Ako bi se reflektori stavili na krov to bi bilo top, mislim da bi to bio prvi stadion u BiH sa takvim osvjetljenjem i time bi Velez postavio jedan novi standard i ostalim...mozak je napisao/la: ↑08 feb 2025, 11:20U planu je jos jedna zdenka i natkrivanje komplet stadiona.
Nakon natkrivanja je moguće reflektore postaviti na krov.
Postojeća vip tribina koja se nalazi iza gola trenutno sadrži svlačionice i masu nekih prostorija tako da je njeno trenutno preuređivanje ne moguće.
Masa je problema oko privatnog zemljišta oko stadiona tako da ljudi nisu upoznati sa situacijom.
Nemam nista s Vrapcicima ali pamtim da nova tribina ima dobre svlacionice s mini bazenima za oporavak i svim potrebnim sadrzajima. Odlican posao Veleza.mozak je napisao/la: ↑08 feb 2025, 11:20U planu je jos jedna zdenka i natkrivanje komplet stadiona.
Postojeća vip tribina koja se nalazi iza gola trenutno sadrži svlačionice i masu nekih prostorija tako da je njeno trenutno preuređivanje ne moguće.
Masa je problema oko privatnog zemljišta oko stadiona tako da ljudi nisu upoznati sa situacijom.
Vaya je napisao/la: ↑08 feb 2025, 11:38Ako bi se reflektori stavili na krov to bi bilo top, mislim da bi to bio prvi stadion u BiH sa takvim osvjetljenjem i time bi Velez postavio jedan novi standard i ostalim...mozak je napisao/la: ↑08 feb 2025, 11:20U planu je jos jedna zdenka i natkrivanje komplet stadiona.
Ovo za ideju rekonstrukcije ove tribine iznad gola, ne bi covjek mislio prije stavljanja upotpunost u funkciju ove nove tribine...
Ali sa nekim unificiranim stadionom, lupam sa 3 zdenke, kapacitetom od 10k+, nekim lijepim krovom i rasvjetom sa tog krova - Rodjeni bi bio ubjedljivo najbolji i najkvalitetniji stadion u drzavi, gdje bi mogao najbolje reprezentacije svijeta da ugostis...
Cak sta vise, sa takvim stadionom...ja bih sve utakmice reprezentacije koje se poklope ono da se igraju u oktobru/novembru igrao u Mostaru... Ima aerodrom, ima kvalitetnih hotela, ima i onaj hotel u centru, Hiltonov ili ciji je vec sto se pravi... Mozes treninge raditi u Blagaju ili Vrapcicima, protivnicka ekipa moze raditi treninge pod Bijelim brijegom...ili ako su neki naostreni katolicki vjernici, mozes ih smjestiti i u Medjugorje...a klima i zrak neuporedivi sa Sarajevom, Zenicom, Tuzlom...
Nije ti valjda draze u Mostar nego u Zenicusvrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 17:47
Napokon imamo stadion CAT - 4
Da se ne brukamo više
Čestitam Vladi FBiH i F.K.Velež na izgrađenim stadionu za nacionalnu selekciju voljene BiH
Ovo je ipak za U21 BiH i mlađe kategorije.... Zna se da je Bilino i dalje neprikosnoveno... Tako da polako Švrakino,znam da te boli Bilino Polje,ali Džennet je saburom pokriven!svrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 17:47
Da se ne brukamo više
Čestitam Vladi FBiH i F.K.Velež na izgrađenim stadionu za nacionalnu selekciju voljene BiH
Cudo nije nekako povezao Kanton Sarajevo sa stadionom, pa da napise GOLEM SI KANTON SARAJEVO...rishovski je napisao/la: ↑08 feb 2025, 18:11Ovo je ipak za U21 BiH i mlađe kategorije.... Zna se da je Bilino i dalje neprikosnoveno... Tako da polako Švrakino,znam da te boli Bilino Polje,ali Džennet je saburom pokriven!svrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 17:47
Da se ne brukamo više
Ma reprezentacija treba igrati u Mostaru i to Mostar zasluzuje zbog svega što se desilo.. Ali Švrakino ovdje navija da ukloni reprezentaciju iz Zenice a nemaš je gdje prebacit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.