Samed Baždar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Samed Baždar
Bazdar - ok u prosjecnom cvajtasu
Bajraktarevic - nov i vec s Par minuta u dobrom klubu
Čelik - u novom klubu, moja prognoza iduće 2 godine na posudbama, čudan i neočekivan transfer , potencijal da flopuje velik
Alajbegovic - dijete još , sutra može biti shooting star ali isto dobno moguće da mu je Drite lige budućnost
Malic- fino se pozicijoniora, dobar put i razvoj, igra dalje brzo će se ga vidjeti u petici ili top klubu ko Ajax ili benfica
Jasic - budući cvajtas
Muahamerovic, budući prvo ligaš petice a tamo da vidimo kako se nalazi
Dedić - najveći kvalitet mladjih igrača
Gigovic - cvajtas budući
Realno Dedić i Malic imaju dobru perspektivu, oni drugi su mladi ali nisu još neka tema . Po klubovima esmir i nidal sada imaju najbolje uvjete, pitanje da li imaju dosta talenata, karaktera i sreće .
Bajraktarevic - nov i vec s Par minuta u dobrom klubu
Čelik - u novom klubu, moja prognoza iduće 2 godine na posudbama, čudan i neočekivan transfer , potencijal da flopuje velik
Alajbegovic - dijete još , sutra može biti shooting star ali isto dobno moguće da mu je Drite lige budućnost
Malic- fino se pozicijoniora, dobar put i razvoj, igra dalje brzo će se ga vidjeti u petici ili top klubu ko Ajax ili benfica
Jasic - budući cvajtas
Muahamerovic, budući prvo ligaš petice a tamo da vidimo kako se nalazi
Dedić - najveći kvalitet mladjih igrača
Gigovic - cvajtas budući
Realno Dedić i Malic imaju dobru perspektivu, oni drugi su mladi ali nisu još neka tema . Po klubovima esmir i nidal sada imaju najbolje uvjete, pitanje da li imaju dosta talenata, karaktera i sreće .
- Beduin
- Kontakt:
Saragoza kao ekipa su tanki skroz, narocito zadnjih mjesec-dva su izgleda pali.
Samed se borio, trcao, teazio loptu, ali zuti je presmijesan na samom pocetku utakmice gdje igraci padaju ko klade u svakom duelu i sudija odmah trci zuti da dadne. Bas smijesno mi bilo, cak i Bazdar mu je to sugerisao uz smijeh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jel imas link za tu aplikaciju, vidim nema je na google store
naprijed rejal
Nema je vise na playstoreu, izgleda se moze samo s browsera skinuti.Sveti je napisao/la: ↑08 feb 2025, 06:20Jel imas link za tu aplikaciju, vidim nema je na google store
Evo link
sporteventz-evolutio-it.en.aptoide.com/
Zivio
naprijed rejal
Na klupi danas. Nadam se da će otići iz ovog rugla od tima.
Usao u 60
0:0 jos 10 min do kraja, imaju igraca manje
Imao je sansu, dobro se krece
0:0 jos 10 min do kraja, imaju igraca manje
Imao je sansu, dobro se krece
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kakvu im golcinu zabi lik
Gube 0:1
Gube 0:1
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovi su dosli od borbe za vrh haman do borbe za opstanak za svega par mjeseci 

Bog Bosna i Bošnjaci
Ne trebamo unositi preveliku negativu na osnovu ovog momka. Momak je odličan potencijal i ostvarit će više nego solidnu karijeru, ima brzinu, tehniku, ima sve, samo je hitno potrebna promjena sredine.
bošnjanin
Gubili od Granade 1:0 i Granada dobije crveni karton. Sad gube 3:0… 

Vracaj Granadi igraca, izgidose ovi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
INTERVJU/ Samed Baždar: Kao dijete odbio Juve, savjetuje ga Ljajić! Trening sa Džekom kao san!
Šta je prethodilo odluci da zaigra za Bosnu i Hercegovine i kako je preko noći zamijenio reprezentativni dres, na to se nije želio vraćati, jedino je otkrio da ga je prvi kontaktirao Emir Spahić. Danas je maksimalno fokusiran na igre u dresu Zmajeva i nadolazeće kvalifikacije na Mundijal u kojima će protivnici naše zemlje biti Austrija, Rumunija, Kipar i San Marino.
– Sve je do nas, grupa jeste dobra, ali morat ćemo pričati na terenu. Bez toga ništa. Jedva čekam okupljanje i da vidim ponovo momke. Stvarno su me svi dobro prihvatili, a za mene je naročito poseban bio prvi dan kada sam odjednom na treningu dodavao se sa Edinom Džekom koji mi je do jučer bio idol. O njemu sam i prije toga čuo lijepe stvari, a u to sam se i uvjerio kada mi je u jednom momentu, vidjevši da sam stidljiv, prišao i rekao da se ništa ne brinem i da će sve biti dobro. Pravi je lider.
I on klupiran, divota 

Ovi njegovi su od borbe za prvaka, dosli do borbe za opstanak. Nestvarno kako su pali u igri od one njegove povrede.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Gledao ga par minuta ovih sto je dobio. Užasan teren prije svega, jaka kiša.. on ulazi kao nekakva treca opcija, po baksuzluku odmah dobijaju gol za 2:4
Imao lijepu šansu, sa 16 puca pored gola. Jos jedna situacija, odlicno asistira, golman brani on nalijece na odbitak i zamalo zabija.
Sve u svemu, ovo minuta sto je dobiio dobro je odradio s obzirom na sve okolnosti.
Nnadajmo se da ce ovaj poraz kostati poosla trenera u cijoj je Samed nemilosti, jer ne mozemo si priustiti jos jednog klupiranog drugoligasa.
Imao lijepu šansu, sa 16 puca pored gola. Jos jedna situacija, odlicno asistira, golman brani on nalijece na odbitak i zamalo zabija.
Sve u svemu, ovo minuta sto je dobiio dobro je odradio s obzirom na sve okolnosti.
Nnadajmo se da ce ovaj poraz kostati poosla trenera u cijoj je Samed nemilosti, jer ne mozemo si priustiti jos jednog klupiranog drugoligasa.
Crveni karton za Hamida...nije ni ovaj dobar s glavom izgleda
-
- Kontakt:
Evo i trener i sportski direktor Zaragoze dobili šut kartu. Valjda im krene nabolje.