Ma ja ba, jer smo mi kroz historiju imali zadnju liniju sacinjenu od igraca reala intera bayerna i junajteda. Pogotovo kad pogledamo uspjeh reprezentacije u proteklih 5 godina, i sistem koji smo izgradili, ovakav igrac koji igra u engleskoj cvajti moze samo da ga narusi.Vaya je napisao/la: ↑09 feb 2025, 19:21Ovo smo...tipicni Bosanci...iz krajnosti u krajnost...kada sam usao na forum, pomislio sam da je u pitanju crossover Jaap Stama i Rio Ferdinanda, a ne Katic...
Odigrao je odlicnu utakmicu, medjutim mi ako smo dosli do toga da svrsavamo radi fudbalera koji je u 28 godini presao u posljednju ekipu neke druge lige (pa makar to bio i Championship) i to prvenstveno za to sto je Muslic na klupi te ekipe i to je presao iz nikada goreg Zuricha, u kojem ga je trener kritikovao radi pristupa - onda definitivno treba ovu reprezentaciju ugasit...
Dobar igrac, solidan i pristojan...ok, odgovara mu ovaj otocki stil igre na snagu, na trku i slicno...ali sutra kad mu protivnicke ekipe dodju napadaci i krilni napadaci kojima tehnika cini igru, a gdje mu hercegovacka glava i svaki misic uopce nece znaciti nista, nego ce ga vozati k'o budalu, kao sto je bilo par puta do sada...onda ce biti kao razoceranja...
U prevodu, ne seri hljeba ti.