Upravo to za Fourniera... On zna biti tempirana bomba, zna ukanaliti ekipu kada ga ne ide, medjutim puno vise puta on isporuci sto treba, nego sto zajebe...najbolji dokaz zadnja utakmica u Barseloni...u 4/4 je promasio sve sto je sutno, a onda kada je trebalo - isporucio sto se ocekuje od njega... Psihicki naprednija i stabilnija verzija Hezonje...Ghuraba je napisao/la: ↑10 feb 2025, 15:17Odakle ovom da Musa nece igrati? Izvrnuo je skocni zglob prosle sedmice i od tog meca ce imati tacno 3 sedmice do utakmice s Francuzima. Nema sanse da on propusti tu utakmicu ako ikako bude mogao igrati, pogotovo ako Francuzi izgube u Jazinama. Nadam se da ce on vec biti spreman za spanski kup.
Sto se tice Francuza, ostali su bez startne trojke i cetvorke, a Hrvati su upravo tu najjaci. Ja sam iskreno najvise ocekivao upravo od njih dvojice, plus da im se prikljuci jos jedan bek s 15-ak poena. Zamjene nisu ni blizu isto kvalitetne, a ni ostali u rosteru nemaju pobjednicki mentalitet kakav recimo ima iskusni lisac Furnije. Jos uvijek su dosta jaci od Hrvata, ali ako se udje u neizvjesnu zavrsnicu - bojim se da im poraz ne gine. Sto se tice Hrvata, ni kod njih Nakic ne igra vec neko vrijeme i ne znam hoce li biti spreman za 10-ak dana.
Mi bi u nekom tragicnom scenariju mogli biti bez Gegica, Muse, Lazica i Kondica, mada se nadam da ce ova trojica ipak biti tu.
I ja se nadam da ce Musa igrati...i da Kondic nece slagati opet...
Najbolje bi bilo, kada bi neko Hezonju samo malo povrijedio, nista ozbiljno....jedno 10-tak dana da ne moze igrati...