Luka Kulenović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

signalidunapark
Kontakt:

Re: Luka Kulenović

Post Postao/la signalidunapark » 08 feb 2025, 20:24

Aduka87 je napisao/la:
08 feb 2025, 20:16
10 G/A za yebeni Heracles, ako ovako nastavi ode on u jaci klub na ljeto, sto da ne mozda i neki iz vrha Nizozemske lige.
A klubovi iz vrha Erdevisie su odskočna daska za Premiership. Mada, standardni igrač u niskozemskoj ligi je za našu reprezentaciju čudo.
Momak je makina.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 feb 2025, 20:28

killafrommanilla je napisao/la:
08 feb 2025, 20:14
samo trebas shvatiti da barbarez ne radi s menadzerima. Eno taktike, kasnjenja na utakmicu, ima failova pun kuratz ali da radi kontra interesa reprezentacije i da radi s menadzerima i unazadjuje reprezentaciju - to ne mozes reci :)
Buraz, ti moras shvatit da te je ne trolam kako sam iz Mostara bas kao i ti i da cesto bez da to zelim vidim neke stvari po pitanju Barbareza.
Ne znam kuda se sve kreces po gradu(mozda si tribina a da ja to ne znam pa si malo pazljiviji) ali neko poput mene vidi i sta treba i sta ne treba, pa tako i ove price oko menadzera, ali nije sad to tema, samo zatrpavamo temu glupostima..

Defanzivnivezni
Kontakt:

Post Postao/la Defanzivnivezni » 08 feb 2025, 20:33

Luka Edin i Ermedin, mogla bi se i 4-3-3 formacija lagano uigravati.

Zlomislić---Dedić-Barišić-Katić-Kolašinac---Huseinbašić-Šunjić-Tahirović--Demirović-Džeko-Kulenović
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".

Unknown13
Kontakt:

Post Postao/la Unknown13 » 08 feb 2025, 20:38

Najviše mi se sviđa kod Luke što je ****. Sa ovakvim mentalitetom, a i znanjem igrat će on fin fudbal u nastavku karijere.
bošnjanin

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 08 feb 2025, 20:45

Ima sazetak utakmice na yt. Upravo sam pogledao. Luka je stroj. Bas cvrst i borben.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 08 feb 2025, 21:00

Dzeko Kulenovic, napad

Demirovica izvuci na lijevo krilo, tu je najproduktivniji
Dedic desno krilo
Bazdar na 10ku polušpic, jako je inteligentan igrac,s tim da malo jos ojača

Kolašinac, Jusuf/Malic, bekovi

Vezni se otprilike vec znaju

Iskoristis sve potencijale, svi ti igraju talentirani i najbolji igraci i pokusati igrati malo ofanzivniji fudbal jer protivnici su po mjeri cak mislim da imamo ofanzivno i kreativnije igrace nego Rumuni cak tu negdje sa austrijancima
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 feb 2025, 21:05

Imajednabrigada je napisao/la:
08 feb 2025, 21:00
Dzeko Kulenovic, napad

Dedic desno krilo

Iskoristis sve potencijale, svi ti igraju talentirani i najbolji igraci i pokusati igrati malo ofanzivniji fudbal jer protivnici su po mjeri cak mislim da imamo ofanzivno i kreativnije igrace nego Rumuni cak tu negdje sa austrijancima
Imamo, ali dzaba kad ce strucnjak na klupi igrati sa 5 igraca pozadi. Ne bi se zacudio da se budemo branili kao protiv Njemacke i Holandije...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 08 feb 2025, 21:12

Defanzivnivezni je napisao/la:
08 feb 2025, 20:33
Luka Edin i Ermedin, mogla bi se i 4-3-3 formacija lagano uigravati.

Zlomislić---Dedić-Barišić-Katić-Kolašinac---Huseinbašić-Šunjić-Tahirović--Demirović-Džeko-Kulenović
Ma kakvi, tri mrtve devetke ne movu ni u snu igrati zajedno.

Karloboss
Kontakt:

Post Postao/la Karloboss » 08 feb 2025, 21:15

Dzeko Kulenovic, napad

Dedic desno krilo

Ovako super protiv i kipra doma i San Marina, ozbiljne ekipe će te rasturati zato sto je totalno ofenzivan sastav .

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 08 feb 2025, 21:20

Dzeko Kulenovic, napad

Dedic desno krilo

Pa ti nabroja 2 u napadu, dva krila, jednog poluspica i dva beka, i jos spominjes neke vezne?!?
Ne valja ti ovo nikako. Demirovic ni u ludilu nije najproduktivniji na krilu, tamo su ga trpali 20 utakmica i rezultat je bio: 1 gol na 21 utakmici.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 08 feb 2025, 21:28

Samo malo mozak ukljuciti i muda pokazati, tim igracima nije strano igrati te pozicije, bez drskosti i hrabrosti nema rezultata mozemo mi pricati bajke

Baziram se na grupu, gdje protivnici nisu prejaki, realno

Osim toga, Dedic i Demirovic bi u toj formaciji imali defanzivne zadatke koje odrađuju perfektno kad god su igrali u klubu, jer su trkački jaki tako da se ne radi o preofanzivnoj postavci niti u grupi imamo top reprezentacije s kojima se ne moze igrati
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 08 feb 2025, 21:36

231983 je napisao/la:
08 feb 2025, 21:20
Dzeko Kulenovic, napad

Dedic desno krilo

Pa ti nabroja 2 u napadu, dva krila, jednog poluspica i dva beka, i jos spominjes neke vezne?!?
Ne valja ti ovo nikako. Demirovic ni u ludilu nije najproduktivniji na krilu, tamo su ga trpali 20 utakmica i rezultat je bio: 1 gol na 21 utakmici.

U Augsburgu Demir je nerijetko igrao krilo, i ulazio u sredinu ili s krila kad dobije prostor i najbolje partije pruzao

Dedić isto tako, ima dobar centarsut a u napadu imas visoke i fizicki jake igrace

Ponavljam, u grupi nemamo top ekipe s kojima se ne moze nadigravati i koje kaznjavaju svaku gresku, jednostavno nemaju takve igrace, s tog razloga moze se izaci malo otvorenije s puno trke, dok god ne pocnemo igrati necemo izaci iz ovog ponora u kojem smo sad

Mozes sebi dozvoliti takvu formaciju jer sad imas klasicnig zadnjeg veznog radilicu, Šunjić koji bi zatvorio eventualne propuste

Karloboss
Kontakt:

Post Postao/la Karloboss » 08 feb 2025, 21:43

Imaš ekipe koje imaju taktiku i disciplin, tako da bi lako takvog sastava pomeli s kontrama . Protiv Austrije ovako bi trpao 4-5 komada , a rumunji isto lakoćom 2-3 . Samo trebaju pričekati i prisjec napada .

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 08 feb 2025, 21:45

Kakva formacija laznog insajdera :tokralju: :urnebes:

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 08 feb 2025, 21:47

Malića odmah uigravati na DM, ne treba čekati. On će vremenom vjerovatno preći na tu poziciju, jer ima sve predispozicije.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 08 feb 2025, 21:47

Strasno kakvu formaciju i kakve igrace frajer ubaci u startnih 11.

Gori ja debil sto uopste citam ovo. Nismo li kakve nafake da mu neko iskljuci internet...

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 feb 2025, 21:57

NoDi80 je napisao/la:
06 feb 2025, 18:56

……………….….Kulenovic
…………Memic Demirovic Dedic
…………….Huseinbasic ?
Kolasinac Muharemovic Barisic Gazibegovic
……………………….Vasilj

Fali mi vezni jedan ipak ne mogu se odluciti ko bi to mogao biti
Ova Nodijeva ekipa bi razbila ovu brigadinu :kafa:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 08 feb 2025, 22:05

Ma protiv "slabijih" 3-5-2 s Dedićem i Gazibegovićem (:facepalm: ) na wingbackovima i s Džekom i Kulenovićem u napadu. Demirović, po trenutnoj formi, može ući s klupe.
Eventualno bi Džeku protiv jačih spustio na lažnu devetku, da se koliko toliko pokrije taj manjak kreativnosti u veznom redu, a umjesto Kulenovića bi počeo s Demirovićem da imamo taj trkački moment u napadu.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 08 feb 2025, 22:08

Ghuraba je napisao/la:
08 feb 2025, 21:47
Strasno kakvu formaciju i kakve igrace frajer ubaci u startnih 11.

Gori ja debil sto uopste citam ovo. Nismo li kakve nafake da mu neko iskljuci internet...
Barba i ekipa su nayebali, imaju 4 napadaca i svi na terenu, sada imaju mjesec dana da iskopaju jos 4 za klupe:-)

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 08 feb 2025, 22:11

19vendetta87 je napisao/la:
08 feb 2025, 21:57
NoDi80 je napisao/la:
06 feb 2025, 18:56

……………….….Kulenovic
…………Memic Demirovic Dedic
…………….Huseinbasic ?
Kolasinac Muharemovic Barisic Gazibegovic
……………………….Vasilj

Fali mi vezni jedan ipak ne mogu se odluciti ko bi to mogao biti
Ova Nodijeva ekipa bi razbila ovu brigadinu :kafa:
I vi hajpate ovog kretena da nastavi pisati ovakve nebuloze… :damn:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.