Ako pisem bez dlake na jeziku, bez ulizivanja i realno pokazem neko znanje o fudbalu u odnosu na silna lupanja ovdje i odgovorim nekad na neosnovane uvrede i provokacije, ...
Znaci to se danas zove Ego.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Prozivas me cesto isticuci moje ime pa mi je postalo strasno iritantno citati ovo.hurem je napisao/la: ↑13 feb 2025, 18:22Pa vidi Fanatice...sam si se pronašao. Nigdje imena nisam spomenuo.
Da ima takvih likova, ima. Uvijek ih je bilo i bit će. Njihovo zajednicko ime je "psihopate". I pitanje je kome treba psihijatar, tebi ili meni?!
Ima ih kojima je drago zbog 7:0 protiv Njemačke.
Ima ih koji su podržavali Savu bez obzira na sramotne poraze od Luksemburga i Slovacke. Pored toga ništa dobro za našu reprezentaciju nije uradio. Treba ga istrpiti za baraz?!
Ovamo ljudi se slomise zbog boljeg sutra za reprezentaciju ali hajmo ih rušiti jer su tobože s drugom i novom postavom gubili od Engleske, Njemačke, Nizozemske, Italije...
Mozda da je Barbarez izgubio od Luksemburga i Slovacke...mozda tada ne bi bilo blaćenja i tjeranja. Pitam se?!![]()
Ako ista pratis na ovom forumu trebao bi vidjeti da sam neko ko brzinom svjetlosti dijeli G/A nasih igraca
Kakav glupan, ne shvata da je to u kontekstu sirenja pozitive al se uhvatio tog dijela. Jest eto zive ljudi pod kamenom pa nmgu sami nac, hvala ti sto si me prosvjetlio..killafrommanilla je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:22Ako ista pratis na ovom forumu trebao bi vidjeti da sam neko ko brzinom svjetlosti dijeli G/A nasih igraca![]()
Kad odlucis javi se slinavac. Takav poganluk bije iz tebe i jos par likova ovdje da je to nevjerovatno.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:22ali vješto i hinjavo pripremaš teren da ispljuješ sve ako završimo recimo treći u grupi, što je realan domet ove reprezentacije trenutno.Ako ista pratis na ovom forumu trebao bi vidjeti da sam neko ko brzinom svjetlosti dijeli G/A nasih igraca
Treći po jačini, i naravno da i ja očekujem ravnopravnu borbu za drugo mjesto, s ovim nisam isključio da završimo treći uz neki prihvatljiv zaostatak za drugim. Meni je to skroz ok, realno, borba za drugo, završimo treći, dobijemo ove ispod sve, realnost.fanatik19 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:32Kad odlucis javi se slinavac. Takav poganluk bije iz tebe i jos par likova ovdje da je to nevjerovatno.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:22ali vješto i hinjavo pripremaš teren da ispljuješ sve ako završimo recimo treći u grupi, što je realan domet ove reprezentacije trenutno.Ako ista pratis na ovom forumu trebao bi vidjeti da sam neko ko brzinom svjetlosti dijeli G/A nasih igraca
![]()
Pa tebi ne treba nikakav protivnik na forumu, ti si sam sebi protivnikkillafrommanilla je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:35ista ona reprezentacija koju školuje Luksemburgfanatik19 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:32Kad odlucis javi se slinavac. Takav poganluk bije iz tebe i jos par likova ovdje da je to nevjerovatno.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:22
ali vješto i hinjavo pripremaš teren da ispljuješ sve ako završimo recimo treći u grupi, što je realan domet ove reprezentacije trenutno.
![]()
![]()
killafrommanilla je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:40Pa znači pojačao nas je Barbarez, podmladio, odradio dobar posao, pripremio jaču ekipu je li
Ili smo još gori nego tad zbog wannabe selektora ali si optimističan jako, ne kontam nikako![]()
Pa sam si rekao da je ove Barbarezove momke odučio Luksemburg, ne znam gdje je problem?Idemo yebat majku Austriji i Rumuniji, ista ona reprezentacija koju školuje Luksemburg
Ja rekao Barbarezove momke da je oducio Luksemburg?fanatik19 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:48killafrommanilla je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:40Pa znači pojačao nas je Barbarez, podmladio, odradio dobar posao, pripremio jaču ekipu je li
Ili smo još gori nego tad zbog wannabe selektora ali si optimističan jako, ne kontam nikako
Pa sam si rekao da je ove Barbarezove momke odučio Luksemburg, ne znam gdje je problem?Idemo yebat majku Austriji i Rumuniji, ista ona reprezentacija koju školuje Luksemburg
Ako pak nije tako, onda smo s njima upisali najtezi poraz u historiji. Uglavnom, nijedna ti varijanta ne ide u prilog.![]()
Zayebo si, yebiga hahha
P.S.- optimizam gradim najvise zbog jedne od najlaksih grupa ikad i daleko najpovoljnijeg rasporeda ikad u historiji kvalifikacija a najmanje zbog wannabe selektora i jos vecih ublehasa iz strucnog staba![]()
Samo da se Rumunija prezivi idemo mi na Svjetsko aBd![]()
Sto si zapjenio bolan, opusti sekillafrommanilla je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:58Je li ti shizofrenija ne da da citas i razumijes to sto citas ili ne kontam, cuj Barbarezove momke lololofanatik19 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:48killafrommanilla je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:40Pa znači pojačao nas je Barbarez, podmladio, odradio dobar posao, pripremio jaču ekipu je li
Ili smo još gori nego tad zbog wannabe selektora ali si optimističan jako, ne kontam nikako
Ako pak nije tako, onda smo s njima upisali najtezi poraz u historiji. Uglavnom, nijedna ti varijanta ne ide u prilog.![]()
Zayebo si, yebiga hahha
P.S.- optimizam gradim najvise zbog jedne od najlaksih grupa ikad i daleko najpovoljnijeg rasporeda ikad u historiji kvalifikacija a najmanje zbog wannabe selektora i jos vecih ublehasa iz strucnog staba![]()
Samo da se Rumunija prezivi idemo mi na Svjetsko aBd![]()
![]()
Kad odlucis javi se slinavac. Takav poganluk bije iz tebe i jos par likova ovdje da je to nevjerovatno
Platicu ti ja qrvu buraz, nemoj da te sramota bude, samo recikillafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:06
Kad odlucis javi se slinavac. Takav poganluk bije iz tebe i jos par likova ovdje da je to nevjerovatno![]()
I sta bi poslije, pipita pojede sva **** koja je izasrao o netalasanju , mojne vaditi iz konteksta, ne budi jadnik, nego odgovori na pitanje, jel nas Barba znaci napravio jacim za godinu i pofanatik19 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:12Platicu ti ja qrvu buraz, nemoj da te sramota bude, samo recikillafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:06
Kad odlucis javi se slinavac. Takav poganluk bije iz tebe i jos par likova ovdje da je to nevjerovatno![]()
![]()
![]()
Vadim iz konteksta, a samo kad ti nick ukucam 10 profila razlicitih nadjem koji su te u 10 dana prozivali, ne daj boze da krenem detaljnije trazit.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:15I sta bi poslije, pipita pojede sva **** koja je izasrao o netalasanju , mojne vaditi iz konteksta, ne budi jadnik, nego odgovori na pitanje, jel nas Barba znaci napravio jacim za godinu i po![]()
Mene proziva za vadjenje iz konteksta a upisi mu se zasnivaju na vadjenju dijelova iz mojih postova i tako formira recenice. Kakav bijednikkillafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2025, 00:27
Dosta, puno mi vas je dvojica, a bojim se da se možeš još rascijepati i na ovog što ne prati Velež jer mu je puno politike, a doći može i ovaj što je pratio Bobaja na treningu Veleža, lezi dok su vas dvojica![]()
Pa napisao sam ti na osnovu cega gajim optimizam, jesil slijep?killafrommanilla je napisao/la: ↑14 feb 2025, 10:22O svemu bi ti naglabao ali jednostavno pitanje preskaces![]()
Ako je unistio i oslabio reprezentaciju koja je gubila od Luksemburga, kako si optimistican i smatras da je trebao najaviti prvo mjesto![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Zglavkar i 27 gostiju.