FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Katastrofa iskreno, 2 stopera nikad sporija nismo imali, okretni ko sleperi, bekovi harun i jovasevic valjda losi naprijed a katastrofa nazad, vezni red hadzan kurta kalesic, nema ko gurnut lopti naprijed, krila aaid za penzije a dervisagic plafon federalna, naprijed dzafic covjek nije spic uopste
I to pricamo o utakmici protiv TC, koji su federalna liga i na pocetku priprema.
Ukupno 0 100% sansi smo napravili danas
I to pricamo o utakmici protiv TC, koji su federalna liga i na pocetku priprema.
Ukupno 0 100% sansi smo napravili danas
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Prema komentarima izgleda da ništa nije urađeno u Turskoj. Je li barem bilo borbenosti, drskosti u igri, taktički? Je li bilo šta bolje, nego što je bilo?
Samo je Sloboda iz Tuzle
Ma kakvi. Puno bolje smo izgledali u Turskoj protiv onih Kazahstanaca, nego danas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Možda i jesu imali tu virozu što govori Janković. Ništa, ostaje nam rukomet, mada me i tamo nervira Mikić sa svojim taktikama
Samo je Sloboda iz Tuzle
- Beduin
- Kontakt:
Ove utakmice u praksi nista ne treba da znace niti otkrivaju, obicno je tako. Ali mi nemamo pola igraca vrijedna pomena niti smo za pedalj kvalitetniji u odnosu na prvi dio sezone. Samo eto nismo prenapunjeni polovnjacima (kao u 1. dijelu), nego na svakoj poziciji manje-vise imamo dovoljno nekvalitetnih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja se stvarno ne sjecam kada smo u generalci pobijedili,ali od ovih igraca bas i ne ocekujem da mogu puno vise od ovog danas sto su pokazali.Sam Kamerunac je pokrenuo komplet ekipu u drugom poluvremenu.Da imamo bar jos dva ovakva igraca druga bi to prica bila.
Ja mislim da je ovo prvi put da mi ubodemo za cokoladnim hahahahondas je napisao/la: ↑07 feb 2025, 21:17Ja se stvarno ne sjecam kada smo u generalci pobijedili,ali od ovih igraca bas i ne ocekujem da mogu puno vise od ovog danas sto su pokazali.Sam Kamerunac je pokrenuo komplet ekipu u drugom poluvremenu.Da imamo bar jos dva ovakva igraca druga bi to prica bila.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Novi ugovori
Harun Hadzibeganovic
Kenan Dervisagic
Alen Kurtalic
Azir Muminovic
Eldin Hasanbegovic
Adis Hadzanovic
Said Husejinovic
novi igraci u cometu
Salih Husic
Irfan Jasarevic
Jasmin Berbic
Dino Kalesic
Kenan Lamadzema
Faris Jasarevic
Harun Hadzibeganovic
Kenan Dervisagic
Alen Kurtalic
Azir Muminovic
Eldin Hasanbegovic
Adis Hadzanovic
Said Husejinovic
novi igraci u cometu
Salih Husic
Irfan Jasarevic
Jasmin Berbic
Dino Kalesic
Kenan Lamadzema
Faris Jasarevic
Ima li sta novo u svetinji??
Desava li se sta?
Desava li se sta?
- Beduin
- Kontakt:
Samo s hajrom da sezona zavrsi, a dok do toga dodje neka nam je Bog na pomoci kako na terenu, tako i van njega.
Dovoljno je vidjeti ovoliku dozu nezainteresovanosti navijaca, publike, medija, bivsih uposlenika kluba, istaknutih sportskih radnika i ostalih i sve ti je jasno.
Kad se prvi put ispalo to je bila takva emocija, predmet rasprave i zaljenja, sve poslije toga je naviknutost i nesto ocekivano cini mi se. Tako ce biti i ovaj put kad ispadnemo.
Dovoljno je vidjeti ovoliku dozu nezainteresovanosti navijaca, publike, medija, bivsih uposlenika kluba, istaknutih sportskih radnika i ostalih i sve ti je jasno.
Kad se prvi put ispalo to je bila takva emocija, predmet rasprave i zaljenja, sve poslije toga je naviknutost i nesto ocekivano cini mi se. Tako ce biti i ovaj put kad ispadnemo.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Hoce l’ Kamerunca registrovati makar do Bijeljine iduce kolo?
Nadam se da će barem 90% ove ekipe ostati iduče sezone u Federalnoj, ako bude u kompletu uz jos jednog stopera igrački bi bili najjači u ligi bez premca, ali znamo mi svi kakva je ta liga i na koji način se promoviše u veci rang.
Nadam se da će barem 90% ove ekipe ostati iduče sezone u Federalnoj, ako bude u kompletu uz jos jednog stopera igrački bi bili najjači u ligi bez premca, ali znamo mi svi kakva je ta liga i na koji način se promoviše u veci rang.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Ako ima ciste papire onda ga mogu i registrovati i do ove utakmice, ako nema onda ga nece reg ni za mjesecVivaLaLiberta je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:04Hoce l’ Kamerunca registrovati makar do Bijeljine iduce kolo?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Zaboravio si napisati da Aci yebemo sve najmilije, da se ne zaboravi...... Moramo obiljezavati obljetnice kada je smrad napustio klub, da se ne zaboravi.Beduin je napisao/la: ↑11 feb 2025, 16:00Samo s hajrom da sezona zavrsi, a dok do toga dodje neka nam je Bog na pomoci kako na terenu, tako i van njega.
🔴⚫️
Sta se ovo prica da je upitna utakmica za danas i njeno odivravanje uopste?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Nisu isplacena potrazivanja prema Delicu, Bukvici i jos mnogi igraci.
Ne mogu da vjerujem da nisu jos golmana Bukvica isplatili, nije sigurno imo platu 10 milja.
Ne mogu da vjerujem da nisu jos golmana Bukvica isplatili, nije sigurno imo platu 10 milja.
ma lažu ba, Acika i Mario su to odham iz svoga džepa platili. vidjeli smo da niko nije njima prijetio neodigravanjem utakmice.RollingPaper je napisao/la: ↑14 feb 2025, 10:57Nisu isplacena potrazivanja prema Delicu, Bukvici i jos mnogi igraci.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- Beduin
- Kontakt:
Kako rekoh neki dan, premalo se ovdje zna o stanju u klubu i previse su neki retardi vjerovali prethodnoj Upravi i hvalili ih.
Ne volim glumiti insajdera pa zato ni ne pisem detalje niti obicno nagovjestavam, ali strasno je sta se radilo u klubu.
Zato su pojedinci u prvim mjesecima otisli i distancirali se od Ace, Marija i ostalih jer imaju obraza. Neki su ostali misleci da ce imati podrsku grada i ljudi, neki im obecavali pare i donacije pa se i oni distancirali kad su vidjeli da ovi nemaju cvonjka da uloze svoje i da se ne moze funkcionisati od ljubavi i dolaskom na tribinu. Sad im valja nositi etiketu grobara do kraja zivota.
Ne volim glumiti insajdera pa zato ni ne pisem detalje niti obicno nagovjestavam, ali strasno je sta se radilo u klubu.
Zato su pojedinci u prvim mjesecima otisli i distancirali se od Ace, Marija i ostalih jer imaju obraza. Neki su ostali misleci da ce imati podrsku grada i ljudi, neki im obecavali pare i donacije pa se i oni distancirali kad su vidjeli da ovi nemaju cvonjka da uloze svoje i da se ne moze funkcionisati od ljubavi i dolaskom na tribinu. Sad im valja nositi etiketu grobara do kraja zivota.
075 ❤
075 ❤
Pa sjecas se kad sam ja pisao za Bekice kako su pregovarali sa njima, hajde oprostite pare i dobit cete ugovor. Bukvicu nisu htjeli dat papire tjerali ga da oprosti dugove. Mehmedovic je oprostio sve kao i Husejnovic, Delicu 2 plate iz sezone kad smo ispali ostali duzni ima tu jos svasta al hajd. Sve je rađeno planski i sistemski da se vadi iz ladice cim oni odu.Beduin je napisao/la: ↑14 feb 2025, 11:36Kako rekoh neki dan, premalo se ovdje zna o stanju u klubu i previse su neki retardi vjerovali prethodnoj Upravi i hvalili ih.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.