FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Probojavao sam se ove tekme cisto zbog okolnosti u kojim se trenutno nalazimo,sto i sam Zekic rece da je bio rezervisan glede prolaska dalje.
Mnogo smo bolje odigrali nego sto sam mislio da cemo,i jako korektno je sve izgledalo,pa cak i fluidno dobrim dijelom tekme.
Ne vidim ni jednog igraca da kazem kako je bio tako los. Zalaganje,zelja i htijenje nisu izostali.
Cak se moze reci da je Mehmedovic odigrao sasvim korektno kao i Unusic na stoperu.
Imamo dobrih majstora u ekipi,vidi se to.
Svima cestitke i idemo dalje.
Nemoj vise Guli majstore majke ti.
Nista ne zamjeram,ali mi je nekako krivo kao i njemu sigurno.
Kontam na 1:1 ovako nesto,i onda bi bilo jako vuneno. Umjesto da nokautiramo protivnika,dajemo mu slamku spasa i podizemo ga mentalno.
Nedime napusi mi se kare,cestitaj vole pobjedu.
Edit: Zaboravih Kupresaka,hvala Bogu,ziv je!
Mnogo smo bolje odigrali nego sto sam mislio da cemo,i jako korektno je sve izgledalo,pa cak i fluidno dobrim dijelom tekme.
Ne vidim ni jednog igraca da kazem kako je bio tako los. Zalaganje,zelja i htijenje nisu izostali.
Cak se moze reci da je Mehmedovic odigrao sasvim korektno kao i Unusic na stoperu.
Imamo dobrih majstora u ekipi,vidi se to.
Svima cestitke i idemo dalje.
Nemoj vise Guli majstore majke ti.
Nista ne zamjeram,ali mi je nekako krivo kao i njemu sigurno.
Kontam na 1:1 ovako nesto,i onda bi bilo jako vuneno. Umjesto da nokautiramo protivnika,dajemo mu slamku spasa i podizemo ga mentalno.
Nedime napusi mi se kare,cestitaj vole pobjedu.
Edit: Zaboravih Kupresaka,hvala Bogu,ziv je!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Gleda li ko Borac i ovu lakrdiju,pa ovo nema kunem se nigdje,odgovorno tvrdim,treba prestat sve ovo igrat
-
- Kontakt:
Celik da je pametan ne bi trebali izaci na 2. poluvrijeme.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:16Gleda li ko Borac i ovu lakrdiju,pa ovo nema kunem se nigdje,odgovorno tvrdim,treba prestat sve ovo igrat
Ali opet sta ce dobiti….tuga golema pustili smo da nam uzmu sve i da nas ovako ponizavaju.
Tekma protiv Sloge je vise nego dobra bila. Kao sto neko napisa, puno ce se zuba o Sloge razbiti.
Idemo dalje spremiti se za derbi i onda jace jos naprijed.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Gojkovic, Pavicic, Gulisa PERFEKTNO !
Bravo momci, sve cestitke, bice ovo TOP 

-
- Kontakt:
Pavicic stroj od igraca
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
U ovim uslovima najbolje što možemo je igrati evropu, razvijati akademiju i infrastrukturu i praviti transfere, dok bolja vremena ne dođu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Joj koliko mi je muka radi Gulijevog hattricka je-bo ga penal njegov.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Bilo me strah ove tekme a odradjeno rutinski
Apsolutno. I ne nabjati pritisak ni sebi, ni struci, ni igracima, jer nema titule. Ovakvim sudjenjem titulu neki osvojili ovdje ni Dinamo, ni Zvezda...Borac bi bio prvi

- FKS -
-
- Kontakt:
Kad ce doci bolja vremena? Sad kad promijene statut onda ce ovo smece biti tu do smrti,planski unistavati nase klubove,repku,drzavu a mi kao i uvijek gledati i ibretiti se.
Dok su uz njih domaći izdajnici, nećemo moći nikada ništa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:58Kad ce doci bolja vremena? Sad kad promijene statut onda ce ovo smece biti tu do smrti,planski unistavati nase klubove,repku,drzavu a mi kao i uvijek gledati i ibretiti se.
-
- Kontakt:
Kad ce doci bolja vremena? Sad kad promijene statut onda ce ovo smece biti tu do smrti,planski unistavati nase klubove,repku,drzavu a mi kao i uvijek gledati i ibretiti se. Da hoce umrijet neki sudija da uvrstimo zvanicno taj dan kao praznik.