Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

killafrommanilla
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la killafrommanilla » 14 feb 2025, 12:07

fanatik19 je napisao/la:
14 feb 2025, 10:28
killafrommanilla je napisao/la:
14 feb 2025, 10:22
O svemu bi ti naglabao ali jednostavno pitanje preskaces :mrgreen:

Ako je unistio i oslabio reprezentaciju koja je gubila od Luksemburga, kako si optimistican i smatras da je trebao najaviti prvo mjesto :mrgreen:
Pa napisao sam ti na osnovu cega gajim optimizam, jesil slijep?
Na osnovu "nikad lakše grupe" i "nikad boljeg rasporeda" a kažeš da je unazadio reprezentaciju koja je gubila od 10x slabijih reprezentacija od Austrije i Rumunije. Kontaš li da je to kontradiktorno, da ne možeš reći da smo gori nego tada a očekivati da dobijemo 10x jače reprezentacije i da budemo prvi. Ili smo napredovali dovoljno da napadnemo prvo mjesto ili smo kita. Ne možeš imati oba mišljenja, mislim - ti možeš očito, ali to je ipak za Dr. Housea slučaj.

Priznaj da ne možeš Barbareza očima i da ovaj optimizam gajiš kako bi ga se što prije otjeralo i sve pet, znat ćemo da si pokvaren i gotovo, ovako mislimo da si luuuud :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 14 feb 2025, 12:12

14 feb 2025, 12:07
fanatik19 je napisao/la:
14 feb 2025, 10:22
O svemu bi ti naglabao ali jednostavno pitanje preskaces :mrgreen:

Ako je unistio i oslabio reprezentaciju koja je gubila od Luksemburga, kako si optimistican i smatras da je trebao najaviti prvo mjesto :mrgreen:
Na osnovu "nikad lakše grupe" i "nikad boljeg rasporeda" a kažeš da je unazadio reprezentaciju koja je gubila od 10x slabijih reprezentacija od Austrije i Rumunije. Kontaš li da je to kontradiktorno, da ne možeš reći da smo gori nego tada a očekivati da dobijemo 10x jače reprezentacije i da budemo prvi. Ili smo napredovali dovoljno da napadnemo prvo mjesto ili smo kita. Ne možeš imati oba mišljenja, mislim - ti možeš očito, ali to je ipak za Dr. Housea slučaj.
Pa zar nije selektor krenuo sa ciscenjem kako si rekao smeca od reprezentacije koja je btw. pobijedila i Austriju i Rumuniju sa Civom, Todorovicem i Duljevicem?
Ako smo mogli igrat sa smecem ravnopravno i izac kao pobjednici, ko mi brani da budem optimist opet sa smecem?
KAd smo to izg od Austrije? :D

Defanzivnivezni
Kontakt:

Post Postao/la Defanzivnivezni » 14 feb 2025, 12:28

Realno, imajući u vidu raspad sistema do Hadžibegića i podmlađivanje ekipe od Sergeja , a kroz tekme u najjačoj grupi LN, sve iznad 3. mjesta u predstojećim kvalama je za dočeka na trgu kod Vječne vatre.
Ovdje se izgleda mora ponavljati da Sergej i njegov stručni štab imaju mandat do 2028 slože ekipu koja će biti aspirant za prva 2 mjesta u kvalama za SP.
Sve drugo je jeftin spin.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 feb 2025, 12:44

Kockaru, dovedi Vukovica :)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Defanzivnivezni
Kontakt:

Post Postao/la Defanzivnivezni » 14 feb 2025, 12:56

bhsport je napisao/la:
14 feb 2025, 12:44
Kockaru, dovedi Vukovica :)
Nije ga Sergej otjerao pa da ga vraća. :kafa:
Otjerali su ga komentari na društvenim mrežama.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 feb 2025, 13:02

fanatik19 je napisao/la:
14 feb 2025, 12:12
fanatik19 je napisao/la:

Pa zar nije selektor krenuo sa ciscenjem kako si rekao smeca od reprezentacije koja je btw. pobijedila i Austriju i Rumuniju sa Civom, Todorovicem i Duljevicem?
Ako smo mogli igrat sa smecem ravnopravno i izac kao pobjednici, ko mi brani da budem optimist opet sa smecem?
Znaĉi, da u budućnosti priželjkujemo Švicarce, i njih po tvojoj logici treba da tučemo, kad smo to izgubili od njih, nikad nam boda nisu uzeli? :mrgreen:

A s Norveškom blagi favoriti bi trebali da budemo, dok se već sa Belgijom ne zna, tu smo bara-bara :mrgreen:

Nemoj me više citirati živ bio, budi optimist iz svojih poganih razloga i to je to.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 14 feb 2025, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 14 feb 2025, 13:03

Ako ne pozove Muftica, Jasica, Krunica, Memica, Malesa, Bilbiju i Bieretha, gubi moju podrsku
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 feb 2025, 13:07

19vendetta87 je napisao/la:
14 feb 2025, 13:03
Ako ne pozove Muftica, Jasica, Krunica, Memica, Malesa, Bilbiju i Bieretha, gubi moju podrsku
+1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 14 feb 2025, 13:07

14 feb 2025, 13:02
fanatik19 je napisao/la:
14 feb 2025, 12:12

Znaĉi, da u budućnosti priželjkujemo Švicarce, i njih po tvojoj logici treba da tučemo, kad smo to izgubili od njih, nikad nam boda nisu uzeli? :mrgreen:
Joj al se bezuspješno izmotavaš :urnebes:
Nisi loš u ovim igrama živaca ali sam sebi probleme praviš :mrgreen:
Nego reci mi kad nas je to Austrija pobijedila, zaboravio si to? :D

P.S.- kazes da je ravnopravna borba za 2. Mjesto realna i ostvarljiva a Rumuni nakon debakla u LN i ispadanja u C diviziju završili prvi u kvalama za EURO u grupi sa Švicarskom :urnebes:

Da vidim kakav je sad odgovor, ocekujem saltanje na Bobaja i Velez :rol:

Ti si pisao kako su nas 10 puta slabije reprezentacije Austrije i Rumunije dobijale a zapravo si s tim komentarom samo sebi smetnju napravio :bih:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 feb 2025, 13:12

Eto koliko Rumuni shvataju ozbiljno tu LN gdje ti gajiš optimizam zbog pobjede od 1:0, a još imaš i poraz od 4:1 :mrgreen: I mi smo isto tako počeli, u LN nešto isprobavamo a kvale ćemo jako :mrgreen:

Priznaš da imaš lično nešto s Barbarezom, ne sviđa ti se, ružan, uskratio ti nešto i onda te prestanemo pišati svi sa podforuma i gotovo :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 14 feb 2025, 13:17

14 feb 2025, 13:12
Eto koliko Rumuni shvataju ozbiljno tu LN gdje ti gajiš optimizam zbog pobjede od 1:0, a još imaš i poraz od 4:1 :mrgreen:

Priznaš da imaš lično nešto s Barbarezom, ne sviđa ti se, ružan, uskratio ti nešto i onda te prestanemo pišati svi sa podforuma i gotovo :mrgreen:
Ahahahahahahahaha pa imamo poraz u rezultatski nebitnoj utakmici gdje su oni izveli haman najjacu postavu i opet su uprkos toj pobjedi zavrsili zadnji a mi prvi. :urnebes:

Kad nad je Austrija dobila brato bolan ne rece mi? :D :)

Pa ne vidim nesto da me iko pisa ovdje, izuzev iluzorne slike u tvojoj glavi i cinjenice da ti nisam smetnja nego da sam sebi skaces u usta iz posta u post i ja ti samo ukazujem na to a ti opet lupetas :rol:

slika

Toliko visoko misljenje imas o sebi da govoris kako si nabio komplekse ljudima u trenucima dok se sprdaju s tobom :rol:
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 14 feb 2025, 13:21, ukupno mijenjano 2 puta.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 14 feb 2025, 13:18

A Janelta?

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 14 feb 2025, 13:23

SetoKaiba je napisao/la:
14 feb 2025, 13:18
A Janelta?
U pravu si. Njega sam zaboravio.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 feb 2025, 13:24

Nakon SP2014, svaka kvalifikaciona grupa za EP je bila laksa za direktan plasman na zavrsnicu od ove za SP2026, pa se nismo uspjeli niti jednom kvalifikovati, a imali smo jaci sastav.

Ova Austrija i Rumunija su jaci od Slovacke i Luksemburga iz prošlih kvalifikacija, od Finske i Grčke iz kvalifikacija za EP prije toga ili Walesa i Izraela prije toga.
Sad odjednom toliki optimizam iako su protivnici jaci nego ranije u prošlosti, iako smo mi slabiji nego ranije u prošlosti.
Na čemu gajite optimizam?! - pa upravo na ovoj ekipi koja vodi reprezentaciju, samo to neki ne zele priznati.
Zamislimo da nije bilo ove ekipe, ko bi nam igrao u prvih 11, a ko bi nam bio na klupi. Koju bazu reprezentativaca bismo imali.

Ovaj strucni stab je od gofana napravio pitu. Zapravo, jos uvijek pravi. Mukotrpan je to proces koji su samo oni mogli iznijeti. Niko drugi.
Zar se Savo nije izmaknuo?!

Dakle, to sto ćemo se možda i moći potuci za 1.mjesto u grupi, to je zahvaljujući radu i trudu Barbareza, SS i dir. Spahica. Isključivo zahvaljujući njima.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 14 feb 2025, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 14 feb 2025, 13:25

Kadgod uđeš na temu, ovaj fanatik se raspravlja s nekim u kilometarskim postovima. :crazy:

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 14 feb 2025, 13:27

SetoKaiba je napisao/la:
14 feb 2025, 13:25
Kadgod uđeš na temu, ovaj fanatik se raspravlja s nekim u kilometarskim postovima. :crazy:
Uglavnom jedni te isti likovi, obozavatelji lika i djela Barbareza :D
Uglavnom tvojih par duzih upisa o njemu je ustvari ono zbog cega ga ovako blatim, samo sto kod mene ne zna nego otici do unedogled :opaopa:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 14 feb 2025, 15:46

Ako pored Malica i Muharemovica pozove opet Mujakica ili nekog drugog levata ala Mujakica, onda po meni sva njegova prica pada u vodu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 feb 2025, 16:13

killafrommanilla i hurem na barbarezovom payrollu nema drugog objasnjenja za ovo :think:

Defanzivnivezni
Kontakt:

Post Postao/la Defanzivnivezni » 14 feb 2025, 17:21

QUARTERBACK je napisao/la:
14 feb 2025, 16:13
killafrommanilla i hurem na barbarezovom payrollu nema drugog objasnjenja za ovo :think:
Najprije da ste ti fanatik19 i još par hejtera na platnoj listi menadžerčića poput Husare koji su dobili **** od SS i selektora.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 feb 2025, 17:43

Defanzivnivezni je napisao/la:
14 feb 2025, 17:21
QUARTERBACK je napisao/la:
14 feb 2025, 16:13
Najprije da ste ti fanatik19 i još par hejtera na platnoj listi menadžerčića poput Husare koji su dobili **** od SS i selektora.
oj dje ces me s husarom u vezu dovoditi to me vise pogodilo nego da si mi mater opsovo :think:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, kakarut, Vaya i 33 gosta.