Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Imajednabrigada
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Imajednabrigada » 13 feb 2025, 18:48

Čuj to ja i Ego :mrgreen:

Ako pisem bez dlake na jeziku, bez ulizivanja i realno pokazem neko znanje o fudbalu u odnosu na silna lupanja ovdje i odgovorim nekad na neosnovane uvrede i provokacije, ...

Znaci to se danas zove Ego. :bih:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 13 feb 2025, 18:49

hurem je napisao/la:
13 feb 2025, 18:22
Pa vidi Fanatice...sam si se pronašao. Nigdje imena nisam spomenuo.
Da ima takvih likova, ima. Uvijek ih je bilo i bit će. Njihovo zajednicko ime je "psihopate". I pitanje je kome treba psihijatar, tebi ili meni?!
Ima ih kojima je drago zbog 7:0 protiv Njemačke.

Ima ih koji su podržavali Savu bez obzira na sramotne poraze od Luksemburga i Slovacke. Pored toga ništa dobro za našu reprezentaciju nije uradio. Treba ga istrpiti za baraz?!

Ovamo ljudi se slomise zbog boljeg sutra za reprezentaciju ali hajmo ih rušiti jer su tobože s drugom i novom postavom gubili od Engleske, Njemačke, Nizozemske, Italije...
Mozda da je Barbarez izgubio od Luksemburga i Slovacke...mozda tada ne bi bilo blaćenja i tjeranja. Pitam se?! :hmmmmm:
Prozivas me cesto isticuci moje ime pa mi je postalo strasno iritantno citati ovo.
Ako ista pratis na ovom forumu trebao bi vidjeti da sam neko ko brzinom svjetlosti dijeli G/A nasih igraca i neko ko je tu i u dobru i u zlu i ko ce uvijek kako kritikovati tako i pohvaliti dobre utakmice i igrace koji su dovedeni u Barbinom mandatu a za iste smatram da nam nisu donijeli nesto sto vec nemamo(naravno ne svi, nego pojedini od njih).

Zbog poraza protiv Njemacke nisam oka citavu vecer sklopio, generalno me malo stvari u zivotu pogadja i nervira kao reprezentativni fudbal pa je tako apsurd govorit o tome da sam neko ko je ismijavao taj poraz.

Kod tebe mi strasno smeta sto kontinuirano tvoji komentari idu u korist Barbareza a svjestan si i sam da on ima vise losih nego dobrih osobina. Takodjer, skaces za vrat svakome ko napise nesto protiv njega i uglavnom takve likove vrebas same pokusavajuci ih omalovazavat nesvjestan koliko to ofirno sa strane izgleda.
Citajuci tvoje upise o Barbarezu sve mi vise ostavlja dojam zenske koja na sve strane prica kako pare nisu bitne i na kraju zavrsi s nekim milionerom.

Kada je u pitanju Milosevic,, valjda si mogao vidjeti koliko sam bio protiv tog covjeka i koliko sam pljuvao sve sto je radio ali mu isto tako niko ne moze oduzet da je odlicno pripremio baraz protiv Ukrajine i da se Barbarez uz neke sitne korekcije trebao nasloniti na to sto je on uradio u toj utakmici, a nije. Od ljigavca kao sto je on ocekujes sve i svasta ali od nekoga kao sto je Barbarez ni u najludjim snovima.

Barbarez mi se ogadio kao licnost i to ce do kraja zivota ostat tako s obzirom da je sve sto je pricao kada je dosao i sto je godinama balio preko twittera pogazio u jako kratkom periodu i zbog toga sam ovako kivan na njega ali to ni najmanje ne znaci kako ja zelim zlo svojoj reprezentaciji. Naprotiv, uprkos svemu tome vise zelim da nas on odvede na mundijal nego da mi neko sad iskešira milion eura i ponovicu opet da sam izuzetno optimistican pred ove kvalifikacije. :bih:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 feb 2025, 23:10

Ipak je bio na utakmici u Banja Luci sa Papcom Milenkovicem i Vladanom Grujicem

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 13 feb 2025, 23:22

Ako ista pratis na ovom forumu trebao bi vidjeti da sam neko ko brzinom svjetlosti dijeli G/A nasih igraca
:rol:

Svakakvih je gluposti bilo, ali da u 2025. neko napiše vidiš kako izbacim G/A brzinom svjetlosti... prejako stvarno.

Barbarez mi se ogadio kao ličnost je ključ tvog posta. Optimizam koji imaš je nešto što svjesno forsiraš iako ti se apsolutno ništa ne sviđa u Barbarezovom mandatu, ali vješto i hinjavo pripremaš teren da ispljuješ sve ako završimo recimo treći u grupi, što je realan domet ove reprezentacije trenutno.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 13 feb 2025, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 13 feb 2025, 23:27

killafrommanilla je napisao/la:
13 feb 2025, 23:22
Ako ista pratis na ovom forumu trebao bi vidjeti da sam neko ko brzinom svjetlosti dijeli G/A nasih igraca
:rol:
Kakav glupan, ne shvata da je to u kontekstu sirenja pozitive al se uhvatio tog dijela. Jest eto zive ljudi pod kamenom pa nmgu sami nac, hvala ti sto si me prosvjetlio..

Nije mama hapu dala pred spavanje izgleda..

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 13 feb 2025, 23:32

ali vješto i hinjavo pripremaš teren da ispljuješ sve ako završimo recimo treći u grupi, što je realan domet ove reprezentacije trenutno.
Kad odlucis javi se slinavac. Takav poganluk bije iz tebe i jos par likova ovdje da je to nevjerovatno.

slika

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 13 feb 2025, 23:35

fanatik19 je napisao/la:
13 feb 2025, 23:32
ali vješto i hinjavo pripremaš teren da ispljuješ sve ako završimo recimo treći u grupi, što je realan domet ove reprezentacije trenutno.
Kad odlucis javi se slinavac. Takav poganluk bije iz tebe i jos par likova ovdje da je to nevjerovatno.

slika
Treći po jačini, i naravno da i ja očekujem ravnopravnu borbu za drugo mjesto, s ovim nisam isključio da završimo treći uz neki prihvatljiv zaostatak za drugim. Meni je to skroz ok, realno, borba za drugo, završimo treći, dobijemo ove ispod sve, realnost.

Kako ono, trebao je Barbarez izaći i reći idemo na prvo mjesto jel :mrgreen: Idemo yebat majku Austriji i Rumuniji, ista ona reprezentacija koju školuje Luksemburg :rol:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 13 feb 2025, 23:38

13 feb 2025, 23:35
fanatik19 je napisao/la:
13 feb 2025, 23:32

slika
ista ona reprezentacija koju školuje Luksemburg :rol:
Pa tebi ne treba nikakav protivnik na forumu, ti si sam sebi protivnik :urnebes:
Sta napisa lik i ostade ziv, evo jos ne vjerujem :urnebes:

Haj pogledaj sastave protiv Luksemburga u 2 utakmice po uporedi sa ovim sto tvoj wannabe selektor forsira u ovih par mjeseci :D

Vec je pocelo bezuspjesno izmotavanje ;)

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 13 feb 2025, 23:40

Pa znači pojačao nas je Barbarez, podmladio, odradio dobar posao, pripremio jaču ekipu je li :mrgreen:

Ili smo još gori nego tad zbog wannabe selektora ali si optimističan jako, ne kontam nikako :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 13 feb 2025, 23:48

13 feb 2025, 23:40
Pa znači pojačao nas je Barbarez, podmladio, odradio dobar posao, pripremio jaču ekipu je li :mrgreen:

Ili smo još gori nego tad zbog wannabe selektora ali si optimističan jako, ne kontam nikako :mrgreen:
Idemo yebat majku Austriji i Rumuniji, ista ona reprezentacija koju školuje Luksemburg
Pa sam si rekao da je ove Barbarezove momke odučio Luksemburg, ne znam gdje je problem?

Ako pak nije tako, onda smo s njima upisali najtezi poraz u historiji. Uglavnom, nijedna ti varijanta ne ide u prilog. :mrgreen:
Zayebo si, yebiga hahha

P.S.- optimizam gradim najvise zbog jedne od najlaksih grupa ikad i daleko najpovoljnijeg rasporeda ikad u historiji kvalifikacija a najmanje zbog wannabe selektora i jos vecih ublehasa iz strucnog staba :D
Samo da se Rumunija prezivi idemo mi na Svjetsko aBd :bih:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 13 feb 2025, 23:58

fanatik19 je napisao/la:
13 feb 2025, 23:48

Idemo yebat majku Austriji i Rumuniji, ista ona reprezentacija koju školuje Luksemburg
Pa sam si rekao da je ove Barbarezove momke odučio Luksemburg, ne znam gdje je problem?

Ako pak nije tako, onda smo s njima upisali najtezi poraz u historiji. Uglavnom, nijedna ti varijanta ne ide u prilog. :mrgreen:
Zayebo si, yebiga hahha

P.S.- optimizam gradim najvise zbog jedne od najlaksih grupa ikad i daleko najpovoljnijeg rasporeda ikad u historiji kvalifikacija a najmanje zbog wannabe selektora i jos vecih ublehasa iz strucnog staba :D
Ja rekao Barbarezove momke da je oducio Luksemburg?

Reprezentacija, misleci na istu onu luzersku, koju je do jucer skolovao Luksemburg, njen selektor treba za godinu i jace da najavi da ce ici na prvo mjesto? Je li ti shizofrenija ne da da citas i razumijes to sto citas ili ne kontam, cuj Barbarezove momke lololo :mrgreen:

Ako treba to da uradi po tebi, a rekao si da treba, onda je uradio vraški dobar posao i napravio 10x bolju ekipu nego tad :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 14 feb 2025, 00:00

13 feb 2025, 23:58
fanatik19 je napisao/la:
13 feb 2025, 23:48

Zayebo si, yebiga hahha

Je li ti shizofrenija ne da da citas i razumijes to sto citas ili ne kontam, cuj Barbarezove momke lololo :mrgreen:

Sto si zapjenio bolan, opusti se :D

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 feb 2025, 00:06

:urnebes:
Kad odlucis javi se slinavac. Takav poganluk bije iz tebe i jos par likova ovdje da je to nevjerovatno
slika

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 14 feb 2025, 00:12

14 feb 2025, 00:06
Kad odlucis javi se slinavac. Takav poganluk bije iz tebe i jos par likova ovdje da je to nevjerovatno
slika
Platicu ti ja qrvu buraz, nemoj da te sramota bude, samo reci :D

slika

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 feb 2025, 00:15

fanatik19 je napisao/la:
14 feb 2025, 00:12
slika

slika
I sta bi poslije, pipita pojede sva **** koja je izasrao o netalasanju , mojne vaditi iz konteksta, ne budi jadnik, nego odgovori na pitanje, jel nas Barba znaci napravio jacim za godinu i po :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 14 feb 2025, 00:22

14 feb 2025, 00:15
fanatik19 je napisao/la:
14 feb 2025, 00:12

slika

slika
I sta bi poslije, pipita pojede sva **** koja je izasrao o netalasanju , mojne vaditi iz konteksta, ne budi jadnik, nego odgovori na pitanje, jel nas Barba znaci napravio jacim za godinu i po :mrgreen:
Vadim iz konteksta, a samo kad ti nick ukucam 10 profila razlicitih nadjem koji su te u 10 dana prozivali, ne daj boze da krenem detaljnije trazit. :urnebes:

Kako nije, iskorijenio smece od reprezentacije u vidu Civica kojeg zapravo i nije svjesno prelrizio a doveo Omerovica kojeg svaki vikend oducavaju od fudbala vjeciti HNL igraci poput Lisice i Goricana :D (ne hvataj se za pozicije odma, banaliziram)

Krunic out - Sunjic in, upgrade nema sta
Katic in - Dennis out - upgrade takodjer :D
Hadziahmetovic out - Saric in

Ma treba isprobavat kako i sam kazes, svakako smo i postala zadnja rupa ovog svijeta :D

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 feb 2025, 00:27

Pa eto, onda ne možeš bit optimista, kako ybt ako smo gori, a hoćeš najave prvog mjesta. Haj sad daj tom drugom u tebi priliku da nam napiše kako i s gorom ekipom i momcima koje je kaišala svaka repka treba da najavimo prvo mjesto. A i imali smo Faruka a sad imamo wannabe selektora :rol:

Dosta, puno mi vas je dvojica, a bojim se da se možeš još rascijepati i na ovog što ne prati Velež jer mu je puno politike, a doći može i ovaj što je pratio Bobaja na treningu Veleža, lezi dok su vas dvojica :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 14 feb 2025, 00:36

14 feb 2025, 00:27

Dosta, puno mi vas je dvojica, a bojim se da se možeš još rascijepati i na ovog što ne prati Velež jer mu je puno politike, a doći može i ovaj što je pratio Bobaja na treningu Veleža, lezi dok su vas dvojica :mrgreen:
Mene proziva za vadjenje iz konteksta a upisi mu se zasnivaju na vadjenju dijelova iz mojih postova i tako formira recenice. Kakav bijednik :D
Sjecas se ti dobro sta sam napisao, ali ti ne odgovora cijeli tekst.

Nego kako ono ti rece:
Husara nakon Kenana Pirica zeli da uvali u reprezentaciju i Nardina Mulahusejnovica dok je Cipeticev poziv i forsiranje u reprezentaciji opravdano jer je tada bio najbolji bek lige i presao je u Lokomotivu i jer bi Husara gore upirao od Dzide da ga ugura da ga zsstupa AK Sport Agency kojim slucajem :D :D
Nardin je inace igrac sa Indijskim pasosom a imamo vec dovoljno ovih domacih sto su pokidali u prvom dijelu sezone kao npr najbolji igrac lige Kulasin po tvom izboru :rol:

P.S.- ova reprezentacija da ima kriterij, svi pobrojani igraci iznad ne bi se nikad spomenuli u kontekstu iste :D

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 14 feb 2025, 10:22

O svemu bi ti naglabao ali jednostavno pitanje preskaces :mrgreen:

Ako je unistio i oslabio reprezentaciju koja je gubila od Luksemburga, kako si optimistican i smatras da je trebao najaviti prvo mjesto :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 14 feb 2025, 10:28

14 feb 2025, 10:22
O svemu bi ti naglabao ali jednostavno pitanje preskaces :mrgreen:

Ako je unistio i oslabio reprezentaciju koja je gubila od Luksemburga, kako si optimistican i smatras da je trebao najaviti prvo mjesto :mrgreen:
Pa napisao sam ti na osnovu cega gajim optimizam, jesil slijep?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, boatenkk i 31 gost.