Luka Kulenović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

231983
Kontakt:

Re: Luka Kulenović

Post Postao/la 231983 » 08 feb 2025, 18:14

Au, kakav lijepo gol za 4:2. Igrac utakmice bez konkurencije, gol i 2 asistencije. Za sada.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 feb 2025, 18:20

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 feb 2025, 18:27

On ako nastavi igrat u ovakvoj formi do okupljanja mogao bi lagano izbacit Demirovica iz prve postave. Mislim da bi bio vrlo dobar fit sa Dzekom gore jer nije ni nalik igrac Tabakovicu. Bravo Luka :bih:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 feb 2025, 18:32

Nodi je ponosan na tebe :bih:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 08 feb 2025, 18:37

:tokralju: Kakva igracina
Bog Bosna i Bošnjaci

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 08 feb 2025, 18:38

Vrhunski posao je odrađen privoljavanjem ovog momka da igra za nas.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 feb 2025, 18:40

DamirT je napisao/la:
08 feb 2025, 18:32

:bih: :ljepota:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 08 feb 2025, 18:45

Ovaj lik je meni enigma zivota mi.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 08 feb 2025, 19:13

Na kraju sezone ide transfer sigurno. Samo je pitanje gdje.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 08 feb 2025, 19:17

Dobar gol a i odlično se postavio kod ove asistencije.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 08 feb 2025, 19:18

slika

Kako je moguce da ovaj covjek vrijedi samo milion? Ko to tamo postavlja cijene?

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 08 feb 2025, 19:23

fanatik19 je napisao/la:
08 feb 2025, 18:27
On ako nastavi igrat u ovakvoj formi do okupljanja mogao bi lagano izbacit Demirovica iz prve postave. Mislim da bi bio vrlo dobar fit sa Dzekom gore jer nije ni nalik igrac Tabakovicu. Bravo Luka :bih:
Alo dijasporac ovaj lik nije zabio dvocifren broj golova u nasoj ligi, s Rudarom je ispao iz lige i veci dio sezone grijao klupu u istom. On treba biti zahvalan menadzeru i cinjenici da je zbog EU pasosa uspio uopste doci do toga da ga hoce neki klub iz inostranstva
do jucer menadzerski poziv i peta napadacka opcija, sada vec za prvih 11 :bih:

Bravo za Sergeja i ekipu sto su ga pratili i doveli, prevali yebem mu misha preko usta, opet dokazase da znaju malo bolje od tebe a i da ti pozivi i nisu bas svi "menadzerski" :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 08 feb 2025, 19:32

Čovjek izgleda ko ozbiljan napadač. Nema šanse da ne bude neki transfer na ljeto.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 feb 2025, 19:35

killafrommanilla je napisao/la:
08 feb 2025, 19:23
fanatik19 je napisao/la:
Alo dijasporac ovaj lik nije zabio dvocifren broj golova u nasoj ligi, s Rudarom je ispao iz lige i veci dio sezone grijao klupu u istom. On treba biti zahvalan menadzeru i cinjenici da je zbog EU pasosa uspio uopste doci do toga da ga hoce neki klub iz inostranstva

Bravo za Sergeja i ekipu sto su ga pratili i doveli, prevali yebem mu misha preko usta, opet dokazase da znaju malo bolje od tebe a i da ti pozivi i nisu bas svi "menadzerski" :mrgreen:
Toliko si frustriran zbog cinjenice jer ne mozes dokazat moje kontradiktornosti da pocinjes citirat samo postove koji ti odgovaraju a ono gdje pricam.pohvalno o momku vjesto zaobilazis, jadnice. Ja sam pricao samo o kriteriju zbog poziva i da smo spali na takve grane da moramo zvat nekoga cim zabije 4 5 golova.

Uostalom, dopisujem se s likom koji je rekao da je Bosko Sutalo klasa igrac za Hadzikadunica kako bi opravdao selektora zbog potencijalnog dovođenja , eno ga klupirase u Standardu :mrgreen:

Sto se tice Luke, zaista nisam ocekivao da ce ovako proradit i svaka cast Barbarezu i Spahicu na ovom poslu.

P.S. - tek treba da vidimo sta ce repka dobit od njega u buducnosti.

slika

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 feb 2025, 19:41

NoDi80 je napisao/la:
08 feb 2025, 18:40
DamirT je napisao/la:
08 feb 2025, 18:32

:bih: :ljepota:
:salut: :bow:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 08 feb 2025, 19:48

fanatik19 je napisao/la:
08 feb 2025, 19:35

Toliko si frustriran zbog cinjenice jer ne mozes dokazat moje kontradiktornosti da pocinjes citirat samo postove koji ti odgovaraju a ono gdje pricam.pohvalno o momku vjesto zaobilazis, jadnice. Ja sam pricao samo o kriteriju zbog poziva i da smo spali na takve grane da moramo zvat nekoga cim zabije 4 5 golova.

Uostalom, dopisujem se s likom koji je rekao da je Bosko Sutalo klasa igrac za Hadzikadunica kako bi opravdao selektora zbog potencijalnog dovođenja , eno ga klupirase u Standardu :mrgreen:

Sto se tice Luke, zaista nisam ocekivao da ce ovako proradit i svaka cast Barbarezu i Spahicu na ovom poslu.

slika
Pa prvih 5 stranica su tvoji monolozi o osporavanju poziva, i onda napises u jednom ne mislis da nije kvalitetan ali opet na kraju tog posta koji te kao vadi pises da se nije trebao zvati. :mrgreen:

Moje pitanje je jel ovo menadzerski poziv ili je ipak Barbarez zovnuo zbog kvalitete i mozda, ali mozda, zna malo bolje od tebe :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 feb 2025, 19:53

08 feb 2025, 19:48
fanatik19 je napisao/la:
08 feb 2025, 19:35

slika
Pa prvih 5 stranica su tvoji monolozi o osporavanju poziva, i onda napises u jednom ne mislis da nije kvalitetan ali opet na kraju tog posta koji te kao vadi pises da se nije trebao zvati. :mrgreen:

Moje pitanje je jel ovo menadzerski poziv ili je ipak Barbarez zovnuo zbog kvalitete i mozda, ali mozda, zna malo bolje od tebe :mrgreen:
Pisao sam o kriteriju kod poziva a za mene nije dovoljno zabit 11 golova za godinu ipo s 25 godina kada si centarfor da se dobije poziv u reprezentaciju, narocito kad se uzme da je 7 u Ceskoj ligi koja nije ni u top10 evropskih, kuzis?
Takodjer sam naveo kada se uzme u obzir koga sve zovemo zadnjih godina da je poziv opravdan, jel tesko to povezat ili je tvoj vrhunac pracenje WWIN lige i izjava da je Kulasin najbolji igrac lige i da bi svugdje bio starter? :D
Nisam ja mogao predviditi da ce on ovako eksplodirat iako mi se i dok je igrao u nasoj ligi svidio kao igrac, i laik vidi da ima potrebne karakteristike za moderan fudbal.

Svaka cast reci cu sad ipak Barbarezu, da mi ne nabijas na nos kako samo Spahu hvalim :bih:

P.S. - ja sam vise puta rekao da za repku treba igrat 11 najboljih u datom trenutku a cinjenica je da Demirovic igra kriminalno zadnja 2 mjeseca a da je Kulenovic u zivotnoj formi. Shodno tome, potpuno je opravdano reci kako treba biti partner Dzeki gore :opaopa:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 08 feb 2025, 20:14

samo trebas shvatiti da barbarez ne radi s menadzerima. Eno taktike, kasnjenja na utakmicu, ima failova pun kuratz ali da radi kontra interesa reprezentacije i da radi s menadzerima i unazadjuje reprezentaciju - to ne mozes reci :)

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 feb 2025, 20:16

08 feb 2025, 19:23
fanatik19 je napisao/la:

Ne seri da je to hadalj napiso :urnebes:

Brat dostize neke nove sizoidne nivoe :tokralju:
naprijed rejal

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 08 feb 2025, 20:16

10 G/A za yebeni Heracles, ako ovako nastavi ode on u jaci klub na ljeto, sto da ne mozda i neki iz vrha Nizozemske lige.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, jasmin10, Sveti, Zglavkar i 36 gostiju.