Tupadžija Rodney

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
24 karatniVensanKasel je napisao/la: ↑13 feb 2025, 12:58Tupadžija Rodney![]()
Odmah sutra nek je ugase što se mene tiče ako ne trebamo državi i ako smo samo teret koji je u minusu. Zapravo nek ne čekaju sutra, odmah danas ugasi.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 feb 2025, 10:52Kad bi bilo po ovoj tvojoj priči "neka zatvaraju", prvo bi tvoju firmu zatvorili jer su najveći dužnici u drzavi![]()
Lako je raditi i davati dobre plate, a niko te ne tjera da plaćaš doprinose i dopušta ti da poslujes u minusu![]()
drug juce si imao na tv dva intervijasljivo je napisao/la: ↑13 feb 2025, 12:21Ne mogu dokucit nikako sta se pokvari u mozgu pa da tako nesto uradis, jesu l droge, alkohol, traume...
Sto je najgore, na pocetku veza ne mozes skontati ko je kakav i koja trauma ili osobina moze u sta da se pretvori. Licno imao sam srece, a mozda i neko suprotno sa mmom, da u neke veze ne udjem iz nekih drugih razloga a ne iz razloga sto sam to ja zelio. Kad vidim djevojke za kojima sam balio u sta su se pretvorile svaki dan zahvalim svim bozanstvima sto su me spasili istih. A u ono sto sam najmanje davo sansi i u sta sam bio skeptican ispalo je super. Zamisli sad sta zensko prolazi i mora da prodje, iz ovih ili onih razloga, gdje je na neku vezu natjeralo drustvo, tradicija, otac...a ista veza ti ne odgovara.Trpis. Trpis i trpis. Kakve to sve probleme stvara, svima. Kakav je to zivot jbt.
AFD na čelu sa lezbijkom koja ima djevojku šrilanđanku a živi u švici
Pa vecina ubistava se i desava medju osobama koje su u bliskom odnosu. I ti imas vece sanse da te zena otruje nego da te neki random lik ubije na ulici. Doduse kakvo je stanje zbog Angele u Njemackoj trenutno mozda za tebe i ne vazi.
Čini mi se, da je prije par godina bio i neki Bosanac, Senad čini mi se, političar te “partije”Asteriks je napisao/la: ↑13 feb 2025, 14:08AFD koji u svojim redovima
u određenim pokrajinama ima kandidate sa migracijskom pozadinom poput Iranca Meysama Ehtema, onu malu iz Nigerije Catherinu Schmiedel, onda neke Rumune, Grke itd.
Njemačko tržište vapi za radnom snagom i kada bi imali koristi, uvezli bi i radnosposobne članove Aboridžina.
Ništa se promjenuti neće unatoč najavama, baš kao što Švabija i EU i dalje kupuju ruske energente, pa tamošnja đubriva itd., i pored sankcija.
Mislim da je njima veci problem azilanti, ljudi koji iskoristavaju socijalu i nece kurcem da maknu, a takvi najvise prave sranja realno. Ako si legalno tu, imas vizu, boravisnu dozvolu, radis i sl. ne vjerujem da ce takvi imati problem, naravno ako imaju cist background. Ko sto ranije rekoh, kurko ce njima svabo raditi poslove koje rade ljudi sa ovih prostora
Tacno ****, jutros vodio dijete u vrtic, prolazio bas kroz ovu raskrsnicu gdje se ovaj zapucao, poslije cujem nekakve sirene, citam u 10:30 se zapucao, majku im koja smo mi gospoda za njih. Ako dođe pasoš do izbora zna se kome glas ide.
I nacisti su u pocetku mrzili samo jevreje, a poslije su na red dosli romi, pa slaveni, pa svi koji nisu plava rasa...
A zive tako sto im djeca pomazu i izdrzavaju ih...avenija je napisao/la: ↑13 feb 2025, 16:22Nikad mi neće biti jasno kako danas penzioneri preguraju mjesec sa 600-700 KM. Ne znam kako nisu na ulicama, nista mi nije jasno. Totalno mi je nerealno da šute i nema socijalnih nemira. Prvi osnovni uvjet svih protesta mora biti povećanje penzije 10%.
Ja lično bi sa 600 KM umro negdje 17-18 dan od gladi.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.