Nikola Katić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nikola Katić
Odlicno igra i liga je jaka, Ahmedhodzic je bio najbolji stoper sto smo imali zadnji par godina a igra isto u championship.
On je trebao ići, ali koliko sam skontao nije imao zadovoljavajuću ponudu pa je otišao na posudbu da do ljeta ima gdje igrati. Na ljeto će sigurno ići iz Zuricha.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
dedo26 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:06Ma on je tu sigurno na nagovor Muslica u zadnji tren dosao. Sigurno je da nece ostati u ovom timu, pa cak i ako opstanak osiguraju. On je trebao u Rangers, ali je ovaj nas vjerovatno poslednjih dana ga namolio da dodje u Plymouth. Jasno je da je Katic za vece klubove. Glat moze igrat u nekom solidnom premierligasu poput Crystal Palace ili Bournemouth.

Sto mi znamo precijeniti igraca, to niko ne znamarlostanf1eld je napisao/la: ↑13 feb 2025, 07:09dedo26 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:06Ma on je tu sigurno na nagovor Muslica u zadnji tren dosao. Sigurno je da nece ostati u ovom timu, pa cak i ako opstanak osiguraju. On je trebao u Rangers, ali je ovaj nas vjerovatno poslednjih dana ga namolio da dodje u Plymouth. Jasno je da je Katic za vece klubove. Glat moze igrat u nekom solidnom premierligasu poput Crystal Palace ili Bournemouth.![]()
![]()
![]()
![]()

Moze jedino u u23 timove tih ekipa

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Iz krajnosti u krajnost, da nas nema, trebalo bi nas izmislit. 

Rodjeni su pitarske picke!
Scored from the floor while he was down there searching for that tooth, love it! 
Zaista nevjerovatnih 12 dana otkako je došao u klub. Upao u startnih 11 bukvalno nakon što je sletio iz aviona i potpisao za klub...i ostvarili 3 pobjede u sve 3 utakmice uz gol razliku 8:2, i to protiv ozbiljnih protivnika (WBA i Millwall, a o Liverpoolu je suvišno bilo sta govoriti).
Nek potraje do marta ova forma!

Zaista nevjerovatnih 12 dana otkako je došao u klub. Upao u startnih 11 bukvalno nakon što je sletio iz aviona i potpisao za klub...i ostvarili 3 pobjede u sve 3 utakmice uz gol razliku 8:2, i to protiv ozbiljnih protivnika (WBA i Millwall, a o Liverpoolu je suvišno bilo sta govoriti).
Nek potraje do marta ova forma!
-
- Kontakt:
Navodno pronađen samo kontakt Barbareza, no sumnja se da Spahić nije imao kredita pa je zvao s njegovog... Sačekat ćemo kraj sezone zbog vještačenja

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Napravite jos 2 3 profila pa odgovorite jedan drugom, dosadilo mi je ovakokillafrommanilla je napisao/la: ↑13 feb 2025, 13:40Navodno pronađen samo kontakt Barbareza, no sumnja se da Spahić nije imao kredita pa je zvao s njegovog... Sačekat ćemo kraj sezone zbog vještačenja![]()

Ako sudis po toj logici sto je Burnemaut dobar ove sezone onda nigdje veze. Onda je Nottinghak bolji od Celzija Sitija. Burnemaut ce vec sl sezone se borit za opstanak, zato i kazemnerkolfc je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:16Ne moze u Bournemouthu sigurno. On bi bio sretan da ostane citavu iducu sezonu Shipu, jos bolje ako to bude s Mironom.dedo26 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:06Ma on je tu sigurno na nagovor Muslica u zadnji tren dosao. Sigurno je da nece ostati u ovom timu, pa cak i ako opstanak osiguraju. On je trebao u Rangers, ali je ovaj nas vjerovatno poslednjih dana ga namolio da dodje u Plymouth. Jasno je da je Katic za vece klubove. Glat moze igrat u nekom solidnom premierligasu poput Crystal Palace ili Bournemouth.
Imaju realne sanse da ostanu, vidjet cemo kako ce dalje ici.
Iskreno kad aam dosao na ovaj forum mislio sam da ljudi ovdje imaju fudbal u malom prstu a sve vise sam sokiran. Pa ako je Rangers bio zainteresiran i blizu da ga dovede, sta su to ovi prosjecni Engleski klubovi bolji? Bore se za opstanak svake sezone, ubodu nekad ko Bournemouth ove sezone da budi dobri pa na staro opet. Ko im to igra stopera sad osim onog Guehija u Kristalu koji se isticeDamirT je napisao/la: ↑13 feb 2025, 09:18Sto mi znamo precijeniti igraca, to niko ne znamarlostanf1eld je napisao/la: ↑13 feb 2025, 07:09dedo26 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:06Ma on je tu sigurno na nagovor Muslica u zadnji tren dosao. Sigurno je da nece ostati u ovom timu, pa cak i ako opstanak osiguraju. On je trebao u Rangers, ali je ovaj nas vjerovatno poslednjih dana ga namolio da dodje u Plymouth. Jasno je da je Katic za vece klubove. Glat moze igrat u nekom solidnom premierligasu poput Crystal Palace ili Bournemouth.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moze jedino u u23 timove tih ekipa![]()
Ne, nego govorim o nacinu igre Bournemoutha. Katic nije za tu igru ni u snovima.dedo26 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:34Ako sudis po toj logici sto je Burnemaut dobar ove sezone onda nigdje veze. Onda je Nottinghak bolji od Celzija Sitija. Burnemaut ce vec sl sezone se borit za opstanak, zato i kazemnerkolfc je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:16Ne moze u Bournemouthu sigurno. On bi bio sretan da ostane citavu iducu sezonu Shipu, jos bolje ako to bude s Mironom.dedo26 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 23:06Ma on je tu sigurno na nagovor Muslica u zadnji tren dosao. Sigurno je da nece ostati u ovom timu, pa cak i ako opstanak osiguraju. On je trebao u Rangers, ali je ovaj nas vjerovatno poslednjih dana ga namolio da dodje u Plymouth. Jasno je da je Katic za vece klubove. Glat moze igrat u nekom solidnom premierligasu poput Crystal Palace ili Bournemouth.
Imaju realne sanse da ostanu, vidjet cemo kako ce dalje ici.
Ko to jos zna kakav stil igre ima Burnemaut, vjerovatno si ih gledo samo protiv Liverpoola kad igraju il ako se kockas na njih. Nevazno eto Burnemaut ili tipa Wolvesi, akcent je na nekim solidni Engleskim klubovima, nikakvo ovo precjenjivanje nije sto ovaj kaze.nerkolfc je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:47Ne, nego govorim o nacinu igre Bournemoutha. Katic nije za tu igru ni u snovima.
Kakav Katic i Premiership, kakve su to nebuloze.
Ahmethodzic igra u ekipi koja je ocigledno iznad prosjeka championshipa a opet daleko losija od vecine ekipa iz Premiershipa a Katic igra trenutno u ekipi koja je opet bila donedavno najlosija ekipa Championshipa, maltene nivo treceg ranga i da nakon dvije utakmice kazes on je za Premijer lige.
Da ima 20 godina, pa ajd, mogao bi se probiti sa jednom polusezonom u Premiership ili preko repke a ovako nema teorijske sanse da ce ijedan premiership klub ga dovesti. Mozda al mozda jedini nacin da zaigra u Premiershipu bi bio taj da ga Sheffield dovede na ljeto ako odigra ono vrhunski ovu polusezonu i to samo zato sto bi bio bagatela plus reprezentativac a oni kokuzi.
A ovako ga nijedan postojeci tim iz Premiershipa nece dovesti, bas eto oni prate igrace iz Plymotha od 28-29 godina.
Ahmethodzic igra u ekipi koja je ocigledno iznad prosjeka championshipa a opet daleko losija od vecine ekipa iz Premiershipa a Katic igra trenutno u ekipi koja je opet bila donedavno najlosija ekipa Championshipa, maltene nivo treceg ranga i da nakon dvije utakmice kazes on je za Premijer lige.
Da ima 20 godina, pa ajd, mogao bi se probiti sa jednom polusezonom u Premiership ili preko repke a ovako nema teorijske sanse da ce ijedan premiership klub ga dovesti. Mozda al mozda jedini nacin da zaigra u Premiershipu bi bio taj da ga Sheffield dovede na ljeto ako odigra ono vrhunski ovu polusezonu i to samo zato sto bi bio bagatela plus reprezentativac a oni kokuzi.
A ovako ga nijedan postojeci tim iz Premiershipa nece dovesti, bas eto oni prate igrace iz Plymotha od 28-29 godina.
Joj ljudi ne mogu vjerovat. Objasnjeno ti je sto covjek igra za Plymouth, bio je najbolji stoper Svicarske lige i na korak od RANGERSA. Dosao je Bosnjo trener, zamolio ga da odigra poluseoznu bar, da osiguraju opstanak pa onda moze i da ide. Stvarno mislis da je Katic igrac za 2ligasa koji treba da ispadne. Pa nije Katic prije ovog igrao u Olimpiji iz Ljubljane. U Plymouthu ti igraju igarci iz trece lige koji budu dobri, pa dodju u Plymouth ili cak certve. Jasno je da je tu samo na nagovor menadzera i trenera, jer je jasno i laiku da je trebao da ode u veci klub.totasef1 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 22:12Kakav Katic i Premiership, kakve su to nebuloze.
A i ja sam siguran da nece u Premeirship, samo kazem da ima kvaliteta da igra u tim nekim klubovima Premiershipa. Rangers koji je direkt prosao u Evropa ligi pored velikih klubova je eto nesto slabiji od Kristal Palasa, daj molim te.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Katić je htio u Rangers, ali ovi ga nisu htjeli nazad.dedo26 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:36
Iskreno kad aam dosao na ovaj forum mislio sam da ljudi ovdje imaju fudbal u malom prstu a sve vise sam sokiran. Pa ako je Rangers bio zainteresiran i blizu da ga dovede, sta su to ovi prosjecni Engleski klubovi bolji? Bore se za opstanak svake sezone, ubodu nekad ko Bournemouth ove sezone da budi dobri pa na staro opet. Ko im to igra stopera sad osim onog Guehija u Kristalu koji se istice
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jesi li ti stvarno ozbiljan ili trollaš?dedo26 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:36Iskreno kad aam dosao na ovaj forum mislio sam da ljudi ovdje imaju fudbal u malom prstu a sve vise sam sokiran. Pa ako je Rangers bio zainteresiran i blizu da ga dovede, sta su to ovi prosjecni Engleski klubovi bolji? Bore se za opstanak svake sezone, ubodu nekad ko Bournemouth ove sezone da budi dobri pa na staro opet. Ko im to igra stopera sad osim onog Guehija u Kristalu koji se istice
Ako si ozbiljan, sva 4 štopera Palacea (Lacroix, Guehi, Riad, Richards) ne da su bolji od Katića nego su za njega utjelovljenja Maldinija, Neste i Terryja.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gdje ti pokupi svu pamet pa ti sve troll? Slazem se, vjerovatno jesu bolji, ali nisu Maldini za njeg. Njegov je problem samo sto ima 28, da je mladji 4 godine, stavio bi ga u istu liniju s ovima. Po meni je i dalje nas najbolji stoper.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 22:24Jesi li ti stvarno ozbiljan ili trollaš?dedo26 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:36Iskreno kad aam dosao na ovaj forum mislio sam da ljudi ovdje imaju fudbal u malom prstu a sve vise sam sokiran. Pa ako je Rangers bio zainteresiran i blizu da ga dovede, sta su to ovi prosjecni Engleski klubovi bolji? Bore se za opstanak svake sezone, ubodu nekad ko Bournemouth ove sezone da budi dobri pa na staro opet. Ko im to igra stopera sad osim onog Guehija u Kristalu koji se istice
Ako si ozbiljan, sva 4 štopera Palacea (Lacroix, Guehi, Riad, Richards) ne da su bolji od Katića nego su za njega utjelovljenja Maldinija, Neste i Terryja.
Ne moze se porediti kupovna moc Rangersa i Premiership klubova kao ni kvaliteta lige. Rangers dovodi igrace za 2,3,4,5,6 miliona , championship igrace, igrace iz slabijih evropskih liga al ono ne mlade, talentovane igrace, nemaju oni vremena razvijati ih, nego daj sto bolje za manje pare da se kolju sa Celticom, ostatak lige je na nivou Engleske trece lige, tu i tamo se pojavi treci tim tipa Hearts, Aberdeen ostali rang Leyton Orijenta.
A ovamo imas Ipsvich koji potrosi 100+ miliona na pojacanja ali dovode se dobri, mladi igraci jer gledaju da naprave tim koji ce se zadrzati u Premiershipu plus igraci koje ce sutra prodati i zaraditi dobru lovu i kad ubodes sa tim pojacanjima onda vrtis pare kao Brighton i ti si vec stabilan premijerligas.
Nema nijedan premijerligas od Katica nista, nije igrao na visokoj razini prije, to sto je proglasen najboljim stoperom Svice bi igralo ulogu da ima 19, 20 -21 godinu, on ce sa 28 otici u Plymoth a neki mali niger koji je odigrao par dobrih utakmica od 19,20 godina ce otici za 10-15 miliona. eto i da nije Plymoth, da je Rangers.. Da ne znam kakvu sezonu odigra, nece ga dovesti Premijerligas a nece ni napraviti dalji iskorak tj transfer u bolji klub. Nastavio ni igrati u Rangersima i igro bi sve dok nije na ekstremno visokom nivou. Prve povrede, lose partije i to, pakuj kofere vidimo se.
Katic je OK igrac, moze nam posluziti u reprezentaciji i nadam se da hoce i nadam se da bude u sto boljoj formi i boljem klubu zbog repke ali on je daleko od Premiership kvaliteta.
A ovamo imas Ipsvich koji potrosi 100+ miliona na pojacanja ali dovode se dobri, mladi igraci jer gledaju da naprave tim koji ce se zadrzati u Premiershipu plus igraci koje ce sutra prodati i zaraditi dobru lovu i kad ubodes sa tim pojacanjima onda vrtis pare kao Brighton i ti si vec stabilan premijerligas.
Nema nijedan premijerligas od Katica nista, nije igrao na visokoj razini prije, to sto je proglasen najboljim stoperom Svice bi igralo ulogu da ima 19, 20 -21 godinu, on ce sa 28 otici u Plymoth a neki mali niger koji je odigrao par dobrih utakmica od 19,20 godina ce otici za 10-15 miliona. eto i da nije Plymoth, da je Rangers.. Da ne znam kakvu sezonu odigra, nece ga dovesti Premijerligas a nece ni napraviti dalji iskorak tj transfer u bolji klub. Nastavio ni igrati u Rangersima i igro bi sve dok nije na ekstremno visokom nivou. Prve povrede, lose partije i to, pakuj kofere vidimo se.
Katic je OK igrac, moze nam posluziti u reprezentaciji i nadam se da hoce i nadam se da bude u sto boljoj formi i boljem klubu zbog repke ali on je daleko od Premiership kvaliteta.
Kakve veze ima sto nije mladji 4 godine ?dedo26 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 22:41Gdje ti pokupi svu pamet pa ti sve troll? Slazem se, vjerovatno jesu bolji, ali nisu Maldini za njeg. Njegov je problem samo sto ima 28, da je mladji 4 godine, stavio bi ga u istu liniju s ovima. Po meni je i dalje nas najbolji stoper.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 22:24Jesi li ti stvarno ozbiljan ili trollaš?dedo26 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 21:36Iskreno kad aam dosao na ovaj forum mislio sam da ljudi ovdje imaju fudbal u malom prstu a sve vise sam sokiran. Pa ako je Rangers bio zainteresiran i blizu da ga dovede, sta su to ovi prosjecni Engleski klubovi bolji? Bore se za opstanak svake sezone, ubodu nekad ko Bournemouth ove sezone da budi dobri pa na staro opet. Ko im to igra stopera sad osim onog Guehija u Kristalu koji se istice
Nažalost čovjek nije ni blizu njihove kvalitete.
fanatik19 je napisao/la: ↑13 feb 2025, 14:27Napravite jos 2 3 profila pa odgovorite jedan drugom, dosadilo mi je ovakokillafrommanilla je napisao/la: ↑13 feb 2025, 13:40Navodno pronađen samo kontakt Barbareza, no sumnja se da Spahić nije imao kredita pa je zvao s njegovog... Sačekat ćemo kraj sezone zbog vještačenja![]()
![]()
![]()

Killa je ja Mislim iz Mostara, a ja iz krajine dzaba pokusavas spinovat….
Jesu nasli Katicev broj tel kod Spahica?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨