FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 07 feb 2025, 18:15

Katastrofa iskreno, 2 stopera nikad sporija nismo imali, okretni ko sleperi, bekovi harun i jovasevic valjda losi naprijed a katastrofa nazad, vezni red hadzan kurta kalesic, nema ko gurnut lopti naprijed, krila aaid za penzije a dervisagic plafon federalna, naprijed dzafic covjek nije spic uopste

I to pricamo o utakmici protiv TC, koji su federalna liga i na pocetku priprema.
Ukupno 0 100% sansi smo napravili danas
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 07 feb 2025, 18:30

Prema komentarima izgleda da ništa nije urađeno u Turskoj. Je li barem bilo borbenosti, drskosti u igri, taktički? Je li bilo šta bolje, nego što je bilo?
Samo je Sloboda iz Tuzle

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 feb 2025, 18:32

Power10 je napisao/la:
07 feb 2025, 18:30
Prema komentarima izgleda da ništa nije urađeno u Turskoj. Je li barem bilo borbenosti, drskosti u igri, taktički? Je li bilo šta bolje, nego što je bilo?
Ma kakvi. Puno bolje smo izgledali u Turskoj protiv onih Kazahstanaca, nego danas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 07 feb 2025, 18:47

DamirT je napisao/la:
07 feb 2025, 18:32
Power10 je napisao/la:
07 feb 2025, 18:30
Ma kakvi. Puno bolje smo izgledali u Turskoj protiv onih Kazahstanaca, nego danas.
Možda i jesu imali tu virozu što govori Janković. Ništa, ostaje nam rukomet, mada me i tamo nervira Mikić sa svojim taktikama
Samo je Sloboda iz Tuzle

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 feb 2025, 19:52

Ove utakmice u praksi nista ne treba da znace niti otkrivaju, obicno je tako. Ali mi nemamo pola igraca vrijedna pomena niti smo za pedalj kvalitetniji u odnosu na prvi dio sezone. Samo eto nismo prenapunjeni polovnjacima (kao u 1. dijelu), nego na svakoj poziciji manje-vise imamo dovoljno nekvalitetnih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 07 feb 2025, 21:17

Ja se stvarno ne sjecam kada smo u generalci pobijedili,ali od ovih igraca bas i ne ocekujem da mogu puno vise od ovog danas sto su pokazali.Sam Kamerunac je pokrenuo komplet ekipu u drugom poluvremenu.Da imamo bar jos dva ovakva igraca druga bi to prica bila.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 08 feb 2025, 08:42

hondas je napisao/la:
07 feb 2025, 21:17
Ja se stvarno ne sjecam kada smo u generalci pobijedili,ali od ovih igraca bas i ne ocekujem da mogu puno vise od ovog danas sto su pokazali.Sam Kamerunac je pokrenuo komplet ekipu u drugom poluvremenu.Da imamo bar jos dva ovakva igraca druga bi to prica bila.
Ja mislim da je ovo prvi put da mi ubodemo za cokoladnim hahaha
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 11 feb 2025, 12:48

Novi ugovori

Harun Hadzibeganovic
Kenan Dervisagic
Alen Kurtalic
Azir Muminovic
Eldin Hasanbegovic
Adis Hadzanovic
Said Husejinovic

novi igraci u cometu

Salih Husic
Irfan Jasarevic
Jasmin Berbic
Dino Kalesic
Kenan Lamadzema
Faris Jasarevic

Tzhc075
Kontakt:

Post Postao/la Tzhc075 » 11 feb 2025, 15:13

Ima li sta novo u svetinji??
Desava li se sta?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 feb 2025, 16:00

Samo s hajrom da sezona zavrsi, a dok do toga dodje neka nam je Bog na pomoci kako na terenu, tako i van njega.
Dovoljno je vidjeti ovoliku dozu nezainteresovanosti navijaca, publike, medija, bivsih uposlenika kluba, istaknutih sportskih radnika i ostalih i sve ti je jasno.

Kad se prvi put ispalo to je bila takva emocija, predmet rasprave i zaljenja, sve poslije toga je naviknutost i nesto ocekivano cini mi se. Tako ce biti i ovaj put kad ispadnemo.

075 ❤

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 11 feb 2025, 16:04

Hoce l’ Kamerunca registrovati makar do Bijeljine iduce kolo?
Nadam se da će barem 90% ove ekipe ostati iduče sezone u Federalnoj, ako bude u kompletu uz jos jednog stopera igrački bi bili najjači u ligi bez premca, ali znamo mi svi kakva je ta liga i na koji način se promoviše u veci rang.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 feb 2025, 16:50

VivaLaLiberta je napisao/la:
11 feb 2025, 16:04
Hoce l’ Kamerunca registrovati makar do Bijeljine iduce kolo?
Nadam se da će barem 90% ove ekipe ostati iduče sezone u Federalnoj, ako bude u kompletu uz jos jednog stopera igrački bi bili najjači u ligi bez premca, ali znamo mi svi kakva je ta liga i na koji način se promoviše u veci rang.
Ako ima ciste papire onda ga mogu i registrovati i do ove utakmice, ako nema onda ga nece reg ni za mjesec
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 feb 2025, 12:18

Beduin je napisao/la:
11 feb 2025, 16:00
Samo s hajrom da sezona zavrsi, a dok do toga dodje neka nam je Bog na pomoci kako na terenu, tako i van njega.
Dovoljno je vidjeti ovoliku dozu nezainteresovanosti navijaca, publike, medija, bivsih uposlenika kluba, istaknutih sportskih radnika i ostalih i sve ti je jasno.

Kad se prvi put ispalo to je bila takva emocija, predmet rasprave i zaljenja, sve poslije toga je naviknutost i nesto ocekivano cini mi se. Tako ce biti i ovaj put kad ispadnemo.
Zaboravio si napisati da Aci yebemo sve najmilije, da se ne zaboravi...... Moramo obiljezavati obljetnice kada je smrad napustio klub, da se ne zaboravi.
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 feb 2025, 08:01

iiiiiiii.... spektakl

075 ❤

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 feb 2025, 09:45

Sta se ovo prica da je upitna utakmica za danas i njeno odivravanje uopste?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 14 feb 2025, 10:43

fukara87 je napisao/la:
14 feb 2025, 09:45
Sta se ovo prica da je upitna utakmica za danas i njeno odivravanje uopste?
Zbog čega?
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 feb 2025, 10:57

Nisu isplacena potrazivanja prema Delicu, Bukvici i jos mnogi igraci.

Ne mogu da vjerujem da nisu jos golmana Bukvica isplatili, nije sigurno imo platu 10 milja.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 14 feb 2025, 11:11

RollingPaper je napisao/la:
14 feb 2025, 10:57
Nisu isplacena potrazivanja prema Delicu, Bukvici i jos mnogi igraci.

Ne mogu da vjerujem da nisu jos golmana Bukvica isplatili, nije sigurno imo platu 10 milja.
ma lažu ba, Acika i Mario su to odham iz svoga džepa platili. vidjeli smo da niko nije njima prijetio neodigravanjem utakmice.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 feb 2025, 11:36

Kako rekoh neki dan, premalo se ovdje zna o stanju u klubu i previse su neki retardi vjerovali prethodnoj Upravi i hvalili ih.
Ne volim glumiti insajdera pa zato ni ne pisem detalje niti obicno nagovjestavam, ali strasno je sta se radilo u klubu.
Zato su pojedinci u prvim mjesecima otisli i distancirali se od Ace, Marija i ostalih jer imaju obraza. Neki su ostali misleci da ce imati podrsku grada i ljudi, neki im obecavali pare i donacije pa se i oni distancirali kad su vidjeli da ovi nemaju cvonjka da uloze svoje i da se ne moze funkcionisati od ljubavi i dolaskom na tribinu. Sad im valja nositi etiketu grobara do kraja zivota.

075 ❤

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 14 feb 2025, 12:03

Beduin je napisao/la:
14 feb 2025, 11:36
Kako rekoh neki dan, premalo se ovdje zna o stanju u klubu i previse su neki retardi vjerovali prethodnoj Upravi i hvalili ih.
Ne volim glumiti insajdera pa zato ni ne pisem detalje niti obicno nagovjestavam, ali strasno je sta se radilo u klubu.
Zato su pojedinci u prvim mjesecima otisli i distancirali se od Ace, Marija i ostalih jer imaju obraza. Neki su ostali misleci da ce imati podrsku grada i ljudi, neki im obecavali pare i donacije pa se i oni distancirali kad su vidjeli da ovi nemaju cvonjka da uloze svoje i da se ne moze funkcionisati od ljubavi i dolaskom na tribinu. Sad im valja nositi etiketu grobara do kraja zivota.
Pa sjecas se kad sam ja pisao za Bekice kako su pregovarali sa njima, hajde oprostite pare i dobit cete ugovor. Bukvicu nisu htjeli dat papire tjerali ga da oprosti dugove. Mehmedovic je oprostio sve kao i Husejnovic, Delicu 2 plate iz sezone kad smo ispali ostali duzni ima tu jos svasta al hajd. Sve je rađeno planski i sistemski da se vadi iz ladice cim oni odu.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.