Ovo je definitivno vic večeri

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Znači, pored katastrofalnog rada Barbareza, gdje je popljuvano sve što se moglo popljuvati i prigovoriti, sada vlada optimizam zbog nikada lakše grupe?fanatik19 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:39Na osnovu jedne od najlakših grupa u historiji i idealnom rasporedu. Samo da se preživi Rumunija nekako ubjeđen sam da će biti fina priča. Ponavljam se previše i sam sebi dosađujem, pisao sam već o tome.
Idealne kvalifikacije za blef rezultat, jer ako ovdje nešto ne napravimo teško ćemo i za Euro gdje nas bog zna u grupi ceka neki Portugal i Mađarska.
Komplet pesimizam koji sam prosipao ovdje je usko povezan sa dosadasnjim nenapredkom u igri. Ipak, u ovoj grupi ima sasvim dovoljno utakmica da se igracima vrati samopouzdanje protiv objektivno mnogo nekvalitetnijih reprezentacija od nase kao sto su Cipar i San Marino.HariTz je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:49Znači, pored katastrofalnog rada Barbareza, gdje je popljuvano sve što se moglo popljuvati i prigovoriti, sada vlada optimizam zbog nikada lakše grupe?fanatik19 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:39Na osnovu jedne od najlakših grupa u historiji i idealnom rasporedu. Samo da se preživi Rumunija nekako ubjeđen sam da će biti fina priča. Ponavljam se previše i sam sebi dosađujem, pisao sam već o tome.
Idealne kvalifikacije za blef rezultat, jer ako ovdje nešto ne napravimo teško ćemo i za Euro gdje nas bog zna u grupi ceka neki Portugal i Mađarska.
Misliš da Austrija i Rumunija su plitak potok za nas? Trenutno nas ljudi mogu pregaziti i potrebna nam je ogromna doza sreće da budemo u igri za plasman. Mani se te navijačke "eto ja se nadam, lagana grupa". Ako je ovo dosad bilo užaš i loš rad, onda nemaš na osnovu čega graditi optimizam.
"Jer ako ovdje nešto ne napravimo, teško ćemo i za Euro".. Kakva je ovo konstatacija? Neozbiljno sa tvoje strane da na osnovu kvalifikacija (koje nisu ni počele) ti prognoziraš nešto što je za 3 godine.
Ne znam koliko je teško shvatiti šta znači zaustaviti slobodan pad reprezentacije i startati od nule. Gdje je potrebno više godina da se napravi neki rezultati. Pominjali ste Matjaža Keka.. čovjeku je trebalo 5 godina da se plasira na veliko takmičenje.
Kritikuj, ne može ti niko zabraniti, ali de odvadi malo.
San Marino i Kipar su slabije reprezentacije od naše i normalno je da očekujemo maksimalne bodove. Protiv Rumunije i Austrije? Teško.fanatik19 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:53
Komplet pesimizam koji sam prosipao ovdje je usko povezan sa dosadasnjim nenapredkom u igri. Ipak, u ovoj grupi ima sasvim dovoljno utakmica da se igracima vrati samopouzdanje protiv objektivno mnogo nekvalitetnijih reprezentacija od nase kao sto su Cipar i San Marino.
Shodno tome, neki bod protiv Rumunije pa 3 vezane pobjede nas dovode do toga da čekamo Austriju u nikad većoj euforiji gdje će igrači ići 300%.
Konstatacija je takva jer ako u ovoj grupi nemaš muda reći idemo na 1. Mjesto i to nije nerealno, kad ćeš imat?
Matjaž Kek je dokazani fudbalski trener a Barbarez nije i ogromna je razlika između trpiti Keka i trpiti Barbareza.
Znam da sve bukvalno shvatas tako da ti necu ni probat objasnjavat zasto sam to napisao. Procitaj jos jednom, mozda spojis 2 i 2.
Mene zanima sta mislis jel uredu ovako da se zovne Celik, da upadne u radar nekom Lensu pa da ga damo njima da ga razvija ili i dalje stojis da je khurchina igrac i menadzerski poziv od kojeg reprezentacija ima isto kao od Mesanovica sa 33g
Da i tu dilemu sklonimo. Momak je izgubio 3 utakmice po 90 minuta za u19 reprezntaciju koja je mogu slobodno reci osakacena njegovim neigranjem obzirom da je on u tom trenutku igrao standardno seniorski fudbal u odnosu na konkurenciju. Poziv smatram menadzerskim jer ga momak nije zasluzio prvenstveno igrama u mladoj reprezentaciji pa onda i u Sarajevu. Klasicno pumpanje cijene.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 feb 2025, 13:56Mene zanima sta mislis jel uredu ovako da se zovne Celik, da upadne u radar nekom Lensu pa da ga damo njima da ga razvija ili i dalje stojis da je khurchina igrac i menadzerski poziv od kojeg reprezentacija ima isto kao od Mesanovica sa 33g![]()
Al koliko lik trpa meni jedne te iste stvari koje 80% foruma pise kontinuirano samo drugacije upakovano i manje kolicinski od mene, strasno.. Kao da sam ja jedini koji je pisao da Nidal nije za A reprezentacije i da je neko uletio dobru lovu ovdje a momka hladno na temi od Sarajeva navijaci prozivali iz kola u kolo, cak neki i ovdje rekli da je kloc i da je smijesno pricat o reprezentacijikillafrommanilla je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:38Biti seniorski reprezentativac sa 18 godina je puno bolje nego odigrati 3 utakmice za u19 gdje si sam vise puta naveo kako menadzeri zare i pale u omladincima. Momak igra standardno u klubu, nije da mu fali utakmica i nije baš da će mu tri utakmice s poluamaterima bolje doći po karijeru posebno ako moraš igrati s Drljom npr. Sam si o tome pričaoa inače ambicije u19 su velike baš
![]()
Pa Mamic je redovno svoju djecu gurao po reprezentacijama od kojih su kasnije svi imali koristi, iako je u tom trenutku sigurno bilo boljih opcija ali kad budeš na spisku seniora s 18 godina znači ipak nešto. E zato je bolje on nego da neko plati Kovačeviću ili Mešanoviću poziv, zar nije
A o relevantnosti tvojih postova, nemoj da kačim opet kako ti niko neće promijeniti mišljenje da je Katić rupa do "zahvalan igrač" pa evo došli smo i da ga uspijevaš porediti sa Hadžikadunićem
a to jadan si i srbin pokazuje kolika si papčina i zašto provodiš ovdje 18h umjesto da se družiš s bilo kim
i sta je fascinirajuce, za muharemovicev transfer si govorio da je prevara, evo i za celika da je rupa, al nekako ga/ih skauti juventusa i lensa ipak primijetise, a ovaj prvi izgleda posta stoper dobar, sta ti to govori ovako![]()
Katić pravi transfer u Plymouth, a Barbarez kaže da pravi transfer u jaču ligu u odnosu na onu koju je biofanatik19 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 15:14Al koliko lik trpa meni jedne te iste stvari koje 80% foruma pise kontinuirano samo drugacije upakovano i manje kolicinski od mene, strasno.. Kao da sam ja jedini koji je pisao da Nidal nije za A reprezentacije i da je neko uletio dobru lovu ovdje a momka hladno na temi od Sarajeva navijaci prozivali iz kola u kolo, cak neki i ovdje rekli da je kloc i da je smijesno pricat o reprezentacijikillafrommanilla je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:38Biti seniorski reprezentativac sa 18 godina je puno bolje nego odigrati 3 utakmice za u19 gdje si sam vise puta naveo kako menadzeri zare i pale u omladincima. Momak igra standardno u klubu, nije da mu fali utakmica i nije baš da će mu tri utakmice s poluamaterima bolje doći po karijeru posebno ako moraš igrati s Drljom npr. Sam si o tome pričaoa inače ambicije u19 su velike baš
![]()
Pa Mamic je redovno svoju djecu gurao po reprezentacijama od kojih su kasnije svi imali koristi, iako je u tom trenutku sigurno bilo boljih opcija ali kad budeš na spisku seniora s 18 godina znači ipak nešto. E zato je bolje on nego da neko plati Kovačeviću ili Mešanoviću poziv, zar nije
A o relevantnosti tvojih postova, nemoj da kačim opet kako ti niko neće promijeniti mišljenje da je Katić rupa do "zahvalan igrač" pa evo došli smo i da ga uspijevaš porediti sa Hadžikadunićem
a to jadan si i srbin pokazuje kolika si papčina i zašto provodiš ovdje 18h umjesto da se družiš s bilo kim
i sta je fascinirajuce, za muharemovicev transfer si govorio da je prevara, evo i za celika da je rupa, al nekako ga/ih skauti juventusa i lensa ipak primijetise, a ovaj prvi izgleda posta stoper dobar, sta ti to govori ovako![]()
![]()
Mlad igrac mora nesto pokazat u klubu da bi dobio sansu u reprezentaciji a ne da ga se zove samo jer je mlad.
Slobodno citiraj za Katica jer tu apsolutno nema nikakve suprotnosti u mojim postovima. Lik je smece koje je ok i zahvalan igrac za nasu reprezentaciju koja nema puno kvalitetnijih igraca od njega a licno ja ga nikad ne bih zovnuo i on je jedan od razloga zbog kojih sam najvise kivan na Barbareza. Nije meni problem sto se on zove kada se vec odlucilo za takve likove nego mi je problem sto ga se barem dosad tretira kao Ramosa a covjek s 28 godina pravi transfer u Plymouth![]()
Kada je u pitanju Muharemovic - opet vrtis iste floskule bezuspjesno. Lika sam samo jednom prozvao u momentu dok je igrala mlada reprezentacija frustriran cinjenicom da je kapiten iste i clan Juventusa direktni krivac za poraz. Kuzis? To je frustracija u momentu utakmice, glava je vruca a njegov prelazak u Juventus se barem dosad jos nije pokazao kao pogodak. Kamara ljudi je ovdje pisala da mu je greska sto je s 21 godinom krenuo igrat seniorski fudbal.
Za kraj, ne bi vjerovao kako sam gotivan lik privatno i koliko sam zapravo druzeljubiv![]()
Ma ne, nije. Championship = Federalka.
Ja ti vala vjerujem ... vidi se iz tvojih postova da si njaki merhametlija, komotno na ranu k'o mehlem mozesfanatik19 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 15:14Za kraj, ne bi vjerovao kako sam gotivan lik privatno i koliko sam zapravo druzeljubivkillafrommanilla je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:38sta je fascinirajuce, za muharemovicev a ovaj prvi izgleda posta stoper dobar, sta ti to govori ovako![]()
![]()
Strasno mi znaci, inace ovaj forum bi se trebao dozivljavat kao mjera za procjenu nekoga kao licnosti.DaVinci je napisao/la: ↑07 feb 2025, 20:58Ja ti vala vjerujem ... vidi se iz tvojih postova da si njaki merhametlija, komotno na ranu k'o mehlem mozesfanatik19 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 15:14Za kraj, ne bi vjerovao kako sam gotivan lik privatno i koliko sam zapravo druzeljubivkillafrommanilla je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:38sta je fascinirajuce, za muharemovicev a ovaj prvi izgleda posta stoper dobar, sta ti to govori ovako![]()
![]()
Likovi se mjenjaju al ti ne odustajes
Pa kad shvatim da postoje likovi poput tebe samo postanem jos gladniji za prepucavanjem. Kako ono ti rece, selektor je sve dobro uradio osim poziva Mujakicu ?GG3 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 22:37Likovi se mjenjaju al ti ne odustajes![]()
osim kad to tebi odgovara, onda Will Still nema pojma jer je nahvalio Celika a forumasi sa fks su znalcida je neko uletio dobru lovu ovdje a momka hladno na temi od Sarajeva navijaci prozivali iz kola u kolo, cak neki i ovdje rekli da je kloc i da je smijesno pricat o reprezentaciji![]()