Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VolimLiverpool » 10 apr 2011, 22:51

Virtu4l je napisao/la:
reds je napisao/la:Nešto tu ne štima,prvo Kenny potpisuje ugovor pa sada dolazi Boas ? :roll:
Taj čovjek je trenutno hit na tržištu, svaka čast Keniju, ali ovaj čovjek bi mogao biti za velike domete...
Upravo.
Uz dužno poštovanje Kingu,Boas ima 33 godine ako se ne varam,za 2-3 godine mogao bi napraviti sjajan tim.Pa Bože moj,sa Portom u 25 utakmica u prvenstvu ima 23 pobjede i 2 remija.Primio je samo 9 golova.
+ EL tj.polufinale iste.

Ne krijem,nema sretnijeg čovjeka od mene na svijetu ako dođe novi Jose Mourinho na Anfield!
You'll never walk alone.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 apr 2011, 23:00

VolimLiverpool je napisao/la:@Reds
Zašto si to očekivao ? :D :?
Zato što si ga hvalio i na temi o EL. :mrgreen:

VolimLiverpool je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
reds je napisao/la:Nešto tu ne štima,prvo Kenny potpisuje ugovor pa sada dolazi Boas ? :roll:
Taj čovjek je trenutno hit na tržištu, svaka čast Keniju, ali ovaj čovjek bi mogao biti za velike domete...
Upravo.
Uz dužno poštovanje Kingu,Boas ima 33 godine ako se ne varam,za 2-3 godine mogao bi napraviti sjajan tim.Pa Bože moj,sa Portom u 25 utakmica u prvenstvu ima 23 pobjede i 2 remija.Primio je samo 9 golova.
+ EL tj.polufinale iste.

Ne krijem,nema sretnijeg čovjeka od mene na svijetu ako dođe novi Jose Mourinho na Anfield!
Ok je sve ali meni je nije jasno to što gore prvo se pregovara sa Kennyem pa sad odjednom Boas potpisao predugovor ? :roll:
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 apr 2011, 23:03

City ce ga klepiti ko da gledam. :lol:
Boas je odlican trener, ma trenercina samo takva. Ni ja ne krijem odusevljenje ukoliko dodje, no i da Kenny ostane isto bi osjecao. 8-)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 apr 2011, 23:06

Ostanak Kinga, Villas Boas, Ragnick. To su imena koja su se spominjala kao zamjena za Hodgsona. Od Ragnicka nema nista, sto znaci da je samo pitanje King ili Boas? :)

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 11 apr 2011, 01:28

King ce svakako biti tu u upravi i na svakoj tekmi, mislim kako je Boas rjesenje za duge duge staze i nasu novu eru, sto se mene tice nek povede i Hulka sa sobom. :D

Nemojte misliti da je neostvarivo ovo za Bejla, prija pola godine ja nisam mogao ni sanjati da mozemo dovesti Suareza koji je vec bio oblacen u madridov ili barcelonin dres ili Carrollov za kojim su slinili svi engleski veliki klubovi..
Mada mislim da bi nas Bejl skupo dosao, on bi kod nas igrao LB a dati preko 25-30 mil za odbrambenog je cista ludost..
Po meni najbolje rjesnje bi bio Taiwo ili ALy C. jer nam treba bas cvrst momak nazad..

Sasvim solidno rjesenje je i José Enrique nije cvrst kao ovi gore navedeni al ima daleko bolje kvalitete centarsuta i prodornosti gore navedenih..

Mure_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mure_LFC » 11 apr 2011, 06:12

Red Assassin je napisao/la:King ce svakako biti tu u upravi i na svakoj tekmi, mislim kako je Boas rjesenje za duge duge staze i nasu novu eru, sto se mene tice nek povede i Hulka sa sobom. :D

Nemojte misliti da je neostvarivo ovo za Bejla, prija pola godine ja nisam mogao ni sanjati da mozemo dovesti Suareza koji je vec bio oblacen u madridov ili barcelonin dres ili Carrollov za kojim su slinili svi engleski veliki klubovi..
Mada mislim da bi nas Bejl skupo dosao, on bi kod nas igrao LB a dati preko 25-30 mil za odbrambenog je cista ludost..
Po meni najbolje rjesnje bi bio Taiwo ili ALy C. jer nam treba bas cvrst momak nazad..

Sasvim solidno rjesenje je i José Enrique nije cvrst kao ovi gore navedeni al ima daleko bolje kvalitete centarsuta i prodornosti gore navedenih..
ma daj ljudi Bejl je prenapuhan igrac sta vam je jos jedna povreda i nema ga nek je on mlad al je on previse iznenada postao dobar a to se ne postize odjednom to je bacanje para koliko god on bio sada dobar i paklen igrac ja sumnjam da ce i slijedece sezone biti na istom nivou...zapamtite sta sam rekao ispuhat ce bejl slijedece sezone.. :D :D to je ralnost zao mi je spursa hehe :D
LFC...

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 11 apr 2011, 08:20

Mure_LFC je napisao/la: ma daj ljudi Bejl je prenapuhan igrac sta vam je jos jedna povreda i nema ga nek je on mlad al je on previse iznenada postao dobar a to se ne postize odjednom to je bacanje para koliko god on bio sada dobar i paklen igrac ja sumnjam da ce i slijedece sezone biti na istom nivou...zapamtite sta sam rekao ispuhat ce bejl slijedece sezone.. :D :D to je ralnost zao mi je spursa hehe :D
Bolje da ti je zao klubova kojima ce ga Totenhem uvaliti, ako vec ovako razmisljas. Oni na kraju sigurno nece biti na gubitku sa njim.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Mure_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mure_LFC » 11 apr 2011, 10:25

polga je napisao/la:
Mure_LFC je napisao/la: ma daj ljudi Bejl je prenapuhan igrac sta vam je jos jedna povreda i nema ga nek je on mlad al je on previse iznenada postao dobar a to se ne postize odjednom to je bacanje para koliko god on bio sada dobar i paklen igrac ja sumnjam da ce i slijedece sezone biti na istom nivou...zapamtite sta sam rekao ispuhat ce bejl slijedece sezone.. :D :D to je ralnost zao mi je spursa hehe :D
Bolje da ti je zao klubova kojima ce ga Totenhem uvaliti, ako vec ovako razmisljas. Oni na kraju sigurno nece biti na gubitku sa njim.
da upravu si vjerovatno nece ostati sa njima al ja ne bih ze zaletio i dao 30 milioncica radi nekog ko je pet tekmi odigrao na vrhunskome nivou...eto kako god vidjet cemo :D
LFC...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 apr 2011, 11:42

Mure_LFC je napisao/la:al ja ne bih ze zaletio i dao 30 milioncica radi nekog ko je pet tekmi odigrao na vrhunskome nivou
:lol:
Pa Bale je više pokaz'o od Carrolla, za kojeg je Liverpool izdvojio 35 miliona, čovječe. Baš me zanima bi li promijenio potpis u slučaju dolaska Garetha na Anfield (iako sam 99% siguran da on neće nositi dres Liverpoola)?!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 apr 2011, 12:06

Bale je kao i cijeli Totenhem skupina razvikanih i precjenenih igraca, pogledajte ove izbore za igraca godine Bale i Van der Vart i jos su Modrica razmatrali da nominuju i ti kad tako nesto vidis rekao bi da je to najbolja ekipa lige a ne petoplasirana momcad deklasirana od odrona tipa Fulham i Real sa 4-0 koja je usput peta na tabeli.
Dio Arsenala

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 11 apr 2011, 12:09

Pozdrav od Spursa, zelimo vam 10 golova da date City-u, hat-trick (Caroll, Suarez, Kuyt) i jedan Meirelesa :D :D :D

liverpool9
Kontakt:

Post Postao/la liverpool9 » 11 apr 2011, 12:20

Liverpool je čelnicima Fiorentine poslao ponudu za bočnog igrača Juana Vargasa.

Klub sa Anfield Roada je poslao ponudu na adresu Fiorentine za ovog reprezentativca Perua, kojeg već duže vrijeme žele vidjeti u dresu Liverpoola.

Navodno su Redsi poslali ponudu u visini od 11,5 miliona eura, iako Viole za ovog igrača traže mnogo više, tačnije 20 miliona.

A koliko je moguće da je ovo istina i kolike su šanse da nam ovaj dođe???

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 11 apr 2011, 12:20

liverpool9 je napisao/la: A koliko je moguće da je ovo istina i kolike su šanse da nam ovaj dođe???
Obicni trac, nista vise ;)
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 11 apr 2011, 13:40

Ljudi moji Geret Bejl je od svoje 16-17 godine fascinirao i pokazivao talenat i fizicku spremnost,svako ko prati EPL malo bolje zna ko je on.On nije precjenjen igrac nikako a tek su najbolje godine pred njim, dovesti njega na lijevo krilo za jedno 30tak miliona bi bio idealan posao jer nam bas to treba po lijevoj strani, prodornost i centarsut a Bejl sigurno ima jedan od najboljih centarsuteva u EPL uz ekota i nanija..

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 11 apr 2011, 14:11

puno pa i previše je za Balea dati tolike pare.On je za mene samo brz igrač nije on toliko ni čvrst ni stabilan u duelima.20 mil plafon je za njega i vjerovatno da će za toliko i otići.Bolje da se naši ne razbacuju parama prije samo godinu dana smo dovodili Jovanoviće i Maxije za džaba.Neka se dovode ekonomična pojačanja da ne bi opet u dugove zapali pa da nam ne valjaju ni Henry i kompanija.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 apr 2011, 14:13

Bolje dovedite jedno ODLICNO a ne par EKONOMICNIH. Vise se isplati.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 11 apr 2011, 15:47

može li mi neko reći u koliko sati je utakmica da znam kad da dođem kući ??
hvala :mrgreen:
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 11 apr 2011, 16:00

Nail for Real je napisao/la:Bolje dovedite jedno ODLICNO a ne par EKONOMICNIH. Vise se isplati.
da,pravi je potez dovesti Balea za 30 miliona i onda gledat Maxija na krilu i Lucasa na defanzivnog veznog jos sezonu.Nije svako Real i City ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 apr 2011, 16:01

mighty_reds je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Bolje dovedite jedno ODLICNO a ne par EKONOMICNIH. Vise se isplati.
da,pravi je potez dovesti Balea za 30 miliona i onda gledat Maxija na krilu i Lucasa na defanzivnog veznog jos sezonu.Nije svako Real i City ;)
Nijesam ja nijednom rekao da dovedete Balea za 30 miliona :) . Samo kazem bolje dovest' jednog odlicnog igraca (koji malo vise kosta, do 20 miliona) nego neke polovnjake za 2 miliona.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

supersonicnigerrard
Kontakt:

Post Postao/la supersonicnigerrard » 11 apr 2011, 16:25

Nail for Real je napisao/la:
mighty_reds je napisao/la:
Nijesam ja nijednom rekao da dovedete Balea za 30 miliona :) . Samo kazem bolje dovest' jednog odlicnog igraca (koji malo vise kosta, do 20 miliona) nego neke polovnjake za 2 miliona.
ma jok ba bolje je dovest polovnjake, jbg vise ih je za 20 mil.ili 30 mil (po 2 mil.) :lol: ,kako mozete raspravljati o tome trebali Bale dolaziti ili ne, pa lik nam fali ko titula koju smo osvojili ni sam neznam kad :cry: pa treba da molite BOGA ili vec koga pa da nam dođe pa lik bi oro po krilu, a ne da nam igra onaj traktor maxi ili jovanovic(koji za srbiju kad igra pozelio bi ga svaki klub, a kad igra za Liverpool......)ako BOG da pa dođe, al male su sanse. :D
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.