Ja samo kazem sta sam gledao i svakako da je ovaj tim Chelsea bolji od vrsnjaka iz Manchestera,to ne moze niko sporiti.
Jos jednom ponavljam,Pogba je dijamant kojeg samo treba pravilno brusiti i bit ce igracina.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Šta ne računaju se ovi golovi, ne kontam...QUARESMA 18<<< je napisao/la:Chelsea 3-2 Man Utddr.van nostrand je napisao/la:Danas se igra 1/2 Final The FA Youth Cup .
Chelsea - Man Utd. 13:30h ( central europe time )
http://www.thefa.com/TheFACup/FACompeti ... iew-080411
uzvratna za 7 dana, ne racunaju se ovi golovi, tako da iducu moramo pobjediti da bi odbranili naslov
Ne vazi pravilo gola u gostima.Hawking je napisao/la:Šta ne računaju se ovi golovi, ne kontam...QUARESMA 18<<< je napisao/la:Chelsea 3-2 Man Utddr.van nostrand je napisao/la:Danas se igra 1/2 Final The FA Youth Cup .
Chelsea - Man Utd. 13:30h ( central europe time )
http://www.thefa.com/TheFACup/FACompeti ... iew-080411
uzvratna za 7 dana, ne racunaju se ovi golovi, tako da iducu moramo pobjediti da bi odbranili naslov
Nek' je Anderson ozbiljan.Sir Matt je napisao/la:Ne misliš li da je Nani neozibljan za takvu vrstu meča ?
Gledaj majstore , ne možeš mi ti doć sa 3,7% ogledanih utakmica Uniteda u toku jedne sezone pa reć' da Anderson nije igrač za takvu utakmicu , ne stvarno ne možeš . Treba nam odgovoran igrač a Nani to nije . Barem nije u mjeri kao drugi nam krilni igrači . Reci mi zašto je onda Valencia ispred Nania , šta misliš prika ? Ili zašto ne može zauzeti mjesto na drugom krilu umjesto Parka recimo ? Ili zašto nema Berbatova u prvih XI već nekoliko utakmica ? Posvađao se sa Fergusonom . Raaaaajt .Nail for Real je napisao/la: Nek' je Anderson ozbiljan.
Zato sto Nani cesto "velike" utakmice odigra na niskom nivou i ne pokaze apsolutno nista dok je Anderson borac veliki i jednako moze biti dobar i u odbrani i u napadu dok za Nanija to nemogu reci, jednostavno momak zna velike meceve odigrati, u najmanju ruku, slabo.Nail for Real je napisao/la:Pa ne znam zbog cega jedan Nani nije dorastao zadatku a Anderson jeste.
Rooney88 je napisao/la:Zato sto Nani cesto "velike" utakmice odigra na niskom nivou i ne pokaze apsolutno nista dok je Anderson borac veliki i jednako moze biti dobar i u odbrani i u napadu dok za Nanija to nemogu reci, jednostavno momak zna velike meceve odigrati, u najmanju ruku, slabo.Nail for Real je napisao/la:Pa ne znam zbog cega jedan Nani nije dorastao zadatku a Anderson jeste.
Nani treba igrati sutra, na OT nikako ove sezone nije zakazao.Cartman je napisao/la:Po meni Nani treba igrat. Puno je bolji takticki ove sezone, nego ranije. Sjetite se i utakmice protiv Bayerna na svom, bio je ubjedljivo najbolji. Nadam se da ce pocet u slicnoj formaciji kao protiv Fulhama, mislim da bi Nani ubio Bosingwu. Pa zamislite taj trio Nani-Rooney-Valencia.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.