Ma eto da se mene pita i ja bi vas jos koji put ostavio da u PREMIJER LIGI igrate ali nije do mene vidicemo ajde vozdra i pusticemo vas u subotu ne bojte se hahaha....Titova-Juga je napisao/la:nostradamus je napisao/la:
E pa znas druze ko pobjedi na Piroti taj je uglavnom i Sampion ,pogledaj malo istoriju opeti istina Jeb... tako je.A Drina izgubi 6 0 i leti tako je puno toga mi odlucimo.Sta da smo ih pustili .Neko bi drhto .Ko li ono... Zato bi i dali sve da nas nema ....Da je jos koji Olimpik bilo bi extra....
Da se mene pita, vi bi svake sezone ligu prvaka igrali.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- nostradamus
Re: RSD Velež Mostar
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- Titova-Juga
- Kontakt:
nostradamus je napisao/la:
Ma eto da se mene pita i ja bi vas jos koji put ostavio da u PREMIJER LIGI igrate ali nije do mene vidicemo ajde vozdra i pusticemo vas u subotu ne bojte se hahaha....
Ti si meni bola kralj, gdje jos besplatnu komediju izvodis da navratim tebra
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
vi pustit
hahah sto me nasmija
izgibice te opet kao prosle god
5-0
hahah sto me nasmija
izgibice te opet kao prosle god
5-0
Nostradamus da se malo ohladite evo možeš pogledati na veležovom forumu, maloprije sam postavio sve dosadašnje rezultate između dva kluba, pa da ne bude svađe, interesanti su, a u subotu nadam se fer tekmi bez vrijeđanja, nek bolji pobijedi. Slažes se?nostradamus je napisao/la:Ma eto da se mene pita i ja bi vas jos koji put ostavio da u PREMIJER LIGI igrate ali nije do mene vidicemo ajde vozdra i pusticemo vas u subotu ne bojte se hahaha....Titova-Juga je napisao/la:nostradamus je napisao/la:
E pa znas druze ko pobjedi na Piroti taj je uglavnom i Sampion ,pogledaj malo istoriju opeti istina Jeb... tako je.A Drina izgubi 6 0 i leti tako je puno toga mi odlucimo.Sta da smo ih pustili .Neko bi drhto .Ko li ono... Zato bi i dali sve da nas nema ....Da je jos koji Olimpik bilo bi extra....
Da se mene pita, vi bi svake sezone ligu prvaka igrali.
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
daj nam travnil da se igramo igramo igramoooo
Yebeni ste vi u zadnje vrijeme.
Sretno do kraja. Liga je obezbijeđena, a naredne ste s nama u vrhu 

Čelik Zenica 1945
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nimla_RZ je napisao/la:Yebeni ste vi u zadnje vrijeme.Sretno do kraja. Liga je obezbijeđena, a naredne ste s nama u vrhu
Što bih Želja rek'o, "živi bili pa vidjeli" . . .

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ne mogu da vjerujem da je ovaj MUSA prije rata igrao u veležu. Nek se vrati tamo dakle je i došao, nikad čovjek od njega biti neće.
- Titova-Juga
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je ovaj MUSA prije rata igrao u veležu. Nek se vrati tamo dakle je i došao, nikad čovjek od njega biti neće.
Musa zvani realista

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
E da je realista ne bi ovo pričao. On samo sebi stvara nove neprijatelje. U subotu očekujem lijepu tekmu za oči.Titova-Juga je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je ovaj MUSA prije rata igrao u veležu. Nek se vrati tamo dakle je i došao, nikad čovjek od njega biti neće.
Musa zvani realista
**** te odbrana je Beton samo 2 gola u nastavku sezone i to 2 u Prijedoru
.

Samo jedan klub Velež Mostar
I to falio nam standardni stoper Pero tako da nije baš funkcionisala odbrana protiv Rudara.Adnel je napisao/la:**** te odbrana je Beton samo 2 gola u nastavku sezone i to 2 u Prijedoru.

Who dares, wins !
Upravu si samo naprijed, rođeni sada rasterećeno, i već treba praviti planove za novu sezonu, i abd nastaviti sa izgradnjom stadiona.NeToBoLa je napisao/la:Ma ko ih bola j... , gledaj svoja posla.
Sad se protiv Travnika vracaju u ekipu Kazazic,Velagic,Hadzidjulbic i Zolj ja mislim i nadam se jednoj dobroj utakmici i Velezovoj pobjedi i samo zelim da vidim borbenost kod momaka kao i do sada i mislim da rezultat nece izostati...Cestitao bi ovom prilikom igracima i treneru Odovicu na svemu sto su uradili u ovoj polusezoni ali sam isto za da se pocne malo mislit i na iducu sezonu jer smo ostali u ligi 99 posto
- dino_velez
- Kontakt:
volio bi da pocnu sa izgradnjem stadiona u Sjevernom Logoru...AlemC85 je napisao/la:Upravu si samo naprijed, rođeni sada rasterećeno, i već treba praviti planove za novu sezonu, i abd nastaviti sa izgradnjom stadiona.NeToBoLa je napisao/la:Ma ko ih bola j... , gledaj svoja posla.
E moj dinče volio bi i ja, vjeruj mi jer kada sam bio na utakmici protiv olimpika jesenas, jedan od navijača mi reče da ako se ikada počne raditi, da bi bio jedan od najfunkcionalnijih stadiona. Mada moje mišljenje je da i ovaj sada nije tako loš, jer je iz godine u godinu, sve ljepši i ljepši, bolje stadion od npr. 10000 gledalaca a da je skoro uvijek pun nego npr. 25000 i uvijek poluprazan i operska atmosfera, a zašto, jer je to ekonomski neisplativo i skupo održavanje takvog stadiona.dino_velez je napisao/la:volio bi da pocnu sa izgradnjem stadiona u Sjevernom Logoru...AlemC85 je napisao/la:Upravu si samo naprijed, rođeni sada rasterećeno, i već treba praviti planove za novu sezonu, i abd nastaviti sa izgradnjom stadiona.NeToBoLa je napisao/la:Ma ko ih bola j... , gledaj svoja posla.
- dino_velez
- Kontakt:
nije nimeni los sadasnji stadion, nego je samo nezgodno sto je van grada, a prevoz do stadiona je po meni los. Ja mislim da kad bi napravili stadion u Sjevernom da bi puno vise raje dolazilo. I slazem se stobom da je stadion za jedno 10.000 gledalaca gdje je paklena atmosfera bolji nego neki ogrovni stadion koji je polu prazan.AlemC85 je napisao/la: E moj dinče volio bi i ja, vjeruj mi jer kada sam bio na utakmici protiv olimpika jesenas, jedan od navijača mi reče da ako se ikada počne raditi, da bi bio jedan od najfunkcionalnijih stadiona. Mada moje mišljenje je da i ovaj sada nije tako loš, jer je iz godine u godinu, sve ljepši i ljepši, bolje stadion od npr. 10000 gledalaca a da je skoro uvijek pun nego npr. 25000 i uvijek poluprazan i operska atmosfera, a zašto, jer je to ekonomski neisplativo i skupo održavanje takvog stadiona.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Može li mi neko reći ko je za nas branio u Gradačcu prošlo kolo ?
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.