Nisu mu ovo prvi ispadi pa prije pola godine je ukrao medalju na nekom takmičenj, a i sam je prepotentna seljacina što se moze vidjeti u njegovim raspravama na blogovimaVensanKasel je napisao/la: ↑08 feb 2025, 12:36Trenutak slabosti , nekome zasmetao i vozdra . Mediji su toliko moćni da te pokopaju u sekundi , bio kriv ili ne ...MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 feb 2025, 12:30Ali nevjerovatno brate. Gledaš ga, lik naočit, svaka mu koju izgovori zlatna i onda ovo. E fakat buraz koji se qurac dešava sa ovim dunjalukom...VensanKasel je napisao/la: ↑08 feb 2025, 12:00
Nayebao je Alen pravo , šta ti je moć medija svi sponzori mu otkazuju , gotov lik ... 30 i kusur godina karijere završeno za 10 sekundi klipa ...
Zato naši mediji ne žele da podrže bojkot , jer su kupljeni
Evo mali podsjetnik kako su nas mediji dresirali tokom korone
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- VensanKasel
- Kontakt:
Tramvaje odvadi maloTefalTava je napisao/la: ↑08 feb 2025, 15:03Nisu mu ovo prvi ispadi pa prije pola godine je ukrao medalju na nekom takmičenj, a i sam je prepotentna seljacina što se moze vidjeti u njegovim raspravama na blogovimaVensanKasel je napisao/la: ↑08 feb 2025, 12:36Trenutak slabosti , nekome zasmetao i vozdra . Mediji su toliko moćni da te pokopaju u sekundi , bio kriv ili ne ...MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 feb 2025, 12:30
Ali nevjerovatno brate. Gledaš ga, lik naočit, svaka mu koju izgovori zlatna i onda ovo. E fakat buraz koji se qurac dešava sa ovim dunjalukom...
Zato naši mediji ne žele da podrže bojkot , jer su kupljeni
Evo mali podsjetnik kako su nas mediji dresirali tokom korone
![]()

Ima Alen svojih gluposti itekako , ali i ti pretjeruješ .
Ja sam čitao njegove kolumne dok je bio u TANGO SIX , lik odgovarao normalno u komentarima , uvijek fine rasprave .
Na ZAMAAERO zna pretjerati jer je njegov portal , ali ni blizu kako ti opisuješ .
Lik 30 godina vodi te mažoretkinje na takmičenja , organizuje se razno razne dočeke i nikad problema .
Sad je sve to izgubio ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Vučića za Oskara

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Yebo me dan kad procitah ovdje kola vanilija.
Kupih, reko da probam. Umalo ne povrati
Kupih, reko da probam. Umalo ne povrati
Na cijenu hljeba utiče cijena pšenice, pored troškova rada, energenata itd. BiH je msm prošle godine na uvoz žitarica potrošila preko 200 miliona KM, od čega polovinu na pomenutu pšenicu.
Zvanični podaci iz klaonica kažu da nemamo dovoljno mesa za podmirit veći grad, na nekih mjesec dana. Hvale kvalitetan ćevap, a isti je vjerovatno od papaka krepale stoke iz neke oblasti u Poljskoj.
Holandija, koja je površinski manja (ne uzimajući u obzir udio pašnjaka), ima 10 puta više muznih krava od nas.
Kako da bilo šta kontrolišemo kad nam je proizvodnja skoro nepostojeća.
Max ovisni o uvozu i jedino šta narod može jeste da gleda kud vedri.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
U peniju ima Dr Pepper sa vanilijom, nije loš, dobar aftertaste.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
pepsi zero, meni puno bolji od drugih, i bacis krisku limuna
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od gaziranih jedino sto je dobro kada pojedes cevape pa imaju kolu u limenci, a dobro gazirana. A to je tombola nekad dobra nekad izlapila.
Eh kace sjetim pepsi tvista
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Probaj takis blue waveMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:59Hahahaha tako mene dijete nagovori da probam Takis Guacamola. Fakat ne znam što mi je to u životu trebalo.![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam nedavno kupio, slučajno, kolu cherry. Loša, ne sviđa mi se nimalo. Sad moraš paziti i koju kolu kupuješ.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Meni je bitno da je u limenci, osim onog smeća sky cole.
Dr. Pepper je za Coca Colu u svakom smislu i obliku ćaća.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vidi brate, ja uopšte te čipseve ne jedem. Nego fazon je bio što se i njemu nije svidjelo, pa meni došlo da me kao prenkuje. Kao probaj uopšte nije kao ostali čipsevi. A mislim da je on sve probao.alemsa je napisao/la: ↑08 feb 2025, 20:32Probaj takis blue waveMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:59Hahahaha tako mene dijete nagovori da probam Takis Guacamola. Fakat ne znam što mi je to u životu trebalo.![]()
Ako još neko voli Monstere, u Elitu ima stvarno okusa koje nigdje nisam viđao - jabuka, ananas, obični zero sugar, plavi zero sugar...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
E pošto su se sokopije izredale i čipsojedi pride
red je da neko povuče paralelu između najboljih piva što se kod nas može naći 

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Preporuka za Khaotic

Gdje je i šta radi @delinjo? 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast