Po meni je Dalas sad jaci nego sa Lukom, ne kazem da niste izgubili generacijskog igraca, ali ono sto vam treba ste dobili u AD-u i Maxu, plus ste dodali i C Martina koji itekako moze odraditi odlicne svoje minute. Po meni vi pa OKC na zapadu, ma da ce sad i LaL biti veoma veoma nezgodni, uz Denver stvarno jake tekme bi trebale biti vec u prvoj rundi PONapapijri je napisao/la: ↑07 feb 2025, 11:14Ovaj Christie bi ispod radara bas mogao proci kao ozbiljan igrac i dobitak za Dallas. Odlican je u obje dosadasnje utakmice, a pri tome je stvarno dobar u defanzivi. Mozda sam pretjerani optimista (naravno da mi je zao Luke), ali sa nekim dobrim buyout kandidatom (Schroeder) Dallas bi mogao igrati bas veliku ulogu. Naravno, prvi uslov je zdravlje ADa, Kyriea i Klaya.
NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2024-2025 Regular season
Irving i Softis su do sada kroz karijeru pokazali da kad su prve opcije ekipe od iste nema nista. A sad vec izlaze iz primea sa 33 i 32 godine. Vece sanse i Lakersima dajem nego njima.ronaldo99 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:53Po meni je Dalas sad jaci nego sa Lukom, ne kazem da niste izgubili generacijskog igraca, ali ono sto vam treba ste dobili u AD-u i Maxu, plus ste dodali i C Martina koji itekako moze odraditi odlicne svoje minute. Po meni vi pa OKC na zapadu, ma da ce sad i LaL biti veoma veoma nezgodni, uz Denver stvarno jake tekme bi trebale biti vec u prvoj rundi PONapapijri je napisao/la: ↑07 feb 2025, 11:14Ovaj Christie bi ispod radara bas mogao proci kao ozbiljan igrac i dobitak za Dallas. Odlican je u obje dosadasnje utakmice, a pri tome je stvarno dobar u defanzivi. Mozda sam pretjerani optimista (naravno da mi je zao Luke), ali sa nekim dobrim buyout kandidatom (Schroeder) Dallas bi mogao igrati bas veliku ulogu. Naravno, prvi uslov je zdravlje ADa, Kyriea i Klaya.

Nek dovedu crnog švabu kad ga otpuste iz Maj..., ovaj Jut..., u stvari Detroita.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nevjerovatno da Morey nije zelio dat max igracu na kojem je izgradio karijeru i onda isti dao tom panju.
Spursi

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ima li neko kvalitetan stream za Dallas - Houston? Vidim da je ovaj methstreams pao.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
.
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 08 feb 2025, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Al ljudi prebacili Lakers-Indiana na nacionalnu televiziju,a nema Luke,LeBrona,Reavsa i Williamsa 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
AD odmah pokaziva da je ove godine jaci nego ikad, mogli bi ovi brzo Luku zaboraviti ( barem do 26-og februara kada ce im Luka valjda strpati 50 komada ) 

Potpuno je u redu reci da se ne trejduje superstar u 25 godini,ali price kao da su ga poklonili Lakersima...
Davis i Max vec pokazuju kakva ce pojacanja biti za Mavse,plus pik prve runde prakticki nigdje bolji paket ne bi dobili,ako ne racunas da bi im neko dao 10 pikova a ne igrace sa kojim odmah mozes u napad na titulu.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Kakvo poluvrijeme Davisa 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.