Luka Kulenović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Luka Kulenović
Au, kakav lijepo gol za 4:2. Igrac utakmice bez konkurencije, gol i 2 asistencije. Za sada.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
On ako nastavi igrat u ovakvoj formi do okupljanja mogao bi lagano izbacit Demirovica iz prve postave. Mislim da bi bio vrlo dobar fit sa Dzekom gore jer nije ni nalik igrac Tabakovicu. Bravo Luka 

Nodi je ponosan na tebe 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vrhunski posao je odrađen privoljavanjem ovog momka da igra za nas.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovaj lik je meni enigma zivota mi.
Na kraju sezone ide transfer sigurno. Samo je pitanje gdje.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Dobar gol a i odlično se postavio kod ove asistencije.
-
- Kontakt:
do jucer menadzerski poziv i peta napadacka opcija, sada vec za prvih 11Alo dijasporac ovaj lik nije zabio dvocifren broj golova u nasoj ligi, s Rudarom je ispao iz lige i veci dio sezone grijao klupu u istom. On treba biti zahvalan menadzeru i cinjenici da je zbog EU pasosa uspio uopste doci do toga da ga hoce neki klub iz inostranstva

Bravo za Sergeja i ekipu sto su ga pratili i doveli, prevali yebem mu misha preko usta, opet dokazase da znaju malo bolje od tebe a i da ti pozivi i nisu bas svi "menadzerski"

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Čovjek izgleda ko ozbiljan napadač. Nema šanse da ne bude neki transfer na ljeto.
Toliko si frustriran zbog cinjenice jer ne mozes dokazat moje kontradiktornosti da pocinjes citirat samo postove koji ti odgovaraju a ono gdje pricam.pohvalno o momku vjesto zaobilazis, jadnice. Ja sam pricao samo o kriteriju zbog poziva i da smo spali na takve grane da moramo zvat nekoga cim zabije 4 5 golova.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:23do jucer menadzerski poziv i peta napadacka opcija, sada vec za prvih 11Alo dijasporac ovaj lik nije zabio dvocifren broj golova u nasoj ligi, s Rudarom je ispao iz lige i veci dio sezone grijao klupu u istom. On treba biti zahvalan menadzeru i cinjenici da je zbog EU pasosa uspio uopste doci do toga da ga hoce neki klub iz inostranstva
Bravo za Sergeja i ekipu sto su ga pratili i doveli, prevali yebem mu misha preko usta, opet dokazase da znaju malo bolje od tebe a i da ti pozivi i nisu bas svi "menadzerski"![]()
Uostalom, dopisujem se s likom koji je rekao da je Bosko Sutalo klasa igrac za Hadzikadunica kako bi opravdao selektora zbog potencijalnog dovođenja , eno ga klupirase u Standardu

Sto se tice Luke, zaista nisam ocekivao da ce ovako proradit i svaka cast Barbarezu i Spahicu na ovom poslu.
P.S. - tek treba da vidimo sta ce repka dobit od njega u buducnosti.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pa prvih 5 stranica su tvoji monolozi o osporavanju poziva, i onda napises u jednom ne mislis da nije kvalitetan ali opet na kraju tog posta koji te kao vadi pises da se nije trebao zvati.fanatik19 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:35
Toliko si frustriran zbog cinjenice jer ne mozes dokazat moje kontradiktornosti da pocinjes citirat samo postove koji ti odgovaraju a ono gdje pricam.pohvalno o momku vjesto zaobilazis, jadnice. Ja sam pricao samo o kriteriju zbog poziva i da smo spali na takve grane da moramo zvat nekoga cim zabije 4 5 golova.
Uostalom, dopisujem se s likom koji je rekao da je Bosko Sutalo klasa igrac za Hadzikadunica kako bi opravdao selektora zbog potencijalnog dovođenja , eno ga klupirase u Standardu![]()
Sto se tice Luke, zaista nisam ocekivao da ce ovako proradit i svaka cast Barbarezu i Spahicu na ovom poslu.
![]()

Moje pitanje je jel ovo menadzerski poziv ili je ipak Barbarez zovnuo zbog kvalitete i mozda, ali mozda, zna malo bolje od tebe

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Pisao sam o kriteriju kod poziva a za mene nije dovoljno zabit 11 golova za godinu ipo s 25 godina kada si centarfor da se dobije poziv u reprezentaciju, narocito kad se uzme da je 7 u Ceskoj ligi koja nije ni u top10 evropskih, kuzis?killafrommanilla je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:48Pa prvih 5 stranica su tvoji monolozi o osporavanju poziva, i onda napises u jednom ne mislis da nije kvalitetan ali opet na kraju tog posta koji te kao vadi pises da se nije trebao zvati.fanatik19 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:35
Toliko si frustriran zbog cinjenice jer ne mozes dokazat moje kontradiktornosti da pocinjes citirat samo postove koji ti odgovaraju a ono gdje pricam.pohvalno o momku vjesto zaobilazis, jadnice. Ja sam pricao samo o kriteriju zbog poziva i da smo spali na takve grane da moramo zvat nekoga cim zabije 4 5 golova.
Uostalom, dopisujem se s likom koji je rekao da je Bosko Sutalo klasa igrac za Hadzikadunica kako bi opravdao selektora zbog potencijalnog dovođenja , eno ga klupirase u Standardu![]()
![]()
Moje pitanje je jel ovo menadzerski poziv ili je ipak Barbarez zovnuo zbog kvalitete i mozda, ali mozda, zna malo bolje od tebe![]()
Takodjer sam naveo kada se uzme u obzir koga sve zovemo zadnjih godina da je poziv opravdan, jel tesko to povezat ili je tvoj vrhunac pracenje WWIN lige i izjava da je Kulasin najbolji igrac lige i da bi svugdje bio starter?

Nisam ja mogao predviditi da ce on ovako eksplodirat iako mi se i dok je igrao u nasoj ligi svidio kao igrac, i laik vidi da ima potrebne karakteristike za moderan fudbal.
Svaka cast reci cu sad ipak Barbarezu, da mi ne nabijas na nos kako samo Spahu hvalim

P.S. - ja sam vise puta rekao da za repku treba igrat 11 najboljih u datom trenutku a cinjenica je da Demirovic igra kriminalno zadnja 2 mjeseca a da je Kulenovic u zivotnoj formi. Shodno tome, potpuno je opravdano reci kako treba biti partner Dzeki gore

-
- Kontakt:
samo trebas shvatiti da barbarez ne radi s menadzerima. Eno taktike, kasnjenja na utakmicu, ima failova pun kuratz ali da radi kontra interesa reprezentacije i da radi s menadzerima i unazadjuje reprezentaciju - to ne mozes reci 

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ne seri da je to hadalj napisokillafrommanilla je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:23do jucer menadzerski poziv i peta napadacka opcija, sada vec za prvih 11Alo dijasporac ovaj lik nije zabio dvocifren broj golova u nasoj ligi, s Rudarom je ispao iz lige i veci dio sezone grijao klupu u istom. On treba biti zahvalan menadzeru i cinjenici da je zbog EU pasosa uspio uopste doci do toga da ga hoce neki klub iz inostranstva
Bravo za Sergeja i ekipu sto su ga pratili i doveli, prevali yebem mu misha preko usta, opet dokazase da znaju malo bolje od tebe a i da ti pozivi i nisu bas svi "menadzerski"![]()

Brat dostize neke nove sizoidne nivoe

naprijed rejal
10 G/A za yebeni Heracles, ako ovako nastavi ode on u jaci klub na ljeto, sto da ne mozda i neki iz vrha Nizozemske lige.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO