Fall se oprostio od reprezentacije
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa dobro, imaju ljudi veliku bazu igraca, logicno da ce isprobati i druge opcije, da vide kakvi su drugi. Nema teorije da obje utakmice popuse po 15+ razlike, koliko vec i da ne odu na EB.
Opet su favoriti i sa ovim sastavom.
Dzaba nama poraz Hrvatske od Francuske ako mi u nekoj ludoj utakmici zijanimo od Kipra.
Opet su favoriti i sa ovim sastavom.
Dzaba nama poraz Hrvatske od Francuske ako mi u nekoj ludoj utakmici zijanimo od Kipra.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ostadose Francuzi bez trojice igraca iz startne petorke, i to na pozicijama gdje nemaju adekvatne zamjene. Da je otpao bilo ko na bekovskim pozicijama, u rosteru vec imaju drugog koji je slicne kvalitete, a i medju ovima koji nisu nikako pozvani. I ovakvi su jaci od Hrvata, ali Boga mi razlika je sve manja. Dodatni problem je i to sto skupina ovih igraca nikad nije igrala zajedno. Da igramo protiv njih kod kuce, vjerovao bih u nasu pobjedu. Ovako je vec drugacija situacija...
Kod nas ce se na pozicijama 1 i 2 rotirati Castaneda, Atic i Musa, na poziciji 3 Lazic i Vrabac, a na pozicijama 4 i 5 Alibegovic, Kamenjas, Halilovic i mozda Penava. Samo molim Allaha da svi dodju zdravi na okupljanje...
Kod nas ce se na pozicijama 1 i 2 rotirati Castaneda, Atic i Musa, na poziciji 3 Lazic i Vrabac, a na pozicijama 4 i 5 Alibegovic, Kamenjas, Halilovic i mozda Penava. Samo molim Allaha da svi dodju zdravi na okupljanje...
Ma znam, ali meni nekako draze bilo da prodjemo na EB pred punim Mejdanom, nego da ga ganjamo u Orleanu...

- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Oporaviće se i Poirier i Furnier do utakmice s nama.
O ovome je Adis govorio nakon utakmice u Skenderiji.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Meni bi bilo pak najdraže dapokvareni Francuzi ispadnu.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
- relativizam
- Kontakt:
kad smo mi sa vrabcem ,lazicem koji i ne igra kosarku,gegom i aticem dobili hrvatsku moze onda i frnacuska sa petom postavomGhuraba je napisao/la: ↑13 feb 2025, 20:17Ostadose Francuzi bez trojice igraca iz startne petorke, i to na pozicijama gdje nemaju adekvatne zamjene. Da je otpao bilo ko na bekovskim pozicijama, u rosteru vec imaju drugog koji je slicne kvalitete, a i medju ovima koji nisu nikako pozvani. I ovakvi su jaci od Hrvata, ali Boga mi razlika je sve manja. Dodatni problem je i to sto skupina ovih igraca nikad nije igrala zajedno. Da igramo protiv njih kod kuce, vjerovao bih u nasu pobjedu. Ovako je vec drugacija situacija...
Svaka čast na komentar. Ovdje prave od Hrvatske velesilu a od Jažina Skenderijiurelativizam je napisao/la: ↑14 feb 2025, 08:37kad smo mi sa vrabcem ,lazicem koji i ne igra kosarku,gegom i aticem dobili hrvatsku moze onda i frnacuska sa petom postavomGhuraba je napisao/la: ↑13 feb 2025, 20:17Ostadose Francuzi bez trojice igraca iz startne petorke, i to na pozicijama gdje nemaju adekvatne zamjene. Da je otpao bilo ko na bekovskim pozicijama, u rosteru vec imaju drugog koji je slicne kvalitete, a i medju ovima koji nisu nikako pozvani. I ovakvi su jaci od Hrvata, ali Boga mi razlika je sve manja. Dodatni problem je i to sto skupina ovih igraca nikad nije igrala zajedno. Da igramo protiv njih kod kuce, vjerovao bih u nasu pobjedu. Ovako je vec drugacija situacija...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- Shategabri
- Kontakt:
Musa ne bude li igrao večeras kup zaboravite na njega.
Nema šanse da će ga pustiti iz povrede na reprezentativno okupljanje.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Poirier i Furnier nece uopste igrati predstojece utakmice jer su otpali sa spiska, a pozvani drugi igraci kao zamjene.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:36Oporaviće se i Poirier i Furnier do utakmice s nama.
O ovome je Adis govorio nakon utakmice u Skenderiji.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Spisak igraca kod Hrvatske.Preliminary Squad: Ivan Bogdanovic, Luka Bozic, Danko Brankovic, Filip Bundovic, Dario Dreznjak, Mateo Dreznjak, Mario Hezonja, Andrija Jelavic, Antonio Jordano, Borna Kapusta, Krsevan Klarica, Filip Kruslin, Kresimir Ljubicic, Marin Maric, Dominik Mavra, Toni Perkovic, Kresimir Radovic, Marko Ramljak, Michael Ruzic, Luka Samanic, Antonio Sikiric, David Skara, Jaleen Smith, Ivan Vranes
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ma ne pitaju se oni puno. Sve je do Francuza i njihove zelje za igrom u tom mecu.DamirT je napisao/la: ↑14 feb 2025, 12:01Spisak igraca kod Hrvatske.Preliminary Squad: Ivan Bogdanovic, Luka Bozic, Danko Brankovic, Filip Bundovic, Dario Dreznjak, Mateo Dreznjak, Mario Hezonja, Andrija Jelavic, Antonio Jordano, Borna Kapusta, Krsevan Klarica, Filip Kruslin, Kresimir Ljubicic, Marin Maric, Dominik Mavra, Toni Perkovic, Kresimir Radovic, Marko Ramljak, Michael Ruzic, Luka Samanic, Antonio Sikiric, David Skara, Jaleen Smith, Ivan Vranes
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Trenirao je danas. Objavio Real na FB slike sa treninga.Shategabri je napisao/la: ↑14 feb 2025, 11:14Musa ne bude li igrao večeras kup zaboravite na njega.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na ovom spisku ima pristojnih 12 igraca...
Nema sta, bice zanimljiva utakmica u Jazinama...
Da nam bude na hajr...
Samo da ne bude vise otkaza za Francuze, a da Hezonju uhvati opet ona sracka jedno 7 dana, kao sto ga je uhvatila na pocetku sezone...
Nema sta, bice zanimljiva utakmica u Jazinama...
Da nam bude na hajr...
Samo da ne bude vise otkaza za Francuze, a da Hezonju uhvati opet ona sracka jedno 7 dana, kao sto ga je uhvatila na pocetku sezone...

Ima ali nista specijalno. Ne znam koliko igraca je na ovom spisku, a da nije bilo u novembru protiv nas.
Ja gledam njihov spisak i molim Boga da ne procitam prezime Zizic

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑14 feb 2025, 14:05Trenirao je danas. Objavio Real na FB slike sa treninga.Shategabri je napisao/la: ↑14 feb 2025, 11:14Musa ne bude li igrao večeras kup zaboravite na njega.

Koševo Zapad
Ne treba njih u potpunosti zanemarivati...ali ima ovdje lijepih igraca...
Smith-Bozic-Hezonja-Samanic-Brankovic + 3000 ljudi u onoj maloj sali... nije to za podcijeniti...
Nema Zizica, povrijedjen je na par mjeseci...hvala Bogu...
Samo da ne bude vise otkazivanja kod Francuske, a da kod nas Musa bude fit...
P.S. Ni jedan mediji, pa ni u Hrvatskoj nije jos objavio da je izasao spisak... Kod njih je stvarno atmosfera oko kosarke grohnula dobro...
Ne bi ni ja vidio da nisam otisao na stranicu Fibe.Vaya je napisao/la: ↑14 feb 2025, 14:48Ne treba njih u potpunosti zanemarivati...ali ima ovdje lijepih igraca...
Smith-Bozic-Hezonja-Samanic-Brankovic + 3000 ljudi u onoj maloj sali... nije to za podcijeniti...
Nema Zizica, povrijedjen je na par mjeseci...hvala Bogu...
Samo da ne bude vise otkazivanja kod Francuske, a da kod nas Musa bude fit...
P.S. Ni jedan mediji, pa ni u Hrvatskoj nije jos objavio da je izasao spisak... Kod njih je stvarno atmosfera oko kosarke grohnula dobro...
Ima lijepih, ali ce vjerovatno igrati istih 12 kao i protiv nas. Samo da Francuzi ne dodju sa boliqrcem u Zadar. Onda stvarno ne znam kako Hrvati mogu dobiti.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je