvala vam svima hvala @bilalu @quaresmi i @mozgu :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 11 apr 2011, 00:27

e ovako...danas mi se slucajno pojavila nekakva plava boja oko imena ikona na desktopu i sada kad refreshujem desktop bude mi sporije...zna li iko da to skinem..inace, prije nije bilo nikakve boje...valjda ste skontali u cemu je problem
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 11 apr 2011, 09:24

Desni klik na desktop/properties/desktop/customize desktop/web e sad ako ti se u ovom pgdje pise web pages pojavilo nesto obrisi ga i nemoj nista da je oznaceno. Trebalo bi samo da ima my current home page al ne treba ni ona bit oznace. Nadam se da si shvatio :D

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 11 apr 2011, 12:35

adn_sah je napisao/la:Desni klik na desktop/properties/desktop/customize desktop/web e sad ako ti se u ovom pgdje pise web pages pojavilo nesto obrisi ga i nemoj nista da je oznaceno. Trebalo bi samo da ima my current home page al ne treba ni ona bit oznace. Nadam se da si shvatio :D
e hvala ti puno jarane, napravio sam ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 11 apr 2011, 16:53

adn_sah je napisao/la:Imam jedan video koji zelim da "skinem" sa interneta. Medjutim nigdje nema download ili nesta slicno. Da li postoji nacin da se skine i ako postoji kako. HVALA evo video ako ce vam biti lakse
http://www.tabor.tv/video/561/S.+%C3%9A ... %C3%A1slav

PA IMAL IKO DA MENI POMOGNE :D

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 11 apr 2011, 16:57

Ev ovako:
ukucaj na gugl keepvid i otvori ga.
zatim kopiraj adresu ovoga sto zelis skinut www.....i zalijepi u ovaj keepvid i download

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 11 apr 2011, 17:00

adn_sah je napisao/la:
adn_sah je napisao/la:Imam jedan video koji zelim da "skinem" sa interneta. Medjutim nigdje nema download ili nesta slicno. Da li postoji nacin da se skine i ako postoji kako. HVALA evo video ako ce vam biti lakse

Ukoliko koristis Mozilu, evo ti rijesenja:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... oadhelper/

Instaliraj to, pokreni mozilu ponovo, pokraj dugmeta refresh pojavit ce ti se ova ikona, kao ova:
slika

Klikni na nju i download video sa te stranice ili bilo koje druge, nadam se da je pomoglo :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 apr 2011, 17:59

Skineš sebi real player sp, instaliraš ga fino, i ponovo pokreneš browser koji koristiš i onda iznad svakog videa ćeš imati opciju download this video. kao na ovoj slici ispod ;)

slika

A ako želite skidati video sa youtube i HD kvaliteti, definitivno najbolja stranica za to je www.keep-tube.com ;)

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 11 apr 2011, 20:12

guber90 je napisao/la:
adn_sah je napisao/la:

Ukoliko koristis Mozilu, evo ti rijesenja:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... oadhelper/

Instaliraj to, pokreni mozilu ponovo, pokraj dugmeta refresh pojavit ce ti se ova ikona, kao ova:
slika

Klikni na nju i download video sa te stranice ili bilo koje druge, nadam se da je pomoglo :).

Probo, ne moze. Kad otvorim ovu stranicu, nista. Ne vrte se ovi krugovi, samo sivi i ne mogu da ih kliknem

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 11 apr 2011, 20:15

e care skini internet download manager i mozes sve skidati preko njega, video, filmove, programi, pjesme, znaci sve..kad udjes recimo na youtube, odmah iznad videa ti pise "download this video" ili ako ima vise videa na jednoj stranici pise ti "download video from this page" i ti izaberes koji ces video ;) ja koristim ovaj ;)

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 11 apr 2011, 20:16

anonymousHD je napisao/la:Skineš sebi real player sp, instaliraš ga fino, i ponovo pokreneš browser koji koristiš i onda iznad svakog videa ćeš imati opciju download this video. kao na ovoj slici ispod ;)

slika

A ako želite skidati video sa youtube i HD kvaliteti, definitivno najbolja stranica za to je http://www.keep-tube.com ;)
Evo moze to HVALA :D

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 12 apr 2011, 13:32

Pokusavam obrisati folder ali non stop mi javlja da je otvoren negdje u sistemu.Isao na Task Manager nije otvoreno,restartovo racunar opet nece...

Morel ko pomoci ;)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 apr 2011, 13:40

Restartuj računar, kad se počne paliti pritisni F8 i pokreni u SAFE MODE i kad ti se upali, možeš delete folder. 100% radi, provjereno.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 13 apr 2011, 03:22

E brate hvala uspjelo je ;)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 apr 2011, 21:21

E ljudi imam problem . Neće da mi otvori CD drive a unutra mi je neki cd . Pokušavao sam i na ono izbaci i na ono dugme dole ali ništa , džaba

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.